Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

asl napisał(a):
Nie ma za co :) Tylko tak mogę pomóc niestety ...

O to dobra wiadomość, że będzie miał jeszcze inne ogłoszenia :)

Tak myślę o tym allegro. Charlie ma tam od tylko 160 wejść i ani jednego obserwatora a allegro trwa tydzień. Może jakieś bardziej szczegółowe informacje o nim lub nowe zdjęcia spowodowałyby większe zainteresowanie. Wiem, że ze zdjęciami może być problem, ale może wiadomo jakie Charlie ma zwyczaje, czy sygnalizuje potrzebę wyjścia np., albo jaki jest w stosunku do ludzi, zwierząt itp. itd. Jakbyś coś Zosiu o nim wiedziała - tzn coś można by było umieścić na allegro, to daj znać a uzupełnię :)

Dobrze jak się coś dowiem od Agi to napiszę. Narazie wiem tyle, ze Charlie jest takim psem jednego Pana:)

• Replies 152
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zofija napisał(a):
Dobrze jak się coś dowiem od Agi to napiszę. Narazie wiem tyle, ze Charlie jest takim psem jednego Pana:)

:) :)

A tutaj link do bazarku z ubraniami:
http://www.dogomania.pl/threads/177285-Ubrania-torebka-i-inne-na-Charliego-do-16-stycznia-br?p=13855163#post13855163

Natomiast z poprzednich dwóch, które dziś zakończyły się, uzbierało się:
- 126 zł (bazarek kosmetyczny) :multi:
- 35,50 zł (karta pamięci, zestaw koralików, książka) :multi:

Jak tylko pieniążki spłyną, przeleję.

Posted

asl napisał(a):
:) :)

A tutaj link do bazarku z ubraniami:
http://www.dogomania.pl/threads/177285-Ubrania-torebka-i-inne-na-Charliego-do-16-stycznia-br?p=13855163#post13855163

Natomiast z poprzednich dwóch, które dziś zakończyły się, uzbierało się:
- 126 zł (bazarek kosmetyczny) :multi:
- 35,50 zł (karta pamięci, zestaw koralików, książka) :multi:

Jak tylko pieniążki spłyną, przeleję.

Super!!!!!!!!!!! bardzo się cieszę!!!!!! Dzięki Asl!!!!

Posted

Ten z ubraniami jeszcze trwa :) Skończy się w sobotę bodajże.

To pieniądze za bazarek z kosmetykami od Ciebie a konkretnie to pieniądze za żel lacoste (od Eski) oraz kosmetyki z Australii, świeczkę i bumerang (od Ketuni).

Dostałam też pw o innych przelewach, choć jeszcze nie wszystkich. Jak pieniążki się u mnie pojawią, to znowu napiszę za co i od kogo oraz podam ile przelałam.

Posted

a nie spoko!!!!! nie musisz mi tak rozpisywać, myślałam, ze ten z ubraniam już tak szybko :)
a ile już jest w sumie z bazarków kasy na Charliego - z wszystkich, ile się uzbierało??? Pytam, zeby wiedzieć ile brtakuje do całej sumy na Hotel

Posted

Z mojego konta poszły takie przelewy na Chaliego (łącznie z dzisiejszym 58,50: 23,00 Slepingbyday, 4,00 LadySwallow i Teapot 31,50 zł)

58,50 zł – 13.01.2010
69,00 zł – 11.01.2010
10,00 zł – 07.01.2010
100,50 zł – 05.01.2010

Posted

24 zł powinno jeszcze spłynąć z tych dwóch zakończonych bazarków, ale na razie nie mam informacji o przelewie.

Aga, a gdzie szukać tego hotelowego wątku? Niestety jestem słabo zorientowana :oops: Na ogół wchodzę tu tylko na bazarki lub wątek konkretnego psa.

Posted

:klacz::Cool!::bye:ahoj dziewczyny ! widzialem zdjecia z hoteliku i powiem ze ...cudneeeeeeeeeeeee:multi:psiaczki maja swietne warunki , wszystkie psiaczki cioteczki Agi sa piekne ale ten Bialy Wilk Azjatek :loveu::loveu:o matko az sie czlek zakocha! Ate oneczki hohooo:loveu:a te malenstwa slodziutkie:loveu:zas Charlinio:painting::iloveyou:cudownosci psiatkooooooooo rudziaszek:loveu::loveu::loveu:Charliniu badz zdrowy kochaniutki! [COLOR=DarkOrange]pieknie tam maja psiaczki :multi::multi::multi::multi:

Posted

Ewciu zgadza się, piękne psiaczki :)

Z bazarku ubraniowego, który się wczoraj zakończył zebrało się na Charliego 82,00 zł :) :) Rzeczy, które się nie sprzedały wystawię ponownie.
Poprzednie bazarki będę mogła zakończyć jak tylko wpłyną jeszcze 2 wpłaty 19 zł oraz 15 zł.

Posted

Zofija napisał(a):
Ale się cieszę,ze tyle się nazbierało z bazarków:) Dziękuję Asl!!!!

Nie ma za co Zosiu :) Resztę Twoich rzeczy trzymam i w tym nadchodzącym tygodniu znowu wystawię :)

Posted

Przelałam właśnie z bazarków 38,00 zł na Charliego:
od Ick :) 11,00 zł
oraz od Pliszki :) z jednego bazarku 12,00 zł oraz z drugiego 15,00 zł

Przelałam jeszcze 24,00 zł za rzeczy, które licytowałam ja.

Posted

Dziś przelałam 51,50 zł:
- od Megii1 z bazarku kosmetycznego 19 zł
- od Matrioszki2 za torebkę z bazarku kosmetycznego 30,00 zł + 2,50 nadwyżki za pocztę, wpłaconą przez Matrioszkę2, którą zgodnie z jej życzeniem też przekazuję na Charliego :)