madziulik_13 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Tak w Gorzowie a dokładnie w jego okolicach zaczyna się coś dziać. Jeszcze nie oficjalny klub ale od nowego roku to się zmieni :cool3: Dostaniemy pieniądze od burmistrza ( dlatego musimy działać jako oficjalny klub ) i będziemy się starać o jeszcze inne dofinansowania na przeszkody. Po nowym roku również zmienimy teren. Obecnie ćwiczymy w Barlinku na Polanie Lecha ale miejmy nadzieje że od stycznie będziemy ćwiczyć na terenie stadniny ;) Jesteśmy zwartą grupą i zawziętą grupą czyli jak coś sobie postanowimy to już nie odpuścimy :evil_lol: Spotykamy się raz w tygodniu i ćwiczymy na moich przeszkodach w składzie : Negra (labek) Abi ( fox ) Rico ( cavalier ) Monti ( briard ) I Szila ( berneńczyk ) Jeżeli ktoś chciał by dołączyć to kontakt na PW :) Quote
Marysia_i_gończy Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Świetnie, że się zawzięliście! :multi: Powodzenia! :thumbs: Quote
Abiutka_ Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Ekstra! Nasz wątek mamy, Negrze udało się w końcu zrobić fajne zdjęcie przy hopce :cool3: i Abi, wariat mój kochany fajnie nad hopką zawisła. :evil_lol: Quote
Martula_t Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Hejołek Madziu :) Fajnie, że ruszyliście .. i pozdrawiamy oczywiście :* Dzielna z Ciebie dziewczynka :* w wakacje wbiajmy do Was więc sie przygotujcie :p Quote
madziulik_13 Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 [quote name='Marysia_i_gończy']Świetnie, że się zawzięliście! :multi: Powodzenia! :thumbs: (nie) dziękujemy :) [quote name='Vida']Super! Życzymy powodzenia! :) :) :) [quote name='Abiutka_']Ekstra! Nasz wątek mamy, Negrze udało się w końcu zrobić fajne zdjęcie przy hopce :cool3: i Abi, wariat mój kochany fajnie nad hopką zawisła. :evil_lol: A jak teraz biorę się za stronę i czekam na teksty Wasze :evil_lol: [quote name='Martula_t']Hejołek Madziu :) Fajnie, że ruszyliście .. i pozdrawiamy oczywiście :* Dzielna z Ciebie dziewczynka :* w wakacje wbiajmy do Was więc sie przygotujcie :p Marta ja sobie innej opcji nie wyobrażam :P No i w kwietniu do Was przyjeżdżam zobaczyć jak tam u Was idzie ^^ :D ;* Negra : Abi : Szila : Do zobaczenia na treningu po nowym roku ! :) Wesołych świąt !:loveu: Quote
Martula_t Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 U nas to :( .. teraz to już moge tylko z Xinem trenować ... nie che mi sie pisac dlaczego wejdz sobie na www.belgi.com.p na wątek Czarnucha to tam włąsnie dzisiaj napisałam ;( Quote
Martula_t Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 U nas to :( .. teraz to już moge tylko z Xinem trenować ... nie che mi sie pisac dlaczego wejdz sobie na www.belgi.com.p na wątek Czarnucha to tam włąsnie dzisiaj napisałam ;( Quote
madziulik_13 Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Moi drodzy ja do domu wracam 2 stycznia wieczorem ale 3 musze zakuwac :shake: Wiec zobaczymy sie dopiero 10tego stycznia no chyba ze moze bysmy zrobili trening 9 i 10 styczen ? Sprawa z torem ruszyla do przodu :multi: No i bedziemy mieli logo juz nie dlugo :evil_lol: Tylko musimy miec projekt takze wszystkie pomysly przelewac na kartke i na najblizszym treningu razem wybierzemy logo ( nie ma wymowki ze ktos nie umie rysowac ! ) No i chcialam Wam wszystkim zyczyc wszystkiego najlepszego w nadchodzacym Nowym Roku aby byl jeszcze lepszy od ubieglego i w ogole najlepszego :loveu::loveu::loveu: I bedziecie mieli niespodzianke :cool3: Quote
alex_sandereczka Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Niespodziankę to już mieliśmy mieć ostatnio Fajnie, że wszystko idzie do przodu :) Co do treningu 9 - 10, to mi bardziej by pasował 16-17 jeśli by dało radę :) Dziękujemy za życzenia Noworoczne i się do nich dołączamy Quote
ewka i haker Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 gratuluje i oby udały się wszystkie plany Quote
Marysia&Pysia Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 No BRAWO !! Madziu z tego co słyszałam zapowiada się nieźle ^^ Ja liczę że mnie tam zaprosicie :PP - Do JUMPA :P haha ale to brzmi Quote
madziulik_13 Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 Marysia no pewnie :P Musi ktoś przecież ochrzcić tor :cool1: Co do nazwy to nie podoba Ci się moja wena twórcza?:evil_lol: Quote
madziulik_13 Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 Trzeba tutaj trochę odświeżyć ;) Działamy już już jako Gorzowska sekcja agility pod nazwą klubu Jump. Związek postarał się o świetny teren :loveu: Bierzemy się za częściowe robienie przeszkód. Związek zakupi te przeszkody których nie da się zrobić - slalom stelażowy treningowy, tunel oraz rękaw :) Nie możemy się doczekać !:cool3: Treningi ruszą gdzieś dopiero od połowy marca - przyczyna śnieg :angryy::shake: Quote
madziulik_13 Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 No to znów powiew świeżości. :cool3: Dzisiaj z Alą dostałyśmy klucze od nowego terenu ! !:multi::loveu::multi: Jest super, bardzo się cieszę że związkowi udało się go załatwić. Ochrzcimy go w niedzielę :evil_lol: Mam nadzieje że Natalia weźmie swój sprzęcik kochany :loveu::evil_lol: Ja wezmę aparat i ponagrywamy filmiki ;) A no i przeszkody : strefy,tunel, rękaw i slalom treningowy - ZAMÓWIONE :multi: Przywiozą za miesiąc. Wspólnymi siłami musimy się kiedyś spotkać i zmajstrować pare hopek bo moje już prawie 2 lata i trzeba będzie je również odnowić ;) Quote
madziulik_13 Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 Zdjęć nie mamy za bardzo, ale pare Oli zdjęć :) Gosia i Amy Bonus Amy numer dwa :P I teraz Rico Szilot zadowolona po treningu Teren :loveu: Magazyn Quote
madziulik_13 Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 Abi Negra Baster Rico Szila : Amy Bonus Amy :loveu: Quote
Abiutka_ Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Super zdjątka :cool3:, chociaż ja zawsze na zdjęciach gdzie biegnę z psem wychodzę jakoś głupkowato :grin:, może dlatego że jest mnie tylko kawałek :lol:. No mniejsza, najfajniej to chyba Negra a'la kangur i Rico wyszli ;) Quote
madziulik_13 Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 Justyna - przewodnik bez ręki:cool3::evil_lol: Quote
ancyk1 Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Hey jeśli można wiedzieć w Gorzowie, ale w którym miejscu. Sama bym przyszła ale raczej popatrzeć bo mój psiak się nie nadaje do takich ćwiczeń za leniwy. Quote
madziulik_13 Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 Treningi odbywają się na torze łuczniczym za Deichmannem , Nomi ;) Quote
Gucci13 Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 my też kiedyś przyjedziemy popatrzeć:loveu: i może się kiedyś zapiszemy:cool3: Quote
ancyk1 Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 hey kiedy można przyjść popatrzeć na trening, ponieważ będę w Gorzowie przyszły tydzień Quote
madziulik_13 Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 Teraz w niedzielę treningu nie będziemy mieć ponieważ prawie wszyscy jedziemy do Goleniowa na agilitową majówkę ;) Za tydzień mnie na treningu nie będzie ponieważ będę na seminarium więc jeszcze dokładnie nie wiem co i jak z treningiem ale zapewne się odbędzie ;) Quote
Recommended Posts