Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj w przeźmierowie znaleziono małą suczkę,raczej młoda,sympatyczna.Była bardzo głodna i ma pchły poza tym zadbana z czego wnioskuję że błąkała się pare dni.Ma na sobie obrożę z której zwisa kawałek smyczy.Suczka boi się zostac sama w pokoju i woła.Jest urocza:loveu:Wygląda na to że dostała cieczkę.. Czeka na swoją kochana rodzinkę

Niestety zdjęcia kiepskiej jakości,obecnie nie mam możliwości zrobienia lepszych.

Posted

Sunia obecnie śpi sobie u mojej koleżanki bo moje suki by ją chętnie zjadły.Do znajomej mam klika minut spacerkiem także w każdej chwili mogę do niej iść.Mamy mały problem z pchłami bo się po domu rozłażą.. także sunię czeka kąpiel

Posted

Mam nadzieje że się komuś zgubiła i znajdziemy pana a nie została zostawiona gdzieś:shake: ale wygląda na zadbaną więc może ktoś jej szuka.Jutro porozwieszam ogłoszenia i zobaczymy.Jest naprawde urocza i chyba mieszkała w domu bo tak ,jakby to ująć,ogarnia domowe zasady:p

Posted

Suńka dostała na imie Mysia bo jest taka drobniutka i delikatna jak mała myszka:loveu: Strasznie przywiązała się do mojej koleżanki u której przebywa,to taka mała przylepka.Nie oddala się na spacerach,chodzi normalnie puszczona ze smyczy i nie oddala się. Pilnie szuka dobrego,kochającego domku bo u nas niestety nie moze zostać. Liczymy na znalezienie właściciela którego na pewno miała o czym świadczy chociażby obroża ale jednoczesnie szukamy jej rodzinki która zechce ją adoptować jeśli nie znajdziemy pana.Nadal nie mam aparatu nietety ale wstawię chociaż kikla kiepskich fot,postaram się jak najszybciej zrobić jakies normalne.

Posted

A tak zapomniałam:oops: mój nr telefonu 509106473 nr koleżanki u której jest Mysia 514332081.A w ogóle to mam taką sprawę.Chciałabym zeby mała trafiła do super domku więc miło by było mieć możliwośc kontroli ze tak powiem tj poznania ludzi i możliwości odebrania suczy gdyby coś było nie tak.Wiecie moze jak to załatwić?Bo ona nie jest w żadnej fundacj ani nic więc w sumie nie mam takiego prawa..i nie wiem jak się za to zabrać. A jaśli chodzi o ogłoszenia to ja nie mam możliwości transportu także trzeba zaznaczyć ze z tym moze być problem z naszej strony.

Posted

podpisz na siebie umowę adopcji z odpowiednimi punktami ad warunków jakie muszą stworzyć suni i że w razie ich niedopełnienia masz prawo odebrać im psa; najlepiej skorzystaj z jakiś gotowych umów adopcyjnych z dogo ;)

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Suni nikt nie szuka niestety,mała szuka domku nadal.Zobaczymy co to będzie narazie wciąż mieszka u koleżanki.
łolkiee zobaczymy co da sie zrobić:razz: problem że to w piątek i nie wiem czy będzie mnie miał kto podwieźć,musiałabym wziąć obie suki ze sobą ale popytam;)

Posted

łolkiee napisał(a):
Brass kurka ma być BRASS

PUNTO...Qrka wodna no!!!!!
Nie można już zmienić bo i na fakturach jest PUNTO ;)

Następny będzie Brass oki ?

Posted

Hah dwa imiona dla jednego psiaka?:evil_lol: biedny psiak:-( jeśli chodzi o piątek to nie mam transportu dla mnie i dwóch suk więc może byc ciężko ale oczywiście zapraszam do mnie na kawę:razz: jeszcze popytam czy mnie ktoś nie podwiezie

Posted

Ziutka napisał(a):
PUNTO...Qrka wodna no!!!!!
Nie można już zmienić bo i na fakturach jest PUNTO ;)

Następny będzie Brass oki ?

To następny Fiat 126 p
albo nie ...
opel biały.... na błońskich numerach :P