ranias Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Po obiadku czas na spacerek.Wczoraj z całą bandą się udało, to dzisiaj można powtórzyć :lol: Quote
Angel Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 Olena84 napisał(a):Nie mój pisak nie wątkowy niestety;(, znalazłam go przez wirtualne adopcje schroniska i tak rozpoczęła sie nasza miłość;p. Mysle, że szefowie czy dyrektorzy powinni nagradzac pracownikow za spdzanie wolnego czasu w pracy, kazdemu nalezy sie przerwa i jak ktos w tym czasie robi cos dobrego jak "hop" w naszym przypadku;), powinien dostac premie. a moge wiedzieć jak suńka się wabiła w schronisku ? Quote
danka4u1 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 ranias napisał(a):Po obiadku czas na spacerek.Wczoraj z całą bandą się udało, to dzisiaj można powtórzyć :lol: Pewnie, nie ma to jak stadny spacerek.:multi: Reniu, zabierz tez na spacer Rudą tzn jej banerek i podpis pod banerkiem. Niech wędruje z nami po dogo i opowiada dzieje psiaka i jego poszukiwania domku. Quote
kameralna Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Rudzinka jak zwykle w doborowym towarzystwie Cioteczek :) Ale najfajniej byłoby, gdyby wysiadywała na kolanach swojego pana lub pani. Quote
Sabina02 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 danka4u1 napisał(a):Ruda miała zrobione Allegro przez mestudio, ale nie wiem, czy jeszcze jest aktualne. Jesli umiesz coś takiego zrobić, bardzo, bardzo prosimy:multi: Dane są na pierwszej stronie. Dzięki kochana za zainteresowanie. Tak umiem robic Allegro i z checia zrobie je Rudzi! :) Quote
danka4u1 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Sabina02 napisał(a):Tak umiem robic Allegro i z checia zrobie je Rudzi! :) Kochana jesteś :loveu: :loveu: Bardzo dziękuję w imieniu Rudzinki i swoim własnym. Jak dobrze, że psina ma tyle ludzi o gorących sercach, którzy chcą jej pomóc. Rudzinka dziękuje cioteczce Sabinie :loveu: Quote
dara9 Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Wreszcie nareszcie odwiedzam Rudzinkę! Miałam nadzieję, że jakieś super wiadomości mnie tu zaskoczą...no ale widzę, że Rudasek będzie miał allegro :) świetnie :) Quote
Olena84 Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Angel napisał(a):a moge wiedzieć jak suńka się wabiła w schronisku ? Tusia, taką białą łatjkę ma na karku, byłą w boksie chyba 2 z lewej. Quote
Olena84 Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 POMOCY!!! http://www.dogomania.pl/threads/193063-Strach-ból-krzyk-to-moja-codzienność...-Jamnikowaty-Bumi Quote
Lidan Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Witaj Ruda ślicznotko :-) Przyszłam tu na zaproszenie twojej wiernej fanki Danusi ;-) Na razie udało mi się przeczytać 20 stron ale nadrobie później. Quote
danka4u1 Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 dara9 napisał(a):Wreszcie nareszcie odwiedzam Rudzinkę! Miałam nadzieję, że jakieś super wiadomości mnie tu zaskoczą...no ale widzę, że Rudasek będzie miał allegro :) świetnie :) Dariu, witaj w krainie Rudaska :multi: Cioteczka Sabina obiecała zrobić psinie Allegro:loveu: Jakoś nikt nie chce rudej, ślicznej i przymilnej suni:shake: Ludziska nie wiedzą, co tracą... Lidan napisał(a):Witaj Ruda ślicznotko :-) Przyszłam tu na zaproszenie twojej wiernej fanki Danusi ;-) Na razie udało mi się przeczytać 20 stron ale nadrobie później. Witamy nową fankę- mam nadzieję- naszej faworytki Rudzinki.:multi: Lidziu, czytaj, czytaj, ale za wiele tutaj nie wyczytasz, bo zmagamy się cały czas na różne sposoby, by psina znalazła się pod dachem- nie schronu:mad:- przed zimą. Czasu za dużo nie ma, a i wysiedziała już " swoje" ponad normę w tym obornickim schronisku.:-( Quote
Angel Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 hooop śliczna :)narazie z ogłoszenia gazetowego nikt nie dzwonił... Quote
ogonek2 Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 :roll: a kto jest skarbnikiem? bo maleńko wysłałam ale ciekawi mnie czy doszła:roll: Quote
zeberka4 Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Widziałam Rudzinke w gazecie,SUPER! Musi znaleźć swojego człowieka! Quote
Angel Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 ogonek2 napisał(a)::roll: a kto jest skarbnikiem? bo maleńko wysłałam ale ciekawi mnie czy doszła:roll: ja jestem skarbnikiem :) wlasnie mama przed godz wróciła i mowila że byla wpłata od cb 10 zł :) dziękujemy Quote
danka4u1 Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Angel napisał(a):ja jestem skarbnikiem :) wlasnie mama przed godz wróciła i mowila że byla wpłata od cb 10 zł :) dziękujemy Dziękujemy za wszystko. Bywanie u Rudej, zainteresowanie, pomoc w ogłaszaniu, zasilanie skromniutkiego posagu psinki, serce i starania, by uratować jeszcze jedną psią bidę. Bądzcie z nami i Rudą na wątku. A Angel- opiekunce Rudej w schronisku: stokrotne dzięki za starania " na żywo". Ja Ci zazdroszczę tego bezpośredniego obcowania z psiną, chociaż innych spraw związanych z pracą w schronie- nie zazdroszczę. Podziwiam Cię, Angel. Quote
coronaaj Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Sabina02 napisał(a):Tak umiem robic Allegro i z checia zrobie je Rudzi! :) Allegro super pomysl...moze to pomoze Rudej znalesc wspanialy domek...Ruda buziaki od ciotki... Quote
danka4u1 Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Ruda też przesyła cioteczce buziaki:loveu: Quote
dara9 Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Zaglądam jeszcze na szybko do Rudzinki wieczorkiem...ja wierzę że ogłoszenie w gazecie też coś pomoże! jak ktoś mógłby się nie zakochać widząc ten słodki rudy pyszczek??? Quote
danka4u1 Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 dara9 napisał(a):Zaglądam jeszcze na szybko do Rudzinki wieczorkiem...ja wierzę że ogłoszenie w gazecie też coś pomoże! jak ktoś mógłby się nie zakochać widząc ten słodki rudy pyszczek??? Czyli " kładziemy" już Rudzinkę do snu, cioteczko? Słodkich snów, bo wstajesz na pewno wcześniej niż ja. Ja jeszcze wpadnę tutaj na przednocne bieganko. A " Mojego Psa" kupiłam sobie i ...zakochać się juz nie potrafię, bo od dawna darzę uczuciem Rudaskę. Quote
danka4u1 Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Dobranoc Rudzinko. Śpij spokojnie i szybciutko, bo rano przybiegną do Ciebie cioteczki. Quote
dara9 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Oj tak z samego rana, jak jeszcze ciemno, cioteczka Dara Cię odwiedza i robi pobudkę:evil_lol: Quote
Olena84 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Niedługo dobijemy do 100-nej strony. Quote
Recommended Posts