Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Charlie ma około roczek, jest taką mieszanką troszeczkę jakby z amstafem, ale tylko troszeczkę :) ( choć znajomy treser powiedział, że on koło amstafa nawet nie stał, ale moim zdaniem chwilkę stał ;)).
Jest bardzo wesoły, uwielbia się bawić, lubi towarzystwo innych piesów. Został porzucony w okolicach Cisownicy. Znaleziono go z kolczatką i kawałkiem sznura przyczepionego do niej.................. Jest trochę wychudzony i panicznie boi się miotły i kija. Można się domyśleć, ze był bity.
Przez 2 tygodnie mieszkał u Pani, która go znalazł, ale nie mógł tam zostać na stałe, dlatego aktualnie przebywa w Hoteliku u Agnieszki:). Potrzebne są jednak fundusze na utrzymanie go w hoteliku.
Za niedługo Anieszka napisze mi o nim trochę wiecej.
Kontakt Zosia 508-063-271 e-mail: zofiakrystyna@poczta.onet.pl lub Kasia 785-04-04-04
A poniżej CHARLIE:))))))))))))))))) Siedzi i czeka na Pancię lub Pana, który go pokocha tak już na stałe:)
bcb31b4e15442c7cmed.jpg
d2a7bf340ec3309a.jpg

Edited by Zofija
  • Replies 152
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

asl napisał(a):
Melduję się u Charlie :)

jesteś kochana!!!!!!! Do góry z Charlim i czy ktoś może pomóc finansowo???? Doba za pobyt kosztuje 15 zł, czyli 450 lub 465 zł za mc. Choćby małe deklaracje, ale grosik do grosika i coś się zbierze i proszę Kochani wspierajcie wątek!

Posted

Ja niestety nie mogę się zadeklarować na stałe ze względu na perspektywę zmiany pracy... ale mam coś na bazarek. Zrobię wkrótce na Charliego.

Posted

asl napisał(a):
Ja niestety nie mogę się zadeklarować na stałe ze względu na perspektywę zmiany pracy... ale mam coś na bazarek. Zrobię wkrótce na Charliego.

Bardzo Ci dziękuję! Jak to jest z tymi bazarkami, czy to sprzedajesz rzeczy??? Pytam bo może ja też coś Ci podeślę

Posted

Zofija nie ma za co :) Tu wyróżnione allegro Charliego na 2 tygodnie:

http://www.allegro.pl/item854160286_pies_piesek_psy_do_adopcji_charlie_szuka_domu.html

Tu również poproszę Cię o sprawdzenie danych :) Co do bazarku, to chętnie zrobię również z rzeczy od Ciebie. W sobotę jak dogo będzie dobrze działało, chciałabym wystawić swoje rzeczy, 2 rzeczy od Nova.Nathalia (które zostały z bazarku na Aramiska) oraz rzeczy od Dea na wątek cieszyński.
Gdybyś zdecydowała się coś mi podesłać na bazarek, to mogą to być same zdjęcia z opisem i ceną. Zebrałabym pieniądze i przesłała to co na pieski na konto Emira a za pocztę do Ciebie albo mogę po coś podskoczyć (bywam czasem w Cieszynie - np. jutro muszę zrobić sobie w Cieszynie rtg.), obfocić i sama powysyłać. Jak wolisz :)

Posted

[quote name='Zofija']ja tez podnoszę Charliego!
To ja zobaczę co mam. Ale co przeważnie ludzie dają????? Sorki, ze pytam,a le nie mam pojęcia

Kosmetyki, ubrania, książki, drobiazgi, biżuterię, alkohol czasem nawet slodycze.... Na bazarku widziałam już prawie wszystko :) Nawet przetwory domowej roboty, choć z nimi to z przesyłką trochę cieżko :) bo wiadomo jak poczta rzuca paczkami ... Tutaj link do bazarków, najlepiej zobacz Zofijo co się wystawia tu: http://www.dogomania.pl/forums/99-Bazarek

Podnoszę Charliego

Posted

Zofija napisał(a):
a jak się podrzuca?????

Wystarczy tak jak tutaj wpisać coś (np. podrzucam, albo i do góry) a wątek z bazarkiem wyskoczy na pierwszą :)

Posted

Zofija napisał(a):
Poszukam coś na bazarek, a jak Ci to wysłac??????

Nie wiem jak często masz kontakt z Deą, ale można ją poprosić o pośredniczenie. Odebrałabym te rzeczy u niej w biurze. W Ustroniu pracuję więc bywam tam codziennie.

Jestem też w Cieszynie raz na jakiś czas i mogę gdzieś po nie podskoczyć. Najpóźniej będę znowu 5 stycznia, ale przewiduję, że wcześniej też się tam może pojawię.

Albo można przesłać je pocztą. Moje dane do wysyłki podam zaraz na pw :)

Posted

Zofijo, dzisiaj byłam i kurczę nie zajrzałam tutaj. Być może będę w Cieszynie w przyszłym tygodniu (wtorek, środa) a jak nie to 5 stycznia we wtorek na 100% i potem już w każdy wtorek. Ja myślę, że lepiej abym rzeczy na bazarek odebrała. Pocztą szkoda wysyłać, bo po co ma w tej sytuacji zarabiać, skoro każdy grosz ważny...

Posted

asl napisał(a):
Zofijo, dzisiaj byłam i kurczę nie zajrzałam tutaj. Być może będę w Cieszynie w przyszłym tygodniu (wtorek, środa) a jak nie to 5 stycznia we wtorek na 100% i potem już w każdy wtorek. Ja myślę, że lepiej abym rzeczy na bazarek odebrała. Pocztą szkoda wysyłać, bo po co ma w tej sytuacji zarabiać, skoro każdy grosz ważny...

dobra, to na wtorek przygotuję rzeczy na bazarek!