Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tak pieniązki teraz na moje konto wplacac prosze bo zeberka nie ma czasu.. mamy już 174 zł i jeszcze caromina coś wpłaci więc troche tego bd :0 oczywiście trzymam kciuki za dom!

Posted

danka4u1 napisał(a):
Jutro zadzwonię do domku i umówię się na wizytę..najlepiej niezapowiedzianą.:evil_lol:

To z niecierpliwością czekamy:razz:

Posted

Lecz trzeba sie liczyć również z tym że jeśli ten dom nie wypali to drugi może się nie zdarzyć i Ruda będzie w schronie:(
Najważniejsze żeby nowy dom ją pokochał, miała jedzenie, miejsce do spania i żeby żadna krzywda sie jej nie stała...
Bo od luksusów bardziej liczy sie miłość i czas poświęcany psu...

Posted

Tola^^ napisał(a):
Lecz trzeba sie liczyć również z tym że jeśli ten dom nie wypali to drugi może się nie zdarzyć i Ruda będzie w schronie:(
Najważniejsze żeby nowy dom ją pokochał, miała jedzenie, miejsce do spania i żeby żadna krzywda sie jej nie stała...
Bo od luksusów bardziej liczy sie miłość i czas poświęcany psu...

Tolu, ja nie mówię o luksusie, tylko o ODPOWIEDZIALNOŚCI za żywe stworzenie. Wiesz, że bywa różnie.

Posted

Tak, wiem!
Tylko pisałam to, nie dlatego że będziesz patrzeć na luksusy i jeśli nie będzie miała najlepszego łóżka w domu do spania to tam nie pójdzie tam :)
Znam ciebie danko dosyć długo już z dogo i wiem że jesteś odpowiedzialna i można ci zaufać pozwolę ciebie zacytować:
[quote name='danka4u1']Ruda musi mieć domek dobry i odpowiedzialny.

Lecz, trzeba też patrzeć na to że drugi domek może się nie zdarzyć (co wszyscy prawie to wiemy)...
Mam nadzieje (wiem) że domek sprawdzisz super i powiesz nam czy to będzie dobre miejsce dla Rudzinki ! :D

Wiem że bywa różnie, nie każdy może posiadać jakiekolwiek zwierzę, są niektórzy ludzie bardzo nieodpowiedzialni i za to cierpią zwierzęta...

Więc Danko wiem że nikt inny od ciebie nie zrobi lepszej wizyty, bo na wątku jesteś podajże od początku i znasz naszą Rudą z opisów :D

Posted

[quote name='Tola^^']
Więc Danko wiem że nikt inny od ciebie nie zrobi lepszej wizyty, bo na wątku jesteś podajże od początku i znasz naszą Rudą z opisów :D
Dzięki Tolu za tak miłe słowa- nie wiem, czy nie na wyrost- znam Rudą i tak mi jest bliska jakbym znała ją w realu i dlatego boję się, bo...znam tez niestety ludzi i to nie z tej najlepszej strony...