Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A może na początek zrobimy Rudej allegro? Wyróżnione podobno kosztuje 12,50. Czy ktoś mógłby się podjąć przygotowania, bo ja jestem kiepska w tych sprawach :/

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Słuchajcie ogłoszenia do gazety,myslę że to może się udać!:multi::multi:
Dzisiaj juz druga osoba dzwoniła w sprawie Bolusia!!!:multi::multi: Przekierowałam ją na dogomanię,Pani z Warszawy:crazyeye::crazyeye::crazyeye:,spodobały sie jej oczka Bolka :D moze faktycznie zainwestowac??

ja dałam ogłoszeni Przyjaciel Pies ale w Mój Pies też byłoby dobrze!

Panie dzwoniły po długim czasie Bolek od miesiąca siedzi i grzeje dupke w domu,po Azorka(tez był w gazecie) tez po miesiacu Pani dzwoniła.

Widzicie jednak warto próbowac,dara9 ja zawsze robiłam psiaczkom allegro,jezeli ktoś opłaci chętnie podejmę sie tego zadania i jak piszesz kosztuje 12.50zł

Posted

Rzeczywiście chyba warto dać ogłoszenie w gazecie. Jednak mało ludzi tutaj wpada ciężko będzie uzbierać większą kwotę :( Może na początek zróbmy jej allegro, ktoś dorzuci grosik i Zeberka pomoże przygotować:cool3:

Posted

Myślę że z tymi ogłoszeniami to świetny pomysł, ja już kiedyś o tym myślałam ale właśnie pytanie skąd kase wziąść. Myślę że najlepiej byłoby zrobić ogłoszenie do przyjaciela psa bo już kiedyś był artukuł o tym że te ogłoszenia naprawdę działają, zresztą zeberka- sama napisałaś ;) Może udało by się zebrać pieniążki?

Posted

trzebaby porozsyłac watek Rudej do ludzi i poprosic o wpłaty,ja tak robiłam jak miałam Bolka i Azorka i uzbierałam robiłam takze bazarki, i jeszcze potrzebna byłaby osoba której wpłacano by pieniądze, ja już zadeklarowałam sie Witusiowi ze mu bede zbierała kaskę,jezeli jednak nikt nie znalazłby się to mogłabym zbierac na moje konto i potem wystawic ogloszenie, koszt takiego ogloszenia 100-200zł w zaleznosci ile napisze,fotka,nr tel itp-gazeta Przyjaciel pies lub mój pies

Posted

Jutro spróbuję coś porozsyłać - jestem nowa na dogo więc nie bardzo wiem do kogo:oops:
Może lepiej grosik, który byłby na allegro zostawić i odłożyć aż uzbiera się na ogłoszenie :) To będzie bardziej efektywne bo mam wrażenie, że raczej z ogłoszenia Rudej w gazecie znalazłby się jakiś domek niż z allegro...
Więc na ogłoszenie dla Rudaska jest już ode mnie 12,50 ;)

Posted

Witam.Dostałam PW od dara9 i jestem.Dzięki Dariu za miła rozmowę telefoniczną.Nic tylko zbierać kasę.Jak Ci mówiłam zeberka4 robi ładne allegro i nigdy nie odmawia, jak może pomóc.Ja też dokładam 12,50, jutro wyślę zeberce4, bo gdzieś mam na nią namiary, kiedyś już wysyłałam.Te bazarki ogłoszeniowe, to tez można spróbować.Jak nie wypali to gazetowe ogłoszenie ze zdjęciem, ale to już koszta znaczne.DZ to ok 130 zł wydanie weekendowe.Inne gazety cenią się jeszcze drożej.Ruda to koleżanka mojego Edzia z Azorka.Prześpijmy się i umysł będzie lepiej funkcjonował.Pa.

Posted

Syla- czyli rozumiem że pieniązki przesyłasz za allegro tak????-daj znać,a gdybyś nie miała danych to pisz, bo chyba zacznę jej już robić,nie wiem teraz co z tym ogloszeniem w gazecie kto bedzie zbierał kase? bo mysle ze naprawde warto:multi:

Posted

zeberka4 napisał(a):
Syla- czyli rozumiem że pieniązki przesyłasz za allegro tak???? bo chyba zacznę jej już robić,nie wiem teraz co z tym ogloszeniem w gazecie kto bedzie zbierał kase? bo mysle ze naprawde warto:multi:

Jutro Ci wyślę na Allegro i ok.Ty wiesz, ze uśmiecham się do Ciebie też z innymi Allegrami, ale cosik do tamtej osoby nie mogę się dodzwonić....jeszcze spróbuję jutro i wtedy dam znać.

Posted

tak tak wiem! i pamietam, jeżeli trzeba psiakom zrobić to jasne, na razie sama fundowac nie moge niestety ale oczywiscie jezeli ktos opłaci to zrobię napewno w 100% , Rudej zrobię moze jeszcze dziś bo mam wene :D

Posted

Syla - dziękujemy w imieniu Rudej :)

Ja jestem świeża na dogomanii i ciężko mi będzie 'opanować' zbieranie na Rudą, poza tym wyjeżdżam w piątek na 2 tygodnie i nie będe mieć dostępu do internetu :/
Zeberko może podjęłabyś się tego zadania? Bo ochotników nie widać:roll:

Posted

dara9 napisał(a):
Syla - dziękujemy w imieniu Rudej :)

Ja jestem świeża na dogomanii i ciężko mi będzie 'opanować' zbieranie na Rudą, poza tym wyjeżdżam w piątek na 2 tygodnie i nie będe mieć dostępu do internetu :/
Zeberko może podjęłabyś się tego zadania? Bo ochotników nie widać:roll:

Dobrze więc pieniądze na ogłoszenie bedę zbierała Ja, do mnie prosze dokonywac wpłaty na ogłoszenia każdy kto chcę dorzucic choć grosik niech pisze pw podam dane, koniecznie w tytule wpłaty nalezy napisac na Rudą(poniewaz zbieram pieniadze rowniez na inne zwierzatka)
bardzo prosiłabym o napisanie tego na pierwszej stronie przez załozycielke wątku, ze wpłaty na ogloszenia nalezy dokonywac do mnie, dobrze byłoby zmienic tytuł zbieramy na ogloszdenie w gazecie czy cos takiego! :):cool3: