malibo57 Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Wizyta została przeprowadzona profesjonalnie - APSA zabrała ze sobą swoje 2 psy, aby przetestować ludzi, gdyz nie mają wielkiego doświadczenia. Oceniła, ze maja instynkt i wiedzą, jak postępować z psami. Warunki b.dobre:) APSA stwierdziła, że, jak będziemy wysyłać ją do takich ludzi częściej, to zapisze się do nas na etat do robienia wizyt ( z psami):) Quote
sleepingbyday Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 a ja pytałam o wizytę rodziny u zośki, miała być wczoraj. Quote
Hotel KADIF Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Rozmawiałam z p. Edytą w niedzielę rano, czyli wczoraj. Była mowa o wizycie u Zosi, ale w tygodniu i tego tematu nie dogadałyśmy do końca. Zrozumiałam, że w niedzielę nie może tylko w tygodniu. Za to umówiłyśmy się wstępnie na weekend na transport, tylko nie wiem w jaki dzień. Dzisiaj dzwoniłam parę razy, ale nie odbiera telefonu ani nie oddzwania! Nagrałam się też na pocztę. Matko święta, mam nadzieję, że się nie rozmyśliła po przesłaniu zdjęć i filmiku z Zosią :roll:! Quote
Hotel KADIF Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Uff.... dostałam sms-sa, że pani Edyta nie mogła odebrać i dzisiaj oddzwoni! :loveu::multi: Quote
Hotel KADIF Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Pani dzwoniła! Przyjedzie do Zosi w czwartek, a w piątek najprawdopodobniej zawiozę Zośkę do chaty!!! :multi: Ja pierdziu! Ale fajnie!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
sleepingbyday Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 cholerka, mnie nie będzie ani w wawie, ani na necie do wtorku - dif, kopsniesz smsa, jak pomachasz zośce z ganku na dowidzenia? Quote
Hotel KADIF Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Zosia jedzie do domu w przyszły piątek, nie jutro. Nie skończył się jeszcze remont! Państwo byli u Zośki! Są przesympatyczni i baardzo mi się spodobali :cool3:! Pani Edyta nie mogła od nas odjechać - Zosia ją zauroczyła! Byliśmy razem na spacerze, piliśmy kaffkę i gadaliśmy oczywiście o psach, bo o czym tu gadać!! :evil_lol: Super! Quote
Soema Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 DIF napisał(a):To już jutro!! :ghost_2: A tytuł nadal straszy...:) Quote
Hotel KADIF Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Soema napisał(a):A tytuł nadal straszy...:) Bo Agata nie ma dostępu do dogo! Ale jak już Niunia będzie w domku, zmienimy... u moda! :evil_lol:;) Quote
Hotel KADIF Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Nie pisałam, bo dwa psiaki z mojego hotelu znalazły domki i musiałam się logistycznie zorganizować! Zosia jest od piątku w nowym domku!! Transport psinki odbył się bez problemów. Wprowadzenie do domu również. Na początku mała była zdenerwowana, ale nowa opiekunka ma w sobie ogrom miłości i Zosia szybko się uspokoiła. Będzie miała na imię Inka, ponieważ mama Edyty ma też tak na imię i trudno na spacerze wołać "Zośka, chodź!" a nuż przylecą obie....? :evil_lol: Zosia ma lekką biegunkę, najprawdopodobniej ze stresu! Dostała prześliczną skórzaną, czerwoną obrożę (do której wspólnie przyczepiłyśmy adresówkę) i taśmową, też czerwoną, stopniowaną smycz... No i dokumentacja zdjęciowa::loveu: :lol::lol::lol: Quote
malibo57 Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 DIFka, gratulacje! To Twoje dzieło:) A ja ogromnie się cieszę, że Zosia juz u Zosi. Quote
agata-air Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 Odzyskałam dogo :) W tym tygodniu postaram się umówić na wizytę przedadopcyjną u Zosi. Obiecuję sprawozdanie ;) Quote
Becia66 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 agata-air napisał(a):W tym tygodniu postaram się umówić na wizytę przedadopcyjną u Zosi. Obiecuję sprawozdanie ;) chyba poadopcyjną..... Quote
Hotel KADIF Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 becia66 napisał(a):chyba poadopcyjną..... :megagrin::megagrin::megagrin: To się umawiaj, Agatko i daj mi znać na maila no i oczywiście na wątku jak poszło! Quote
agata-air Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 becia66 napisał(a):chyba poadopcyjną..... Oczywiście ;) Dif jasne, że dam znać :) Quote
Hotel KADIF Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 agata-air napisał(a): Dif jasne, że dam znać :) No to dawaj, kobieto! :cool3: Wizyta była wczoraj, czy pomyliłam dni tygodnia... :evil_lol::eviltong: Quote
agata-air Posted July 16, 2010 Author Posted July 16, 2010 Tia Państwo wyjechali więc miała byc ta środa ale tym razem to ja "odjechałam" mając trójkę dzieci na głowie heheh Sobota 19.00, czyli pewnie po wizycie u Ciebie ;p Quote
agata-air Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 Oczywiście byłam na wizycie :) U Zosi cudnie- cudnie wygląda, cudnie się zachowuję i ma cudną Panią. Byłyśmy na bardzo długi spacerze. Zosia ufa swojej właścicielce, jest wyluzowana- nie zostało nic z wylęknionego psa wychowanego na ulicy. Teraz to urodziwa i SZCZĘŚLIWA psia panna. Quote
mru Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 no no no :D jako śponoć niedaleko mnie mieszka ;) Quote
Hotel KADIF Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 [quote name='agata-air']Oczywiście byłam na wizycie :) U Zosi cudnie- cudnie wygląda, cudnie się zachowuję i ma cudną Panią. Byłyśmy na bardzo długi spacerze. Zosia ufa swojej właścicielce, jest wyluzowana- nie zostało nic z wylęknionego psa wychowanego na ulicy. Teraz to urodziwa i SZCZĘŚLIWA psia panna. A gdzie zdjęcia??!! :mad::evil_lol: Quote
Recommended Posts