Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Caromina - ja też mam problem z edycją, jeszcze nigdy nie udało mi się zedytować posta :/

Trzymam kciuki żeby ten obserwator okazał się tym JEDYNYM!!!

Posted

kameralna napisał(a):
Dziękuję za zaproszenie. Zapisuję wątek. Na pewno dorzucę jakiś grosik.

O, jesteś ! To już nas jest więcej.:multi: Zobacz, jaka ta Rudzinka biedna i ufna. Zobacz zdjęcia na początku wątku. Pysio do zakochania. Szkoda, że nie mam żadnej możliwości zabrania jej.:shake:Tyle lat już czeka.:placz:
Myślałam, by " wezwać " Cię tutaj, ale ten internet mi nadal szaleje:mad: i ogranicza moją działalność.:placz:

Posted

Wieszam ogłoszenia, zaproszeń nie mogę wysłać, bo ledwie dostaję się na dogo przez problemy z netem, kasy widzę malutko...:placz:
Ruda ćwiczy się biedna w cnocie cierpliwości, a my z nią..niestety :placz: :shake: :placz:

Posted

danka4u1 napisał(a):
O, jesteś ! To już nas jest więcej.:multi: Zobacz, jaka ta Rudzinka biedna i ufna. Zobacz zdjęcia na początku wątku. Pysio do zakochania. Szkoda, że nie mam żadnej możliwości zabrania jej.:shake:Tyle lat już czeka.:placz:
Myślałam, by " wezwać " Cię tutaj, ale ten internet mi nadal szaleje:mad: i ogranicza moją działalność.:placz:

Wiedziałam, że się spotkamy :multi:
Trzeba pomóc tej małej Rudzince. Jak tam zbiórka na ogłoszenia, ile jeszcze potrzeba?