Tia Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Oby wszystko się udało, trzymam mocno kciuki:):):) Quote
Szyna13222 Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Tia napisał(a):Oby wszystko się udało, trzymam mocno kciuki:):):) Paluchy mocno zaciśnięte! :) Quote
danka4u1 Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Rudasku, wszyscy myślimy o Twoim - mam nadzieję- lepszym losie. Nie lepszym, najlepszym. Dobranoc psino, wytrzymaj jeszcze trochę. Quote
kameralna Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Głaski dla Rudej. Wierzę w to lepsze jutro :multi: Quote
dara9 Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 O kurcze co tu za wieści! Nie pozostaje nic innego jak trzymanie kciuków!:thumbs: Quote
coronaaj Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Oj Ruda, zeby domek okazal sie super!!!! To gdzie ten potencjalny domek jest. Po 15 bedzie sprawdzony? Quote
dara9 Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Rudzinko wpadam do Ciebie i ciągle trzymam... Quote
danka4u1 Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Ja też trzymam, a za parę dni sprawdzę domek i mam nadzieję, ze to będzie ten domek. Oby.. Quote
danka4u1 Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 caromina napisał(a):Proszę o numer konta Rudej!:) Ruda to szczęściara. Dzięki za pomoc caromina. Quote
caromina Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Nie ma za co dziewczyny! To Wy jesteście dla niej pomocą. Tylko, ze numeru konta nadal nie ma:) Quote
Tia Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Wydaje mi się, że numer konta ma Angel jak się pojawi to pewnie prześle. Quote
Angel Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 tak pieniązki teraz na moje konto wplacac prosze bo zeberka nie ma czasu.. mamy już 174 zł i jeszcze caromina coś wpłaci więc troche tego bd :0 oczywiście trzymam kciuki za dom! Quote
Beatkaa Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Trzymam kciuki,oby Ci się Rudziu udało :) Quote
kameralna Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Odliczam dni do Dankowej wizytacji. Ruda, trzymaj się! Quote
danka4u1 Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 kameralna napisał(a):Odliczam dni do Dankowej wizytacji. Ruda, trzymaj się! Jutro zadzwonię do domku i umówię się na wizytę..najlepiej niezapowiedzianą.:evil_lol: Quote
Tia Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 danka4u1 napisał(a):Jutro zadzwonię do domku i umówię się na wizytę..najlepiej niezapowiedzianą.:evil_lol: To z niecierpliwością czekamy:razz: Quote
danka4u1 Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Tia napisał(a):To z niecierpliwością czekamy:razz: Ja też i ..myślę o ewentualnym innym domku..w razie czego:shake: Ruda musi mieć domek dobry i odpowiedzialny. Quote
Tola^^ Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Lecz trzeba sie liczyć również z tym że jeśli ten dom nie wypali to drugi może się nie zdarzyć i Ruda będzie w schronie:( Najważniejsze żeby nowy dom ją pokochał, miała jedzenie, miejsce do spania i żeby żadna krzywda sie jej nie stała... Bo od luksusów bardziej liczy sie miłość i czas poświęcany psu... Quote
danka4u1 Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Tola^^ napisał(a):Lecz trzeba sie liczyć również z tym że jeśli ten dom nie wypali to drugi może się nie zdarzyć i Ruda będzie w schronie:( Najważniejsze żeby nowy dom ją pokochał, miała jedzenie, miejsce do spania i żeby żadna krzywda sie jej nie stała... Bo od luksusów bardziej liczy sie miłość i czas poświęcany psu... Tolu, ja nie mówię o luksusie, tylko o ODPOWIEDZIALNOŚCI za żywe stworzenie. Wiesz, że bywa różnie. Quote
Tola^^ Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Tak, wiem! Tylko pisałam to, nie dlatego że będziesz patrzeć na luksusy i jeśli nie będzie miała najlepszego łóżka w domu do spania to tam nie pójdzie tam :) Znam ciebie danko dosyć długo już z dogo i wiem że jesteś odpowiedzialna i można ci zaufać pozwolę ciebie zacytować: [quote name='danka4u1']Ruda musi mieć domek dobry i odpowiedzialny. Lecz, trzeba też patrzeć na to że drugi domek może się nie zdarzyć (co wszyscy prawie to wiemy)... Mam nadzieje (wiem) że domek sprawdzisz super i powiesz nam czy to będzie dobre miejsce dla Rudzinki ! :D Wiem że bywa różnie, nie każdy może posiadać jakiekolwiek zwierzę, są niektórzy ludzie bardzo nieodpowiedzialni i za to cierpią zwierzęta... Więc Danko wiem że nikt inny od ciebie nie zrobi lepszej wizyty, bo na wątku jesteś podajże od początku i znasz naszą Rudą z opisów :D Quote
danka4u1 Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 [quote name='Tola^^'] Więc Danko wiem że nikt inny od ciebie nie zrobi lepszej wizyty, bo na wątku jesteś podajże od początku i znasz naszą Rudą z opisów :D Dzięki Tolu za tak miłe słowa- nie wiem, czy nie na wyrost- znam Rudą i tak mi jest bliska jakbym znała ją w realu i dlatego boję się, bo...znam tez niestety ludzi i to nie z tej najlepszej strony... Quote
Recommended Posts