Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witaj Rudasku, widzę, że czas rzeczywiście nie jest przyjający do odwiedzin...ja tez mam problemy i z czasem i z internetem, ale pamętam o Tobie. Tylko co Tobie z tego...

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rudasku, nie masz dosyć podrzucania? Może do swojego domku poszłabyś? Wszyscy tego sobie życzymy i jak tylko do tej pory są to pobożne nasz życzenia...niestety.
Masz już więcej gości, odwiedzają Cię, podrzucają...wzbogacają Twój marny posag. Tyle serc i...domku nadal nie ma..

Posted

przez najbliższe 2 tygodnie moze nie byc mnie na dogo tak czesto dlatego kazdy kto bedzie chciał dokonac wpłaty bedzie musiał troszke poczekac az sie odezwe,no chyba ze jakas osoba która czesto tu jest bedzie podawała konto osobom chetnym do wpłat.
podrzucam Rudaska w nadziei że i Jej sie uda z domkiem, tymczasem pozdrawiam wszystkich

Posted

danka4u1 napisał(a):
Rudasku, nie masz dosyć podrzucania? Może do swojego domku poszłabyś? Wszyscy tego sobie życzymy i jak tylko do tej pory są to pobożne nasz życzenia...niestety.
Masz już więcej gości, odwiedzają Cię, podrzucają...wzbogacają Twój marny posag. Tyle serc i...domku nadal nie ma..

Daneczko, damy radę :) Ruda znajdzie dom!

Posted

zeberka4 napisał(a):

własnie licze pieniadze mamy:
74zł !!!:multi::multi: coraz lepiej:p

Rudasku :multi: już jest lepiej :multi:...a mam nadzieję, że niedługo będzie jeszcze lepiej :multi::multi:

Posted

zapraszam serdecznie na watek Rudaska,słuchajcie uzbierajmu tylko 150zł i zaraz bede robila jej ogloszenie w gazecie, własnie robiłam Witusiowi zaplacic tylko musze, kwota jaka na niego wydałam to niecałe 150zł, mamy juz tak sporo,dozbieramy jeszcze???