Laima Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Napiszę jeszcze na miau. Ale czy się uda?... Quote
zerduszko Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Bardzo mi go szkoda... jutro miałam być w Żorach, to jeszcze blizej. Pewnie nie dam rady pojechać. Tak kiepsko sie czuję, że nawet ze swoimi psami nie wychodzę. Quote
leni356 Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Gdzie szukamy transportu? Cieszyn-Rybnik? napiszę też na kudłaczach w tytule. No musi się udać Quote
gonia66 Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 zerduszko napisał(a):Bardzo mi go szkoda... jutro miałam być w Żorach, to jeszcze blizej. Pewnie nie dam rady pojechać. Tak kiepsko sie czuję, że nawet ze swoimi psami nie wychodzę. Siedz w domku zerduszko, bo jak Ci puidelka przywieziemy to kto bedzie go tulil??A zanim go przytulisz to bedziesz miala pewnie troszke roboty przy nim:):) A do tego musisz byc zdrowa:D..wiec Ty sie kuruj, tu Anioły grasuja i dzialanie rozpoczęte..więc szykuj kocyk i cieple legowisko dla dziadunia:) Quote
Laima Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Okres przedświąteczny, chyba nie będzie łatwo. Ale może się uda - w końcu to tylko godzina drogi. Czy ktoś może napisać pw do Herspri z Cieszyna? Quote
Laima Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Maada mogłaby przewieźć, ale najwcześniej w sobotę 26.12. Koszt ok. 130 zł. Napisałam pw do Herspri. Quote
Energy Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Wszystko fajnie tylko dalej nie wiadomo co z pudliszonem, czy oprócz Zofija ktoś ma kontakt ze schronem? Quote
Laima Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 leni356 napisał(a):Jeszcze Dea jest z Cieszyna Napisałam do niej pw. Quote
Energy Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Laima napisał(a):Napisałam do niej pw. Można jeszcze dzwonić do Zofija. Quote
zerduszko Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 [quote name='Laima']Maada mogłaby przewieźć, ale najwcześniej w sobotę 26.12. Koszt ok. 130 zł. W sobotę pewnie tez nikt psa nie wyda, bo to jest święto. Do tego czasu, to ja mam nadzieję wyzdrowieć. Quote
Zofija Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 Potencjalny domek nie odbiera telefonu, ani nie odpisał mi na smsa. Także ktoś się rozmyslił dlatego nie dzwoniłam do Ihabe. Jak ludzie mnie denerwuja... Mam nowe zdjęcie Supełka- jak mi się uda to go wkleje - coś mi się rano nie udawało. Żyje, wychodzi z budy. Ponoć od jutra ma nie być mrozów. Pisała do mnie jedna z Was, ze możego wyciągnąć tak czy siak. Ok- ale zrozumcie, ze NIE MOGĘ zrobić Herspri numeru, z e jej w środę powiem, ze nie mam miejsca nowego dla psa. Quote
Zofija Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 Dea dostała wiadomość, czy może przewieźć psa do Rybnika jutro. Może , ale pojutrze wieczorem!!!!! Czy to jest pewne???? Jak tak to poproszę maila z adresem ( gdzie ma być pies zawieziony), nazwiskiem i numerem telefonu na mojego maila zofiakrystyna@poczta.onet.pl Quote
Zofija Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 Wiem, ze kazdy chce mu pomóc i strasznie się cieszę, ale kurcze bezmiar psiego nieszczęścia jest straszny Quote
Energy Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Zofija napisał(a):Ok- ale zrozumcie, ze NIE MOGĘ zrobić Herspri numeru, z e jej w środę powiem, ze nie mam miejsca nowego dla psa. Nie rozumiem:roll: Zofija sprawdziłaś może piąte palce? Quote
Zofija Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 Przepraszam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jestem chora!!!!!!!!! Dziewczyny was tyle na tym wątku i to wszystko idzie w takim tępie, ze ja się pogubiłam. Już melduję- supełek będzie dostarczony do zerduszka we wtorek wieczorem może być?????????????????? Quote
Zofija Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 energy napisał(a):nie rozumiem:roll: Zofija sprawdziłaś może piąte palce? energy- ja siebie też nie rozumiem;) sprawdzimy tylnie piate palce jak go będziemy we wtorek wieżć- dobrze????? Pracownik pan zbyszek nie lubi jak tam się chodzi bez konkretnej przyczyny bo psy szaleją każdy chce być stamtąd wzięty i czasem te silne nawet zaczynają gryźć te słabsze!!!! Ale obiecuje sprawdze!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
zerduszko Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 To ja czekam - dajcie znać o której będziecie, bo ja we wtorek idę do lekarzai muszę wiedzieć jak sobie wizytę umawiać. Dane posłałam na maila. Laima - Ty od kiego mogłabyś go wziąć? Może juz trzeba zacząć szukać transportu? Albo funduszy na transport? Ma chłopak jakieś imię? Czym go najlepiej karmić? Quote
Zofija Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 DZIEWCZYNY!!!!! Czy któraś z Was zna kogoś kto może odbyć wizytę przedaopcyjną w Kędzierzynie- Koźle?????? Wiozłam 3 tyg. temu wyżełka - cudnego piesia w okropnym stanie do Hoteliku u Agnieszki i napisał do mnie Pan, ze by go wziął w opkresie między świętami. Warunkiem jest jednak ta wizyta nie możemy piesa wydać w ciemno. Czy znacie kogoś????? Quote
Energy Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 [quote name='Zofija']energy- ja siebie też nie rozumiem;) sprawdzimy tylnie piate palce jak go będziemy we wtorek wieżć- dobrze????? Pracownik pan zbyszek nie lubi jak tam się chodzi bez konkretnej przyczyny bo psy szaleją każdy chce być stamtąd wzięty i czasem te silne nawet zaczynają gryźć te słabsze!!!! Ale obiecuje sprawdze!!!!!!!!!!!!!!!! Zofija oczywiście że może być jak będziecie go już mieć, tylko to przednie łapy a nie tylne!!!;)Bardzo dziękuję:loveu: Quote
Onaa Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Zofija, stamtąd jest pietrucha204 i jeszcze chyba bazylowa (jak coś nie pokręciłam z nickiem). Quote
Onaa Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Energy, to pudelki mają piąty pazur na przedniej łapce ?!!! Quote
Zofija Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 Dogo07 napisał(a):Zofija, stamtąd jest pietrucha204 i jeszcze chyba bazylowa (jak coś nie pokręciłam z nickiem). Do Pietruchy już napisałam Quote
Zofija Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 http://www.dogomania.pl/threads/175541-Szkielet-wyA-A-a-wyciAE-gniAE-ty-ze-schronu-teraz-w-Hoteliku-u-Agnieszki-domku-staA-ego to jego wątek- kurcze to duża szansa dla niego on jest bardzo delikatny i taki słodki, ze szok Quote
Recommended Posts