Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kubrak chyba dla asta oferowała arjuna. Napiszcie do niej. Poza tym ostatnio na bazarku sprzedawała cudne kubraczki Paulina Mickey. Ja kupiłam najmniejszy dla jednego bezdomniaka, ale może inne jeszcze są. Zuzlikowa będzie wiedzieć, bo to na benki było.

Tymczas u mica-el jest nowy, więc więcej info nie mam.

• Replies 751
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='coronaaj']Mowisz o mica-el ????? Czy to darmowy ten DT i ktos zna????

Mica_el miał wypadek.
M przesunięte kręgi.
Na dzień dzisiejszy nie może pomóc.

Pon-pon...namawiaj męża, namawiaj...może na DT płatny się zgodzi?

Posted

A co do psów w tym schronie - przeklejam z wątku schroniska w Łowiczu, fajną akcję podjęli, może by i w Cieszynie się udało? Szkoda tych psów w te mrozy, jak one muszą marznąć :(
Poniżej info z łowickiego wątku:

"mam pomysł...mam sporo dywanu..może by tak pociąć i pozabijać wejścia psom w schronie...ja już swojej suce przybiłam i ma cieplutko jak pod kołderką dziś rano rękę wkładałam....
czy da radę taka akcję przeprowadzić, i czy mają młotek i gwoździe...psom naprawde będzie cieplej, a szczególnie tym krótkowłosym..."

Posted

tu nie o pieniadze chodzi, bo ja to nawet na DT bezpłatny bym sie zgodziła, bo mamy karmy w sprzedaży w gabinecie więc koszty są żadne.....
uzyje moich kobiecych technik perswazji i zobaczymy....

Posted

[quote name='GPooLCLD']i ten dt jest dopiero po świętach u mica-el'a .

W ogóle Supełek to miniatura czy średni?
przydałby się wymiar na kubraczek

No to to samo co u Ewy a potrzebny DT teraz....Pom-pon w Tobie nadzieja....
Mialby Supelek kapiel i strzyzenie..

Supelek moim zdaniem prawie Toy (Toyki sa mniejsze niz miniaturki) najmniejsze na swiecie to te moje rasowe Meksykany
TEACUP poodles czyli pudle filizankowe, szklankowe ...w Polsce ich nie ma...przynajmniej narazie....

Posted

coronaaj napisał(a):
No to to samo co u Ewy a potrzebny dt teraz....POmpon w tobie nadzieja....
Supelk moim zdaniem prawie Toy (Toyki sa mniejsze niz miniaturki) najmniejsze na swiecie to te moje Meksykany
TEACUP poodles czyli pudle filizankowe, szklankowe ...w Polsce ich nie ma...przynajmniej narazie....

teacup przez takie zminiaturyzowanie problemy, ze zdrowiem niestety mają.

masz link do tego bazarku z kubraczkami? tylko tak w ciemno bez wymiaru kupować

Posted

pom-pon napisał(a):
tu nie o pieniadze chodzi, bo ja to nawet na DT bezpłatny bym sie zgodziła, bo mamy karmy w sprzedaży w gabinecie więc koszty są żadne.....
uzyje moich kobiecych technik perswazji i zobaczymy....

też mam ogromną nadzieję, że mąż się zgodzi.
Mogłabyś napisać chociaż mniej więcej ile czasu zajęłoby Ci "urabianie" męża?
trzeba się zastanowić co dalej , bo jak trzeba liczyć że potrwa to kilka dni, to może hotel na te kilka dni? Może kupić od razu kubrak?
Pom-pon na pewno nie zostaniesz z nim sama, pomożemy.

dzisiaj u mnie ma być w nocy -14 .

Posted

[quote name='Mameczka'] coronaaj dzieki wywalilam ten kawalek.
Kubraczek to moze nawet z cieplego szalika mozna zrobic.Tylko zszyc w odpowiednim miejscu.
tylko to juz musi ktos kto mieszka w poblizu bo jak ja wysle to po swietach dojdzie :(

No to dobrze, ze wywalilas...musicie zmierzyc psa od szyji do ogona i pod lapkami..dzwonialam do WTARA ma sie skontaktowac z dziewczyna (task czy jak) chyba, ze wiecie na oko jaki mniejwiecej rozmiar...podajcie na pw adres na kogo wyslac , moze cos znajde to zaraz wysle....jak macie linki na te bazarki z kubraczkami to poprosze....supelek moze miec wiecej ubranek...nie zaszkodzi a inne bidule tez potrzebuja...

Moze sa gdzies buciki dla pieskow potrzebujemy pare par rozne rozmiary lub skarpeteczki...

Posted

właśnie jadę do domu do męża. Myślę, że dziś sie sprawa rozstrzygnie....i jakby coś to mogłabym po niego przyjechać w niedzielę. Zobaczymy co da sie zrobić. Najwyżej powiem mu ze to DT a zostanie już u nas na zawsze ;)

ale nie chce robić nadziei, bo on jest czasem taki uparty...

lecę urabiać mężulka :)

Posted

A może chociaż na ten krótki świąteczny czas ? Ja wiem że to niedobrze żeby psiak tak przeskakiwał z dt do dt, ale szkoda go w schronie , zwł. że takie mrozy idą :(.

Posted

Trzymam za Pm-pon i Jej męża.
Tymczas przyda się psiakowi jak nic.
Wykąpany i ostrzyżony zmieni sie nie do poznania. I z zabiedzonego psiaka stanie się srebrnym pudelkiem, o ktorego sie będą domy bić.
Czego mu z całego serca życzę.

Posted

bardzo przepraszam, ale ja odpadam. Próbowałam już wszystkiego.... Mogę się dołożyć do jego utrzymania tylko powiedzcie mi co i jak.....

Przepraszam za złudne nadzieje, ale uwierzcie, mi ja też jestem zwiedzona....

czekam na info o "dofinansowaniu"

jeszcze raz przepraszam ;(