danka4u1 Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 [quote name='Angel']hooop Rudzinko :) :*** apropo czy jest ktos tu na wątku z Tarnowskich Gór kto mógłby przeprowadzić wizyte przedadopcyjna ? To bardzo pilne !!! http://www.dogomania.pl/threads/186805-NEGRA-potrzebna-wizyta-przedadopcyjna-w-Tarnowskich-Górach-!-PILNE-) zapraszam na wątek ! Angel, czytałam ten wątek juz wczesniej, chociaz nic nie pisałam. Z Tarnowskich Gór nie znam nikogo, ale z Gliwic jest -Syla, z Katowic -Monika z Katowic, Lara chyba z Katowic. Nie za bardzo wiem, która ma najbliżej, ale na pewno któraś poda Ci kogoś z tego miasta. Napisz do nich na pw. Czytałam post tej pani. Uważajcie, bo kobieta ma chyba troche dużo dodatkowych zajęć i jeszcze matkę ciężko chorą i kiedyś już miała psa z dogo chyba, ale oddała, bo nie dała rady... Trzeba bardzo dokładnie sprawdzić domek, bo nie chodzi o to, by pies wyszedł ze schronu, tylko by miał od[powiedzialnego człowieka. Życzę Wam jak najlepiej, ale sprawdzcie dokładnie...coś mi się nie podobało w tym wszystkim i mam nadzieję, że się mylę. Oby... Dziewczyny, mam smutne sprawy w bliskiej rodzinie. Kilka nastepnych dni moę zaniedbywać Rudą, ale Wy jesteście. Pilnujcie naszego rudego skarba. Quote
mestudio Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Zaglądam do małej, a co do kociaka to jeśli nikt go nie polubi w najbliższym czasie to może do nas przyjechać. Quote
kameralna Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 [quote name='mestudio']Jaki ten koteczek jest fajny, zapytam TŻ czy się zgodziłby, ale nie wiem czy spełniłabym oczekiwania względem domku dla niego. Mestudio, założę się, że masz najlepsze warunki dla tego maleństwa :) Jak będzie trzeba, to cioteczki przekonają Męża (napiszemy, uprosimy). Oleno, bardzo Ci dziękuję :) Witam Rudzinkę w słoneczne południe! Quote
mestudio Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 [quote name='kameralna']Mestudio, założę się, że masz najlepsze warunki dla tego maleństwa :) Jak będzie trzeba, to cioteczki przekonają Męża (napiszemy, uprosimy). Napisałam post wcześniej, że jeśli nikt go nie polubi na allegro to może do nas maluch przyjechać. TŻ i tak rozglądał się za koteczkiem w potrzebie i podsuwał mi różne, ale ten jest wyjątkowo sympatyczny z pyszczka. Mam 3 koty, dwa bardzo stare i jednego malucha przyniesionego przez córkę. Quote
kameralna Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Mestudio, dziękuję :) Dałam znać komu trzeba ;) Quote
danka4u1 Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Witaj Rudasku i wszystkie Twoje cioteczki- opiekujące się Tobą. Wpadłam do Was, ale do soboty, albo dłużej -będę z doskoku...dobrze, że jesteście i pamiętacie o psinie. Takie życie, ale jestem przynajmniej spokojna., że Rudaszek nie jest tutaj sa. Czy były jakieś telefony w sprawie psiny? Pewnie nie...bo inaczej napisałybyście tutaj o tym. Quote
kora78 Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 wyslalam pn do Angel w sprawie tarnowskich gor, tez tam na wizyte szukalam niedawno kogos i bylo ciezko Quote
mestudio Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Podniosę małą do góry jeszcze przed południem. Quote
danka4u1 Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Witaj Rudzinko i Twoje opiekunki wirtualne i "realna" Angel. Nie mogłam nie wpaść do Ciebie, chociaż czasu mało, a zajęć dużo. Na dzień patrona ekologów i wszelakich zwierzaków organizuję w szkole mega imprezę. Postaram się rozreklamować Ciebie, moja faworytko. Może, może.. Mam tez jeden domek na oku, ale o tym cicho sza, żeby nie zapeszyć. Dwie kolejne cioteczki- aniołki opiekuńcze wyraziły chęć wpłacanie stałych deklaracji na psiaki, a ja mam zdecydować na jakie. Nie wiem, czy nie dobrze byłoby przymierzyć się do DT. Wiadomo, lepszy stały domek ze swoją panią, ale jakoś tego domku nie widać. Postaramy się też zrobić zbiórkę pieniążków wśród młódzieży. Wiadomo, dużo tego nie będzie, ale zawsze coś. Znikam, ale wrócę szbko, jak to tylko będzie możliwe. Quote
danka4u1 Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 To ja Rudzinka- witam Was z łamów " Mojego Psa" :multi: Quote
Angel Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 [quote name='danka4u1'] To ja Rudzinka- witam Was z łamów " Mojego Psa" :multi: łooooo ! super wkońcu jest artykuł ! :) Quote
Szyna13222 Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 ekstra! :) może w końcu Rudzinke ktoś zauważy :)) Quote
danka4u1 Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Szyna13222 napisał(a):ekstra! :) może w końcu Rudzinke ktoś zauważy :)) Miejmy nadzieję. Czy te domki mają problemy ze wzrokiem;):shake:, że nie widzą takiej uśmiechniętej , rudej psicy?:multi: Quote
mestudio Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Do góry śliczna dziewczynko, na razie nikt się nie odezwał z allegro, za jakiś czas jeszcze raz wystawię sunię. Quote
danka4u1 Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Angel, szukałam kogoś do tej wizyty przedadopcyjnej. Jest tylko Polarna Legenda z Tarnowskich Gór. Napiszcie do niej. Dobranoc Rudasku i wszystkie dobre duszki, które nad Toba czuwają. Quote
dara9 Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 A ja witam Rudzinkę rano :) Dobrze, że ogłoszenie się już ukazało, niech teraz tylko dobry ludź małą wypatrzy :) Quote
danka4u1 Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Witaj Rudzinko i cioteczki kochane. Odwiedzajcie Rudzinkę; ja dziś- jutro nie wiem, czy będę mogła wpaść. Takie smutne domowe sprawy. Dariu, dobrze, że juz jestes z nami i Rudzinką. Zobaczdo Chanelki! Ma komplet deklaracji i dom!! Oby do naszej psicy też uśmiechnął się los, ale musimu mu pomóc.. Quote
Recommended Posts