Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 751
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zerduszko napisał(a):
Bardzo mi go szkoda... jutro miałam być w Żorach, to jeszcze blizej. Pewnie nie dam rady pojechać. Tak kiepsko sie czuję, że nawet ze swoimi psami nie wychodzę.

Siedz w domku zerduszko, bo jak Ci puidelka przywieziemy to kto bedzie go tulil??A zanim go przytulisz to bedziesz miala pewnie troszke roboty przy nim:):) A do tego musisz byc zdrowa:D..wiec Ty sie kuruj, tu Anioły grasuja i dzialanie rozpoczęte..więc szykuj kocyk i cieple legowisko dla dziadunia:)

Posted

Okres przedświąteczny, chyba nie będzie łatwo. Ale może się uda - w końcu to tylko godzina drogi.
Czy ktoś może napisać pw do Herspri z Cieszyna?

Posted

[quote name='Laima']Maada mogłaby przewieźć, ale najwcześniej w sobotę 26.12. Koszt ok. 130 zł.
W sobotę pewnie tez nikt psa nie wyda, bo to jest święto. Do tego czasu, to ja mam nadzieję wyzdrowieć.

Posted

Potencjalny domek nie odbiera telefonu, ani nie odpisał mi na smsa. Także ktoś się rozmyslił dlatego nie dzwoniłam do Ihabe. Jak ludzie mnie denerwuja... Mam nowe zdjęcie Supełka- jak mi się uda to go wkleje - coś mi się rano nie udawało. Żyje, wychodzi z budy. Ponoć od jutra ma nie być mrozów. Pisała do mnie jedna z Was, ze możego wyciągnąć tak czy siak. Ok- ale zrozumcie, ze NIE MOGĘ zrobić Herspri numeru, z e jej w środę powiem, ze nie mam miejsca nowego dla psa.

Posted

Zofija napisał(a):
Ok- ale zrozumcie, ze NIE MOGĘ zrobić Herspri numeru, z e jej w środę powiem, ze nie mam miejsca nowego dla psa.

Nie rozumiem:roll:
Zofija sprawdziłaś może piąte palce?

Posted

Przepraszam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jestem chora!!!!!!!!! Dziewczyny was tyle na tym wątku i to wszystko idzie w takim tępie, ze ja się pogubiłam. Już melduję- supełek będzie dostarczony do zerduszka we wtorek wieczorem może być??????????????????

Posted

energy napisał(a):
nie rozumiem:roll:
Zofija sprawdziłaś może piąte palce?

energy- ja siebie też nie rozumiem;) sprawdzimy tylnie piate palce jak go będziemy we wtorek wieżć- dobrze????? Pracownik pan zbyszek nie lubi jak tam się chodzi bez konkretnej przyczyny bo psy szaleją każdy chce być stamtąd wzięty i czasem te silne nawet zaczynają gryźć te słabsze!!!! Ale obiecuje sprawdze!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

To ja czekam - dajcie znać o której będziecie, bo ja we wtorek idę do lekarzai muszę wiedzieć jak sobie wizytę umawiać. Dane posłałam na maila.

Laima - Ty od kiego mogłabyś go wziąć? Może juz trzeba zacząć szukać transportu? Albo funduszy na transport?

Ma chłopak jakieś imię? Czym go najlepiej karmić?

Posted

DZIEWCZYNY!!!!! Czy któraś z Was zna kogoś kto może odbyć wizytę przedaopcyjną w Kędzierzynie- Koźle?????? Wiozłam 3 tyg. temu wyżełka - cudnego piesia w okropnym stanie do Hoteliku u Agnieszki i napisał do mnie Pan, ze by go wziął w opkresie między świętami. Warunkiem jest jednak ta wizyta nie możemy piesa wydać w ciemno. Czy znacie kogoś?????

Posted

[quote name='Zofija']energy- ja siebie też nie rozumiem;) sprawdzimy tylnie piate palce jak go będziemy we wtorek wieżć- dobrze????? Pracownik pan zbyszek nie lubi jak tam się chodzi bez konkretnej przyczyny bo psy szaleją każdy chce być stamtąd wzięty i czasem te silne nawet zaczynają gryźć te słabsze!!!! Ale obiecuje sprawdze!!!!!!!!!!!!!!!!

Zofija oczywiście że może być jak będziecie go już mieć, tylko to przednie łapy a nie tylne!!!;)Bardzo dziękuję:loveu: