dara9 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Danka, jak widzisz, wstaję dosyć wcześnie :D Przynajmniej rano mam pewność, że wpadne do Rudzinki...w pracy i po pracy to nigdy nie wiadomo czy będzie chwila... Quote
dara9 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Och muszę znajleźć moment i wydrukować trochę Rudej by też porozwieszać! Niech Katowice też będą 'opanowane' przez Rudaska! Quote
dara9 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Dziewczyny czy ktoś się zdeklaruje i poświęci jedno popołudnie by przygotować dla Rudaska ogłoszenie? Ja w pracy nie mam jak - wiadomo, a popołudnia do końca przyszłego tygodnia zawalone, nie chce robić ogłoszenia na 'odczep się' bo przecież nie o to chodzi :(! Ktoś musi usiąść spokojnie i poświęcić chwilę! Uzbierałyśmy pieniążki i szkoda żeby leżały i czekały bez sensu! Rudzinka tam sama...też czeka :( Jak nikt się dzisiaj nie zgłosi to ja spróbuję ale dopiero w sobotę może mi się udać coś pokombinować i to tylko z Waszą pomocą i radą bo nie dawałam nigdy nigdzie ogłoszeń. Quote
danka4u1 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Dara, jesteś nieoceniona. Może jednak do soboty ktoś, kto robił już ogłoszenia- zgłosi się do pomocy...Nie wiem, jak pomóc; też nigdy tego nie robiłam. Jaki długi ma być- może być- tekst ? Które zdjęcie? Pieniążki mamy! Tyle ludzi złożyło się dla biednej Rudej. Daria, ja nadal wieszam ogłoszenia i mam nadzieję cały czas; koszty tuszu zaczynają mnie przerastać, ale DLA RUDEJ WSZYSTKO. Quote
Angel Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 ja moge to zrobić :) ale dopiero jutro ! Quote
danka4u1 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Angel napisał(a):ja moge to zrobić :) ale dopiero jutro ! Angel, kochana- jestes super, że pomożesz Rudej i mało komputerowej ciotce. Quote
dara9 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Angel - super :) Rudzinka będzie Ci wdzięczna :loveu: i my 'ciotki klotki' też :lol: Danka - ja dlatego tylko czarno białe drukuję plakaciki, tak bym nie wyrobiła :shake: Quote
danka4u1 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Ja chyba tez tak zacznę, albo ustawię na mniejsze zużycie tuszu, ale Ruda tak super wygląda w kolorkach... Jak znajdzie dom w Rybniku, ZAPRASZAM!!! Quote
dara9 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 To prawda...Ruda w kolorach wygląda bosko:loveu: Można jeszcze drukować dwa plakaty na jednej stronie A4 - są mniejsze, ale takie kolorowe i tak będą się rzucać w oczy :fadein: Quote
danka4u1 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Drukuję po dwa i nie moge się powstrzymać, by nie były kolrowe. Na jednym nawet " podrasowałam" suczynkę. Quote
coronaaj Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Ktore z tych wplat sa stalymi deklaracjami....??? Wplaty: dara9-14 zł Avilia-10 zł Wapiszon-10zł danka4u1-20zł kameralna-10zł Ostatniaszansa-10zł coronaaj-100zł carominia-53 zł _______________ razem: 227 zł Ile mamy tych stalych miesiecznych??? Quote
dara9 Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Coronaaj - Z tego co się orientuje nie ma stałych deklaracji. Ruda jest w schronisku, nie zbieramy stałych. Zbierałyśmy na ogłoszenie dla niej i jak widać jest już uzbierane :multi: Angel zrobi dla małej to ogłoszenie :) Quote
Angel Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 czy takie zdjęcie do ogłoszenia może być ? i taki tekst: Ruda to juz starsza, wysterylizowana suczka ma ok 9 lat, mieszka w Obornickim Schronisku AZOREK/ koło Poznania. Ładnie chodzi na smyczy, jest łagodna dla ludzi i innych zwierząt-nie lubi tylko gdy bierze się ją na ręce. Nieznany jest jej stosunek do dzieci. Nadaje się idealnie do bloku jak i domu z podwórkiem. Kocha spacery i pieszczoty Jest bardzo pocieszną psinką .Ma niesamowite spojrzenie, którym zauroczy napewno każdego. Brakuje jej towarzystwa ludzi, którego potrzebuje. Ruda czeka na dom i swojego własciciela. Czy znajdzie się ktoś kto da jej dom pełen miłości? KONTAKT: monika: 607-099-681 czy coś jeszcze dopisac ? Quote
dara9 Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Kochany Rudasek:loveu: Mi się podoba, ale niech wypowiedzą się jeszcze inne ciotki żeby nie było ;) Quote
Olena84 Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Teks piękny, zastanaqwiam sie tylko, czy pisac na poczatku starsza, zeby nie odstraszylo od razu, a jak sie przeczyta o wszystkich zaletach to i wiek nie bedzie przeszkadzal;). Quote
dara9 Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 W sumie racja, po co zaczynać od wieku, na tym można skończyć ;) Quote
Maevel Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 dara9 napisał(a):W sumie racja, po co zaczynać od wieku, na tym można skończyć ;) i napisac, że ma dopiero(!) 9 lat i jeszcze duuużo przed sobą :) - przepraszam, że się wtrącam, ale od jakiegoś czasu cichutko kibicuję Rudzi Quote
danka4u1 Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Maevel napisał(a):i napisac, że ma dopiero(!) 9 lat i jeszcze duuużo przed sobą :) - przepraszam, że się wtrącam, ale od jakiegoś czasu cichutko kibicuję Rudzi Witaj cioteczko i kibicuj nam i Rudzince głośno! Mało nas tutaj, a psina czeka i czeka. Tekst , Angel jest super, tylko moze zgodnie z sugestiami , napisz , Ruda ma 9 lat- a nie że starsza- Zdrowa?? może dobrze byłoby dodać. Zdjęcia ma wszystkie śliczne, ale mnie osobiscie podoba się to, które tak pięknie zatytuowałaś: Podmuch wiatru czy cos takiego. Ruda leży, waruje na łapinach i ten ufny pychol. Oczywiscie niczego nie narzucam. Dziękuję Wam wszystkie ciotki, że przybyłyscie do Rudej. Angel za tekst i ogłoszenia. Jesteście kochane, bo tak pusto tutaj było i ten nieudany domek w Rybniku, trocheę mnie podłamał. Tak liczyłam na to, ale najważniejsze, że po sprawdzeniu okazało się na 101%, ŻE TO NIE TEN DOMEK, BO STRACH POMYŚLEĆ, CO MOGŁOBY BYĆ.. Muszę zmykać do obowiązków, ale wpadnę z pewnoscią w każdej wolnej chwili. Quote
Angel Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 Ruda to wysterylizowana suczka ma ok 9 lat, mieszka w Obornickim Schronisku AZOREK/ koło Poznania. Ładnie chodzi na smyczy, jest łagodna dla ludzi i innych zwierząt-nie lubi tylko gdy bierze się ją na ręce. Nieznany jest jej stosunek do dzieci. Nadaje się idealnie do bloku jak i domu z podwórkiem. Kocha spacery i pieszczoty, jest bardzo pocieszną psinką .Ma niesamowite spojrzenie, którym zauroczy napewno każdego. Brakuje jej towarzystwa ludzi, którego tak bardzo pragnie. Pragnie tylko tego by ktoś ją pokochał i dał jej to na co czeka już tak długo: DOM, w którym będzie kochana i szanowana. Czy znajdzie się ktoś taki? KONTAKT: monika: 607-099-681 GG: 5257225 e-mail: aniolek940@amorki.pl tak może być ? Quote
Olena84 Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Super. Rudzinko podrzucam Cie i odwiedzę Cie dopiero w poniedziałek na wątku. Quote
Angel Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 czy na pies.plchodzi o ta ramke do ogłoszenia ? http://www.pies.pl/nowy.pies.pl/pies/kupon.php bo na tej 2 stronie trzeba pisać linijkami i troche to bezsensu ;/ http://www.psy.pl/konto/go:addadvert/ Quote
Angel Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 mamy tylko do wykorzystania tekst 175 znaków. Więc jak to by tu skrócić ? Quote
zeberka4 Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 [quote name='Angel']czy takie zdjęcie do ogłoszenia może być ? i taki tekst: Ruda to juz starsza, wysterylizowana suczka ma ok 9 lat, mieszka w Obornickim Schronisku AZOREK/ koło Poznania. Ładnie chodzi na smyczy, jest łagodna dla ludzi i innych zwierząt-nie lubi tylko gdy bierze się ją na ręce. Nieznany jest jej stosunek do dzieci. Nadaje się idealnie do bloku jak i domu z podwórkiem. Kocha spacery i pieszczoty Jest bardzo pocieszną psinką .Ma niesamowite spojrzenie, którym zauroczy napewno każdego. Brakuje jej towarzystwa ludzi, którego potrzebuje. Ruda czeka na dom i swojego własciciela. Czy znajdzie się ktoś kto da jej dom pełen miłości? KONTAKT: monika: 607-099-681 czy coś jeszcze dopisac ? Angel dam ci pare Rad :) Gdy ja dodawałam ogłoszenie to pisałam tekst tak jakby mówiła sama psinka,zajrzyj do Witusia ostatnio go dodawałam do Mój Pies i tak to wygląda:http://img341.imageshack.us/img341/8193/skanpng.jpg tekst trzeba do maksmimum skrócic, jakis opis chwytajacy za serce,kontakt jak jakas osobe zainteresuje to zadzwoni i zapyta o szczególy,skąd jest piesek itp zreszta im wiecej napiszesz tym wiecej zapłacisz Proponuje taka fotke:http://i34.tinypic.com/2zr23ci.jpg jest urocza,a takiej skleiki nie bedzie widac bo zdjecia sa małe niestety. Quote
dara9 Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Ojej obawiałam się, że nie będzie tak łatwo zrobić ogłoszenie. Ale Angel ma pewnie cierpliwość anioła dla Rudaska i sobie poradzi:loveu: Nie mam teraz głowy niestety by pomóc skracać tekscik, jak coś postaram się posłużyć pomocą rano :) Rudasku podrzucam Cię może ktoś teraz Angel pomoże? Quote
Recommended Posts