Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bede robiła miało byc wczoraj, dodam ze jeszcze nie otrzymałam wpłaty od Syla na allegro,oczywiscie ufam bo juz wczesniej wpłacała pieniazki chciałam tylko dac znac ze kaski jeszcze nie ma

kolejna wpłata: Avilia-10zł -dara9 mozesz napisac Angel zeby wpisała? bo ja mam zawrót głowy, przed chwila wysyłałam Rudaska i Witusia zeby pokazały sie na stronie fundacji, matko jestem dzis zakręcona :D

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zeberko allegro jest świetne!!! Aż brak mi słów, pięknie opisałaś Rudaska:loveu::loveu::loveu:
Teraz trzeba trzymać kciuki żeby ktoś się napatoczył a na pewno się zakocha:loveu:

Posted

dara9 napisał(a):
Zeberko allegro jest świetne!!! Aż brak mi słów, pięknie opisałaś Rudaska:loveu::loveu::loveu:
Teraz trzeba trzymać kciuki żeby ktoś się napatoczył a na pewno się zakocha:loveu:

Dla Rudej wszystko co najlepsze :D
Mam nadzieję ze uda się znaleźc jej dom!

Posted

zeberka4 napisał(a):
Dla Rudej wszystko co najlepsze :D
Mam nadzieję ze uda się znaleźc jej dom!

Zeberka, podaj mi na pw nr konta i dane do przelewu; postaram się wpłacić pieniążek dla Rudaska na ogłoszenia. nie mogę być z Wami , bo internet mi szaleje i prawie nie dziala, ale myślami jestem.
Los Rudej bardzo mi leży na sercu.

Posted

danka4u1 napisał(a):
Zeberka, podaj mi na pw nr konta i dane do przelewu; postaram się wpłacić pieniążek dla Rudaska na ogłoszenia. nie mogę być z Wami , bo internet mi szaleje i prawie nie dziala, ale myślami jestem.
Los Rudej bardzo mi leży na sercu.

Ja tez poprosze o numer konta , dane do przelewu i gdzie jest podlinkowany banerek Rudej? Trzeba ja rozleklamowac wiecej...i ciotki sciagnac...

Posted

[quote name='coronaaj']Ja tez poprosze o numer konta , dane do przelewu i gdzie jest podlinkowany banerek Rudej? Trzeba ja rozleklamowac wiecej...i ciotki sciagnac...
Ja wprawdzie jestem z doskoku, ale trochę spokojniejsza o los Rudaska, bo zrobił się ruch na wątku- tyle gorących serc zbiegło się do psiny.
Podlinkowany banerek mam ja i inni też.
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Pieniążki poszły- tylko 20 zł, ale może ....
Plakaciki dalej wieszam; teraz w innej częsci kraju niż " głosi" miejscowość pod avatarem.