asl Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Dobrze :) Napiszę. A co do terminu, to poniedziałek też by Ci odpowiadał? Dziś się okazało, że po pracy (gdzieś między 15.30 a 16.00) muszę podskoczyć do Cieszyna. Quote
asl Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Zofija napisał(a):wiesz co napisz do mnie jak mo.żesz w niedziele na prywatnego maila to napiszę Ci gdzie:) A i jeszcze coś... :) Z bazarku na Charliego, wątek cieszyński i Kłapoucha uzbierało się ok. 80 zł :) Bazarek dziś się kończy. Jeśli Kłapouszek pójdzie do adopcji, to myślę, że 50 zł mogłoby pójść na Charliego a 30 zł na wątek cieszyński. Quote
Zofija Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Kłapouch ma Pania, która mu opłaca pobyt-niedawno się dowiedziałam:) Moze być poniedziałek Quote
asl Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Zofija napisał(a):Kłapouch ma Pania, która mu opłaca pobyt-niedawno się dowiedziałam:) Moze być poniedziałek O to super :) To ja myślę, że skoro Charliemu nikt nie opłaca, to na niego z bazarku można przeznaczyć 60,00 zł a na wątek cieszyński 20,50 zł (plus 8,00 zł z innego bazarku z rzeczami od Dea). Na Charliego mam przelać na konto Emira, prawda? A co do poniedziałku, to napiszesz mi gdzie mam podskoczyć? Ja myślę, że najpewniej mogłybyśmy się umówić między 15.30 a 16.30 jeśli Tobie również by to pasowało. Quote
Zofija Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 hej- zadzwoń prosze do mnie lub napisz sms to wszystko cI powiem! Quote
asl Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Zofija, przejrzałam rzeczy na bazarek od Ciebie. Bardzo fajne :) Jutro lub w piątek zrobię bazarek i wstawię tu link. A z pieseczkiem w górę na pierwszą :) Quote
Zofija Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 asl napisał(a):Zofija, przejrzałam rzeczy na bazarek od Ciebie. Bardzo fajne :) Jutro lub w piątek zrobię bazarek i wstawię tu link. A z pieseczkiem w górę na pierwszą :) Cieszę się, przez weekend poszukam kolejnych. Do góry z Charlim:) Quote
asl Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 To teraz ja podrzucę chłopaczka :) A gdybyś coś Zosiu jeszcze chciała przekazać na bazarek na rzecz Charliego, to będę w Cieszynie znowu we wtorek i piątek za tydzień. Quote
Zofija Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 asl napisał(a):To teraz ja podrzucę chłopaczka :) A gdybyś coś Zosiu jeszcze chciała przekazać na bazarek na rzecz Charliego, to będę w Cieszynie znowu we wtorek i piątek za tydzień. Dobrze, to dam Ci znać! Quote
asl Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Zosiu tutaj link do bazarku na Charliego z Twoimi rzeczami :): http://www.dogomania.pl/threads/176698-Kosmetyki-biA-uteria-i-inne-na-Charliego-do-9-stycznia-br?p=13799920#post13799920 Na razie licytowane są 4 rzeczy (wszystkie te z Australii :) ) łącznie prawie za 50 zł I tak żeby się nie pogubić: Mam na koncie z bazarku 72,50 na Charliego + 20 zł, które na Charliego wpłacam ja + 10 zł jeszcze mi powinno spłynąć z tego samego bazarku. Ponadto z bazarku z rzeczami od Dea wpłynie 8,00 zł od Agusizet za biżuterię. I z tego co zrozumiałam to pieniądze też na Charliego. No i jeszcze kwestia jego allegro. 2 dni temu się zakończyło. W poniedziałek zrobię mu znowu wyróżnioną aukcję. A ponieważ też chcę to tu rozliczyć to pieniądze na aukcję pochodzą od Ewci Gonzales (4,00 zł) od Goni66 (która również chce wpłacić 4,00 na ten cel) i 4,00 zł ode mnie. Goni i Ewci bardzo dziękuję :) Zaraz zrobię kolejny bazarek, też na Charliego. Może również coś się uzbiera. Kiedy trzeba zapłacić za pobyt Charliego? Quote
Zofija Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 [quote name='asl']Zosiu tutaj link do bazarku na Charliego z Twoimi rzeczami :): http://www.dogomania.pl/threads/176698-Kosmetyki-biA-uteria-i-inne-na-Charliego-do-9-stycznia-br?p=13799920#post13799920 Na razie licytowane są 4 rzeczy (wszystkie te z Australii :) ) łącznie prawie za 50 zł I tak żeby się nie pogubić: Mam na koncie z bazarku 72,50 na Charliego + 20 zł, które na Charliego wpłacam ja + 10 zł jeszcze mi powinno spłynąć z tego samego bazarku. Ponadto z bazarku z rzeczami od Dea wpłynie 8,00 zł od Agusizet za biżuterię. I z tego co zrozumiałam to pieniądze też na Charliego. No i jeszcze kwestia jego allegro. 2 dni temu się zakończyło. W poniedziałek zrobię mu znowu wyróżnioną aukcję. A ponieważ też chcę to tu rozliczyć to pieniądze na aukcję pochodzą od Ewci Gonzales (4,00 zł) od Goni66 (która również chce wpłacić 4,00 na ten cel) i 4,00 zł ode mnie. Goni i Ewci bardzo dziękuję :) Zaraz zrobię kolejny bazarek, też na Charliego. Może również coś się uzbiera. Kiedy trzeba zapłacić za pobyt Charliego? Super:)))) We wtorek powinnam mieć kolejne rzeczy!!!! Pobyt płacimy 11.01 Quote
asl Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [quote name='Zofija']Super:)))) We wtorek powinnam mieć kolejne rzeczy!!!! Pobyt płacimy 11.01 Z Twojego bazarku Zosiu jest już ok. 100 zł :) :) :) :) a tutaj link do drugiego bazarku, który też wczoraj zrobiłam. Z niego zebrało się ok. 34 zł Może jeszcze ktoś coś kupi :) W każdym razie tutaj link do tego bazarku: http://www.dogomania.pl/threads/176712-RA-A-noA-ci-na-DT-Charliego-do-9-stycznia-2010-do-godz-19-00 Quote
Nadziejka Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [FONT=Impact]Cioteczki witajcie w Nowym Roku:multi::multi:[FONT=Comic Sans MS]Aby dla was i psiaczkow byl cudnie spokojny i pelen ludzi z sercami wielkimi:painting::iloveyou::ylsuper::bye::tree1::x-mas:Dla wszystkich bidunkow niechaj ma ten rok nadzieje i wielkie zmiany na domki cudowne i kochajace juz na wieki:loveu::loveu::loveu:!Ja tez z wami razem cioteczki bede kibicowala temu uroczemu psiaczkowi:loveu:[/FONT][/FONT] Quote
asl Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [quote name='ewa gonzales'][FONT=Impact]Cioteczki witajcie w Nowym Roku:multi::multi:[FONT=Comic Sans MS]Aby dla was i psiaczkow byl cudnie spokojny i pelen ludzi z sercami wielkimi:painting::iloveyou::ylsuper::bye::tree1::x-mas:Dla wszystkich bidunkow niechaj ma ten rok nadzieje i wielkie zmiany na domki cudowne i kochajace juz na wieki:loveu::loveu::loveu:!Ja tez z wami razem cioteczki bede kibicowala temu uroczemu psiaczkowi:loveu:[/FONT][/FONT] Ewciu super, że tu zawitałaś :) Quote
Zofija Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 [quote name='asl']Z Twojego bazarku Zosiu jest już ok. 100 zł :) :) :) :) a tutaj link do drugiego bazarku, który też wczoraj zrobiłam. Z niego zebrało się ok. 34 zł Może jeszcze ktoś coś kupi :) W każdym razie tutaj link do tego bazarku: http://www.dogomania.pl/threads/176712-RA-A-noA-ci-na-DT-Charliego-do-9-stycznia-2010-do-godz-19-00 ale się cieszę, przygotuję nowe rzeczy na jutro:) Quote
asl Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Zofija napisał(a):ale się cieszę, przygotuję nowe rzeczy na jutro:) Zosiu bazarek z nowymi rzeczami, które dziś przekazałaś zrobię pewnie przez weekend :) Aby było regulaminowo i aby się sama nie pogubić rozliczam tu bazarek, który zakończył się w ub. tygodniu. Właśnie zrobiłam przelew na rzecz Charliego w wysokości 100,50 zł. To są następujące wpłaty: Nefesza - 17,00 zł :) Ludwa - 6,00 zł + 2,00 zł nadwyżki :) Jaaga - 42,50 zł :) J_ulia - 5,00 zł :) 20 zł wpłacił mój tz :) 8,00 zł pochodzi od Agusizet :) za biżuterię - to bazarek, który zrobiłam z rzeczy przekazanych przez Dea :) I jeszcze allegro zaraz zrobię Charliemu za pieniądze m.in. od Ewci Gonzales :) i Goni66 :) Z tego wyżej wymienionego bazarku czekam jeszcze tylko na jedną wpłatę - 10,00 zł. Jak wpłyną to bazarek można uznać za zakończony i rozliczony. Natomiast bazarek z kosmetykami od Ciebie Zosiu i ten mój - mniejszy skończy się 9 stycznia. Quote
asl Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Allegro już zrobione. Poniżej link: http://www.allegro.pl/item876417063_pies_piesek_psy_do_adopcji_charlie_szuka_domu.html Jeśli Charlie miałaby jakieś nowe zdjęcia, to mogę dodać lub podmienić. Allegro jest wyróżnione i trwa 14 dni Quote
Nadziejka Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Oby Allegro Charliniowe:loveu:bylo szczesciem dla niunia :Cool!::thumbs::bye:cioteczko ladniusio zrobilas super:multi::multi::multi:Charli chlopczyku cudenko :loveu: Quote
asl Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Zosiu nie ma za co :) Ewciu mam nadzieję, że bazarek szczęście chłopaczkowi przyniesie :) Właśnie przelałam 10 zł na Charliego - ostatnia wpłata z bazarku, który zakończył się w ub. tygodniu. Quote
Zofija Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 Kurcze, specjalnego zainteresowania biednym Charlim nie ma Quote
asl Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 No właśnie miałam pytać czy ktoś się Charlim interesuje... Martwi mnie to. Nawet tutaj niewiele osób zagląda :shake: Przydałyby się jakieś ogłoszenia. Allegro to ma mało. Ja niestety nie potrafię nigdzie indziej ogłaszać psiaki. Dziś kończą się dwa bazarki na niego. Również dzisiaj wystawię nowy z ubraniami od Ciebie Zosiu. Wkleję tutaj linka. Quote
Zofija Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 asl napisał(a):No właśnie miałam pytać czy ktoś się Charlim interesuje... Martwi mnie to. Nawet tutaj niewiele osób zagląda :shake: Przydałyby się jakieś ogłoszenia. Allegro to ma mało. Ja niestety nie potrafię nigdzie indziej ogłaszać psiaki. Dziś kończą się dwa bazarki na niego. Również dzisiaj wystawię nowy z ubraniami od Ciebie Zosiu. Wkleję tutaj linka. super bardzo Ci dziękuję. Ja zrobię jutro parę ogłoszeń Charliemu Quote
asl Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Nie ma za co :) Tylko tak mogę pomóc niestety ... O to dobra wiadomość, że będzie miał jeszcze inne ogłoszenia :) Tak myślę o tym allegro. Charlie ma tam od tylko 160 wejść i ani jednego obserwatora a allegro trwa tydzień. Może jakieś bardziej szczegółowe informacje o nim lub nowe zdjęcia spowodowałyby większe zainteresowanie. Wiem, że ze zdjęciami może być problem, ale może wiadomo jakie Charlie ma zwyczaje, czy sygnalizuje potrzebę wyjścia np., albo jaki jest w stosunku do ludzi, zwierząt itp. itd. Jakbyś coś Zosiu o nim wiedziała - tzn coś można by było umieścić na allegro, to daj znać a uzupełnię :) Quote
Recommended Posts