Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wizyta została przeprowadzona profesjonalnie - APSA zabrała ze sobą swoje 2 psy, aby przetestować ludzi, gdyz nie mają wielkiego doświadczenia. Oceniła, ze maja instynkt i wiedzą, jak postępować z psami. Warunki b.dobre:)
APSA stwierdziła, że, jak będziemy wysyłać ją do takich ludzi częściej, to zapisze się do nas na etat do robienia wizyt ( z psami):)

• Replies 160
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozmawiałam z p. Edytą w niedzielę rano, czyli wczoraj. Była mowa o wizycie u Zosi, ale w tygodniu i tego tematu nie dogadałyśmy do końca. Zrozumiałam, że w niedzielę nie może tylko w tygodniu.
Za to umówiłyśmy się wstępnie na weekend na transport, tylko nie wiem w jaki dzień. Dzisiaj dzwoniłam parę razy, ale nie odbiera telefonu ani nie oddzwania! Nagrałam się też na pocztę.
Matko święta, mam nadzieję, że się nie rozmyśliła po przesłaniu zdjęć i filmiku z Zosią :roll:!

Posted

Pani dzwoniła!

Przyjedzie do Zosi w czwartek, a w piątek najprawdopodobniej zawiozę Zośkę do chaty!!! :multi:

Ja pierdziu! Ale fajnie!!!
:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

Zosia jedzie do domu w przyszły piątek, nie jutro. Nie skończył się jeszcze remont!

Państwo byli u Zośki!
Są przesympatyczni i baardzo mi się spodobali :cool3:!
Pani Edyta nie mogła od nas odjechać - Zosia ją zauroczyła! Byliśmy razem na spacerze, piliśmy kaffkę i gadaliśmy oczywiście o psach, bo o czym tu gadać!! :evil_lol:
Super!

Posted

Nie pisałam, bo dwa psiaki z mojego hotelu znalazły domki i musiałam się logistycznie zorganizować!

Zosia jest od piątku w nowym domku!!
Transport psinki odbył się bez problemów. Wprowadzenie do domu również.
Na początku mała była zdenerwowana, ale nowa opiekunka ma w sobie ogrom miłości i Zosia szybko się uspokoiła. Będzie miała na imię Inka, ponieważ mama Edyty ma też tak na imię i trudno na spacerze wołać "Zośka, chodź!" a nuż przylecą obie....? :evil_lol:
Zosia ma lekką biegunkę, najprawdopodobniej ze stresu!
Dostała prześliczną skórzaną, czerwoną obrożę (do której wspólnie przyczepiłyśmy adresówkę) i taśmową, też czerwoną, stopniowaną smycz...

No i dokumentacja zdjęciowa::loveu:

:lol::lol::lol:

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Tia Państwo wyjechali więc miała byc ta środa ale tym razem to ja "odjechałam" mając trójkę dzieci na głowie heheh Sobota 19.00, czyli pewnie po wizycie u Ciebie ;p

Posted

Oczywiście byłam na wizycie :) U Zosi cudnie- cudnie wygląda, cudnie się zachowuję i ma cudną Panią. Byłyśmy na bardzo długi spacerze. Zosia ufa swojej właścicielce, jest wyluzowana- nie zostało nic z wylęknionego psa wychowanego na ulicy. Teraz to urodziwa i SZCZĘŚLIWA psia panna.

Posted

[quote name='agata-air']Oczywiście byłam na wizycie :) U Zosi cudnie- cudnie wygląda, cudnie się zachowuję i ma cudną Panią. Byłyśmy na bardzo długi spacerze. Zosia ufa swojej właścicielce, jest wyluzowana- nie zostało nic z wylęknionego psa wychowanego na ulicy. Teraz to urodziwa i SZCZĘŚLIWA psia panna.

A gdzie zdjęcia??!! :mad::evil_lol: