Hotel KADIF Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Soema napisał(a):Jakie ona ma oczy.... :) boskie. Moja sąsiadka jak ją zobaczyła to powiedziała, że "przyćpane" :megagrin: Quote
Hotel KADIF Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 [quote name='Soema']Jakie ona ma oczy.... :) boskie. A tiu? : ... to oczy proszące o DOM!! :-( Quote
Soema Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Hipnotyzujące..... DIF, poproś Agatę o maila.. Quote
Hotel KADIF Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 U nas wszystko ok! :loveu: Wczoraj była u nas malibo i bardzo mnie zdziwiła reakcja Zosi na Gosię. Była bardzo przestraszona-normalnie się jej bała, ale na szczęście tylko przez chwilę. Potem żarła jej z ręki :evil_lol:! Dosłownie, bo ciocia malibo rozdawała psiakom mięsko mielone! Agata, czy są jakieś ogłoszenia dla Zosi? Quote
Hotel KADIF Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='Soema']Ale tu ruch....[/QUOTE] Szkoda, że tylko wiatr się rusza!! :shake::shake::shake: Quote
Hotel KADIF Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Dzisiaj Zosia została zaszczepiona oraz została jej założona książeczka zdrowia! Bardzo pokochała naszego weta! :evil_lol: Oczywiście od razu nadmieniłam, że pies jest do adopcji i jakby kogoś miał to od razu podawać telefon do mnie! A on na to: no to już ją oddajemy. Facet w Józefinie szuka rudej suki. Normalnie padłam, ale szybko się podniosłam, bo okazało się, że facet nie weźmie wysterylizowanej suki, bo "chce mieć szczeniaczki"!!:angryy: Quote
Soema Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Jakieś to modne znów ostatnio....:shake: za te oczyska się jej należy cudowny dom! Quote
Hotel KADIF Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Oj, Soemko! Widzę, że tylko Ty zaglądasz na wątek!:loveu::-( Quote
Soema Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 DIF napisał(a):Oj, Soemko! Widzę, że tylko Ty zaglądasz na wątek!:loveu::-( Aż przerażające... Ale jak patrzę na zdjęcia od Ciebie, jak one w kupie szaleją to zazdroszczę... JA się chwilowo wycofuje z bycia DT, choć mi ostatnio podrzucono szczenię.. Ehh to chociaż zdjęcia pooglądam :) Quote
Hotel KADIF Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Soema napisał(a):Aż przerażające... Ale jak patrzę na zdjęcia od Ciebie, jak one w kupie szaleją to zazdroszczę... JA się chwilowo wycofuje z bycia DT, choć mi ostatnio podrzucono szczenię.. Ehh to chociaż zdjęcia pooglądam Wiesz co Soemko... Ja sama sobie zazdroszczę! :evil_lol: Bardzo lubię psiaki, które są u mnie, uwielbiam na nie patrzeć, bawić się z nimi... Każda nowa dobrze wykonana komenda sprawia mi ogromną przyjemność. Zosia potrafi siadać i prosić... Kolejny etap to warowanie i dawanie łapy. To naprawdę bardzo mądry pies i szybko się uczy! Połączyłam pracę z pasją i dobrze mi z tym! :lol: Quote
Soema Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Ehh ta skromność :) ale fajnie masz, naprawdę... Życzę duuużą rotację psiaków ;) Quote
Hotel KADIF Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 [quote name='Soema']Ehh ta skromność :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dawno nie wklejałam zdjęć Zosi. A więc proszę: Zosia to naprawdę piękny pies!!! Dlaczego NIKT nie dzwoni w jej sprawie? :placz: Quote
Soema Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Bosh słońce:-o woda :mdleje: aaa.... dość mam wody! :watpliwy: A ludzie to wiesz.. urlopy maja w głowie ;) Quote
sleepingbyday Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 hej ho! miła wiadomośc z rana. mam domek chcący zosię :-). co prawda do sprawdzenia i monitorowania, bo domek nigdy nie miał psa -ale zawsze jakis ruch w interesie. dom trzeba sprawdzić. w wawie. kto chętny? ja moge niestety dopiero w sobotę. jesli nie mieszka daleko ode mnie, to ostatecznie jutro, ale jeszcze nie jestem umówiona. kto ze mną podskoczy? Quote
Hotel KADIF Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 sleepingbyday napisał(a):hej ho! miła wiadomośc z rana. mam domek chcący zosię :-). co prawda do sprawdzenia i monitorowania, bo domek nigdy nie miał psa -ale zawsze jakis ruch w interesie. dom trzeba sprawdzić. w wawie. kto chętny? ja moge niestety dopiero w sobotę. jesli nie mieszka daleko ode mnie, to ostatecznie jutro, ale jeszcze nie jestem umówiona. kto ze mną podskoczy? Wiesz, że Cię koffam?! :p Już działamy ! :lol: Quote
malibo57 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Jutro APSA zrobi wizytę przed adopcyjną dla Zosi:) Quote
Hotel KADIF Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 malibo57 napisał(a):Jutro APSA zrobi wizytę przed adopcyjną dla Zosi:) Super, super, super!!! Bosko, bosko, bosko!! Tylko porządnie! :mad::evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 dajcie snać co ijak, ok? tylko tel. bo net mam tylko wpracy: 507 47 62 39 Quote
Hotel KADIF Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 A więc tak: Zosia pojedzie do domu najprawdopodobniej w najbliższy weekend. Teraz jest wymiana okien, która potrwa ze dwa, trzy dni, potem Zosia może jechać. Wizytę przed adopcyjną zrobiła APSA (bardzo dziękujemy :loveu:) i dom wypadł naprawdę bardzo dobrze! Wysłałam pani zdjęcia Zosi oraz ten filmik: Po prostu... Zośka! :) Quote
sleepingbyday Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 no ale jak wczorajsza wizyta u zoski? jak wrazenia? Quote
Recommended Posts