Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 751
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

NO ale chyba w tym schronie są wolontariusze..nie wzieliby na 10 dni pieska??pewnie ze pieniazki na 10 dni by sie znalazly..ale wozic psa w ta i spowrote..i czy bedzie w ogole miejsce..???Jesli nic innego sie nie znajdzie to tzreba szukac hotelu na CITO...ale ja mam nadzieje ze jakas wolontariuszka się zlituje...coz to jest 10 dni..???A dla Niego to moze byc życie...

Posted

A czy jest na forum ktoś z Cieszyna, oprócz Zofija, kto mógłby koordynować pomoc dla tego psa? Zofija pisała o problemach ze zdrowiem; nie wiem, czy da radę szybko coś znaleźć (hotelik?) i zadecydować.

Posted

sonikowa napisał(a):
Ciotki, juz pisałam kilka stron wczesniej - HERSPRI jets z Cieszyna i miała już tymczasy. Napiszcie do niej!

kuRCZE...A JEJ NIE MA NA WATKU??/jESLI KTOS NAPISZE- PROSZE DAC NAM ZNAC, ZEBY SIE NIE POWTARZAC..TERAZ NIE MAM CZASU- MYUSZE IUCIEKAC:)kurcze...rtak nieduzo trzeba zeby ta bidunie uszczesliwic....

Posted

jest coś już odgórnie ustalone co z tymi 10 dniami ?

mam prośbę mógłby ktoś udostępnić mi konto, chciałabym przelać deklarowane 50zł. Mam nadzieję, że jutro Supełek będzie wyciągnięty, jakby to był hotel to pieniądze są potrzebne jak bezpłatne dt to na karmę czy weta pójdzie, a ja wyjeżdżam dzisiaj w nocy na kilka dni i nie będę mieć dostępu do Internetu.

Posted

Jeżeli go ktoś może wziąść na te 10 dni to ja postaram się załatwić transport. Ale się już pogubiłam kto może???? Dzwonie do Herspri,a le nie odbiera. Będę jeszcze próbowała. W Cieszynie jest mało dt. Ja nie moge bo wziełam 4 lata temu dużego piesa, a własciwie sunie, ze schronu i teraz ta małpa nie wpuści przez próg żadnego psa. Dla niej to jest sprawa życia i śmierci. Wiem bo już jednego wziełąm i wylądował u mojej przyjaciółki po tym jak samba skoczyła mu do szyi. Będę jeszcze na ten temat rozmawiała z zaprzyjaźnionym treserem- on ma własnie hotelik- czy nie da się coś w jej głowie przestawić. Ona nawet jak ten pies był u mojej przyjaciółki to go nie tolerowała i następnego tez nie. Ostatnio pogryzła znalezioną sunię... Masakra. Nie przelewajcie jeszcze żadnych pieniędzy bo nikt nie podliczył deklaracji i niewiadomo gdzie piesio ma iść. Hotelik u tego znajomego jest pełny-=jak to przed świętami- a jeszcze wziął psa z naszej fundacji 15-letniego. Ok. Kto może wziąść psa na 10 dni, albo kto wie o jakimś hoteliku?

Posted

Zofija napisał(a):
Herspri moze go mieć do środy -najpóźniej!!!!!!!! Potem wyjeżdza................. Co Wy na to???????????

Ja uważam, ze tak! Ma szansę PRZEZYĆ mrozy. Pewnie, że lepiej nie zmienać często dt, ale nasz Edek we Wrocławiu z konieczności przeszel przez 4 domy w ciągu miesiaca i jest ok. W sprawach życia lub śmierci -a o to tu chodzi - trzeba działać..

Posted

ok, ale kto go weźmie w środę??? On nie może u niej być dłużej bo ona wyjężdza. Nie mogę jej postawić w takiej sytuacji, ze w srodę powiem- sorki, ale nie mam go gdzie dac....

Posted

wiem , że nikt jeszcze nie zbiera , ale jak dzisiaj nie wpłacę , to dopiero w następnym tygodniu. To decydujcie. Zawsze to 5dni w hotelu w razie czego.

Ja podałam hotelik u Pati ale wozić psa pod Warszawę na 10dni a potem do Krakowa to chyba bezsensu. Coś bliżej przydałoby się.

Kraków ma swój wątek wspólny?

Posted

sonikowa napisał(a):
Nie wiem, trzeba szukac dalej, może ktoś na śląsku? A, jeszxze w Krakowie jest wtatara. Moze u niej?

ok, ale musimy to wiedzieć na pewno. Ja Herspri nie postawię w takie sytuacji. Jak ktoś może od środy wziąść Supełka to byłoby cudownie

Posted

We wszystkich krakowskich hotelikach, jakie znam, pies musi mieć szczepienie - na pewno na wściekliznę, a w niektórych też na wirusówki.
Nie wiemy, czy pudelek jest w takim stanie, żeby go można było zaszczepić...
Tyle że to prywatne, komercyjne hotele; może w prowadzonych przez dogomaniaków jest inaczej?

Może ktoś, kto oprócz mnie proponował dt, mógłby go wziąć już w środę. Ja niestety na pewno nie. Jeśli nawet córka wyzdrowieje na tyle, żeby mnie mocno nie angażować, w Święta nie ma nas w domu. :roll: