Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak w Gorzowie a dokładnie w jego okolicach zaczyna się coś dziać.
Jeszcze nie oficjalny klub ale od nowego roku to się zmieni :cool3: Dostaniemy pieniądze od burmistrza ( dlatego musimy działać jako oficjalny klub ) i będziemy się starać o jeszcze inne dofinansowania na przeszkody. Po nowym roku również zmienimy teren. Obecnie ćwiczymy w Barlinku na Polanie Lecha ale miejmy nadzieje że od stycznie będziemy ćwiczyć na terenie stadniny ;) Jesteśmy zwartą grupą i zawziętą grupą czyli jak coś sobie postanowimy to już nie odpuścimy :evil_lol:

Spotykamy się raz w tygodniu i ćwiczymy na moich przeszkodach w składzie :

Negra (labek)

Abi ( fox )

Rico ( cavalier )

Monti ( briard )

I Szila ( berneńczyk )

Jeżeli ktoś chciał by dołączyć to kontakt na PW :)

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']Świetnie, że się zawzięliście! :multi: Powodzenia! :thumbs:
(nie) dziękujemy :)

[quote name='Vida']Super! Życzymy powodzenia! :)
:) :)

[quote name='Abiutka_']Ekstra! Nasz wątek mamy, Negrze udało się w końcu zrobić fajne zdjęcie przy hopce :cool3: i Abi, wariat mój kochany fajnie nad hopką zawisła. :evil_lol:

A jak teraz biorę się za stronę i czekam na teksty Wasze :evil_lol:

[quote name='Martula_t']Hejołek Madziu :) Fajnie, że ruszyliście .. i pozdrawiamy oczywiście :* Dzielna z Ciebie dziewczynka :* w wakacje wbiajmy do Was więc sie przygotujcie :p

Marta ja sobie innej opcji nie wyobrażam :P No i w kwietniu do Was przyjeżdżam zobaczyć jak tam u Was idzie ^^ :D ;*

Negra :

Abi :

Szila :

Do zobaczenia na treningu po nowym roku ! :) Wesołych świąt !:loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Moi drodzy ja do domu wracam 2 stycznia wieczorem ale 3 musze zakuwac :shake: Wiec zobaczymy sie dopiero 10tego stycznia no chyba ze moze bysmy zrobili trening 9 i 10 styczen ?

Sprawa z torem ruszyla do przodu :multi: No i bedziemy mieli logo juz nie dlugo :evil_lol: Tylko musimy miec projekt takze wszystkie pomysly przelewac na kartke i na najblizszym treningu razem wybierzemy logo ( nie ma wymowki ze ktos nie umie rysowac ! )

No i chcialam Wam wszystkim zyczyc wszystkiego najlepszego w nadchodzacym Nowym Roku aby byl jeszcze lepszy od ubieglego i w ogole najlepszego :loveu::loveu::loveu:

I bedziecie mieli niespodzianke :cool3:

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Trzeba tutaj trochę odświeżyć ;)
Działamy już już jako Gorzowska sekcja agility pod nazwą klubu Jump. Związek postarał się o świetny teren :loveu:
Bierzemy się za częściowe robienie przeszkód. Związek zakupi te przeszkody których nie da się zrobić - slalom stelażowy treningowy, tunel oraz rękaw :) Nie możemy się doczekać !:cool3:

Treningi ruszą gdzieś dopiero od połowy marca - przyczyna śnieg :angryy::shake:

• 1 month later...
Posted

No to znów powiew świeżości. :cool3:
Dzisiaj z Alą dostałyśmy klucze od nowego terenu ! !:multi::loveu::multi: Jest super, bardzo się cieszę że związkowi udało się go załatwić. Ochrzcimy go w niedzielę :evil_lol: Mam nadzieje że Natalia weźmie swój sprzęcik kochany :loveu::evil_lol: Ja wezmę aparat i ponagrywamy filmiki ;)
A no i przeszkody : strefy,tunel, rękaw i slalom treningowy - ZAMÓWIONE :multi: Przywiozą za miesiąc. Wspólnymi siłami musimy się kiedyś spotkać i zmajstrować pare hopek bo moje już prawie 2 lata i trzeba będzie je również odnowić ;)

Posted

Super zdjątka :cool3:, chociaż ja zawsze na zdjęciach gdzie biegnę z psem wychodzę jakoś głupkowato :grin:, może dlatego że jest mnie tylko kawałek :lol:. No mniejsza, najfajniej to chyba Negra a'la kangur i Rico wyszli ;)

Posted

Hey jeśli można wiedzieć w Gorzowie, ale w którym miejscu. Sama bym przyszła ale raczej popatrzeć bo mój psiak się nie nadaje do takich ćwiczeń za leniwy.

Posted

Teraz w niedzielę treningu nie będziemy mieć ponieważ prawie wszyscy jedziemy do Goleniowa na agilitową majówkę ;)

Za tydzień mnie na treningu nie będzie ponieważ będę na seminarium więc jeszcze dokładnie nie wiem co i jak z treningiem ale zapewne się odbędzie ;)