sonikowa Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Kubrak chyba dla asta oferowała arjuna. Napiszcie do niej. Poza tym ostatnio na bazarku sprzedawała cudne kubraczki Paulina Mickey. Ja kupiłam najmniejszy dla jednego bezdomniaka, ale może inne jeszcze są. Zuzlikowa będzie wiedzieć, bo to na benki było. Tymczas u mica-el jest nowy, więc więcej info nie mam. Quote
Jasza Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 [quote name='coronaaj']Mowisz o mica-el ????? Czy to darmowy ten DT i ktos zna???? Mica_el miał wypadek. M przesunięte kręgi. Na dzień dzisiejszy nie może pomóc. Pon-pon...namawiaj męża, namawiaj...może na DT płatny się zgodzi? Quote
leni356 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 A co do psów w tym schronie - przeklejam z wątku schroniska w Łowiczu, fajną akcję podjęli, może by i w Cieszynie się udało? Szkoda tych psów w te mrozy, jak one muszą marznąć :( Poniżej info z łowickiego wątku: "mam pomysł...mam sporo dywanu..może by tak pociąć i pozabijać wejścia psom w schronie...ja już swojej suce przybiłam i ma cieplutko jak pod kołderką dziś rano rękę wkładałam.... czy da radę taka akcję przeprowadzić, i czy mają młotek i gwoździe...psom naprawde będzie cieplej, a szczególnie tym krótkowłosym..." Quote
al'akir Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 i ten dt jest dopiero po świętach u mica-el'a . W ogóle Supełek to miniatura czy średni? przydałby się wymiar na kubraczek Quote
coronaaj Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 [quote name='GPooLCLD']nie ma sprawy. tutaj dni się liczą , tak zimno już jest link do allegro http://www.allegro.pl/item854219198_pudelek_szuka_milosci_i_ciepla_zimno_mu_w_budzie.html Masz racje a moze i godziny.... Mameczka zlikwiduj slowo charytatywna bo ci Allegro zdejmie aukcje (regulamin)..jak nie jest Fundacja Quote
sonikowa Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Przypomniałam sobie, że z Cieszyna jest Herspri i miała już na tymczasie piekińczyka z jednym oczkiem, który ma już dom. Może ona mogłaby przetrzymać pudla? Quote
pom-pon Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 tu nie o pieniadze chodzi, bo ja to nawet na DT bezpłatny bym sie zgodziła, bo mamy karmy w sprzedaży w gabinecie więc koszty są żadne..... uzyje moich kobiecych technik perswazji i zobaczymy.... Quote
coronaaj Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 [quote name='GPooLCLD']i ten dt jest dopiero po świętach u mica-el'a . W ogóle Supełek to miniatura czy średni? przydałby się wymiar na kubraczek No to to samo co u Ewy a potrzebny DT teraz....Pom-pon w Tobie nadzieja.... Mialby Supelek kapiel i strzyzenie.. Supelek moim zdaniem prawie Toy (Toyki sa mniejsze niz miniaturki) najmniejsze na swiecie to te moje rasowe Meksykany TEACUP poodles czyli pudle filizankowe, szklankowe ...w Polsce ich nie ma...przynajmniej narazie.... Quote
al'akir Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 coronaaj napisał(a):No to to samo co u Ewy a potrzebny dt teraz....POmpon w tobie nadzieja.... Supelk moim zdaniem prawie Toy (Toyki sa mniejsze niz miniaturki) najmniejsze na swiecie to te moje Meksykany TEACUP poodles czyli pudle filizankowe, szklankowe ...w Polsce ich nie ma...przynajmniej narazie.... teacup przez takie zminiaturyzowanie problemy, ze zdrowiem niestety mają. masz link do tego bazarku z kubraczkami? tylko tak w ciemno bez wymiaru kupować Quote
Mameczka Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 coronaaj dzieki wywalilam ten kawalek. Kubraczek to moze nawet z cieplego szalika mozna zrobic.Tylko zszyc w odpowiednim miejscu. tylko to juz musi ktos kto mieszka w poblizu bo jak ja wysle to po swietach dojdzie :( Quote
Mameczka Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 tak tak tez trzymam kciuki ;) oby maz sie dal przekonac :) Quote
al'akir Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 pom-pon napisał(a):tu nie o pieniadze chodzi, bo ja to nawet na DT bezpłatny bym sie zgodziła, bo mamy karmy w sprzedaży w gabinecie więc koszty są żadne..... uzyje moich kobiecych technik perswazji i zobaczymy.... też mam ogromną nadzieję, że mąż się zgodzi. Mogłabyś napisać chociaż mniej więcej ile czasu zajęłoby Ci "urabianie" męża? trzeba się zastanowić co dalej , bo jak trzeba liczyć że potrwa to kilka dni, to może hotel na te kilka dni? Może kupić od razu kubrak? Pom-pon na pewno nie zostaniesz z nim sama, pomożemy. dzisiaj u mnie ma być w nocy -14 . Quote
coronaaj Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 [quote name='Mameczka'] coronaaj dzieki wywalilam ten kawalek. Kubraczek to moze nawet z cieplego szalika mozna zrobic.Tylko zszyc w odpowiednim miejscu. tylko to juz musi ktos kto mieszka w poblizu bo jak ja wysle to po swietach dojdzie :( No to dobrze, ze wywalilas...musicie zmierzyc psa od szyji do ogona i pod lapkami..dzwonialam do WTARA ma sie skontaktowac z dziewczyna (task czy jak) chyba, ze wiecie na oko jaki mniejwiecej rozmiar...podajcie na pw adres na kogo wyslac , moze cos znajde to zaraz wysle....jak macie linki na te bazarki z kubraczkami to poprosze....supelek moze miec wiecej ubranek...nie zaszkodzi a inne bidule tez potrzebuja... Moze sa gdzies buciki dla pieskow potrzebujemy pare par rozne rozmiary lub skarpeteczki... Quote
sonikowa Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Ten bazarek o którym pisałam już się skończył. Tylko myślałam, że może coś się nie sprzedało -- zuzlikowa powinna wiedzieć. Quote
pom-pon Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 właśnie jadę do domu do męża. Myślę, że dziś sie sprawa rozstrzygnie....i jakby coś to mogłabym po niego przyjechać w niedzielę. Zobaczymy co da sie zrobić. Najwyżej powiem mu ze to DT a zostanie już u nas na zawsze ;) ale nie chce robić nadziei, bo on jest czasem taki uparty... lecę urabiać mężulka :) Quote
Onaa Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 A może chociaż na ten krótki świąteczny czas ? Ja wiem że to niedobrze żeby psiak tak przeskakiwał z dt do dt, ale szkoda go w schronie , zwł. że takie mrozy idą :(. Quote
Mameczka Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Pom-pon to trzymamy kciuki za urabianie :p Quote
wtatara Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 potrzebne są wymiary bidy -bedzie miał kubraczek potrzebuję obwód szyi dł. od szyi do ogonka obwód pod przednimi i tylnymi łapkami- pilne http://www.dogomania.pl/threads/174971-Tragedia-w-kieleckim-Suka-i-8-szczeniAE-t-mrze-z-gA-odu-i-zimna-na-dziaA-kach proszę zobaczcie ten wątek co mam robić Quote
Jasza Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Trzymam za Pm-pon i Jej męża. Tymczas przyda się psiakowi jak nic. Wykąpany i ostrzyżony zmieni sie nie do poznania. I z zabiedzonego psiaka stanie się srebrnym pudelkiem, o ktorego sie będą domy bić. Czego mu z całego serca życzę. Quote
Dana i Muszkieterowie Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Ewa i flatki napisał(a):Melduję się Ja również. :lol: Pudelek rzeczywiście biedniutki. Jak postępy w urabianiu Mężulka ? Quote
Tola Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Wysylam coronaaj adres Pani, ktora chce adoptowac pudelka... Quote
pom-pon Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 bardzo przepraszam, ale ja odpadam. Próbowałam już wszystkiego.... Mogę się dołożyć do jego utrzymania tylko powiedzcie mi co i jak..... Przepraszam za złudne nadzieje, ale uwierzcie, mi ja też jestem zwiedzona.... czekam na info o "dofinansowaniu" jeszcze raz przepraszam ;( Quote
Recommended Posts