Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 160
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

U nas wszystko ok! :loveu:

Wczoraj była u nas malibo i bardzo mnie zdziwiła reakcja Zosi na Gosię. Była bardzo przestraszona-normalnie się jej bała, ale na szczęście tylko przez chwilę. Potem żarła jej z ręki :evil_lol:! Dosłownie, bo ciocia malibo rozdawała psiakom mięsko mielone!

Agata, czy są jakieś ogłoszenia dla Zosi?

Posted

Dzisiaj Zosia została zaszczepiona oraz została jej założona książeczka zdrowia!
Bardzo pokochała naszego weta! :evil_lol:

Oczywiście od razu nadmieniłam, że pies jest do adopcji i jakby kogoś miał to od razu podawać telefon do mnie!
A on na to: no to już ją oddajemy. Facet w Józefinie szuka rudej suki. Normalnie padłam, ale szybko się podniosłam, bo okazało się, że facet nie weźmie wysterylizowanej suki, bo "chce mieć szczeniaczki"!!:angryy:

Posted

DIF napisał(a):
Oj, Soemko! Widzę, że tylko Ty zaglądasz na wątek!:loveu::-(

Aż przerażające... Ale jak patrzę na zdjęcia od Ciebie, jak one w kupie szaleją to zazdroszczę...
JA się chwilowo wycofuje z bycia DT, choć mi ostatnio podrzucono szczenię.. Ehh to chociaż zdjęcia pooglądam :)

Posted

Soema napisał(a):
Aż przerażające... Ale jak patrzę na zdjęcia od Ciebie, jak one w kupie szaleją to zazdroszczę...
JA się chwilowo wycofuje z bycia DT, choć mi ostatnio podrzucono szczenię.. Ehh to chociaż zdjęcia pooglądam

Wiesz co Soemko... Ja sama sobie zazdroszczę! :evil_lol:
Bardzo lubię psiaki, które są u mnie, uwielbiam na nie patrzeć, bawić się z nimi... Każda nowa dobrze wykonana komenda sprawia mi ogromną przyjemność.
Zosia potrafi siadać i prosić... Kolejny etap to warowanie i dawanie łapy. To naprawdę bardzo mądry pies i szybko się uczy!
Połączyłam pracę z pasją i dobrze mi z tym! :lol:

Posted

[quote name='Soema']Ehh ta skromność

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Dawno nie wklejałam zdjęć Zosi.
A więc proszę:

Zosia to naprawdę piękny pies!!! Dlaczego NIKT nie dzwoni w jej sprawie? :placz:

Posted

hej ho! miła wiadomośc z rana.
mam domek chcący zosię :-).

co prawda do sprawdzenia i monitorowania, bo domek nigdy nie miał psa -ale zawsze jakis ruch w interesie.

dom trzeba sprawdzić. w wawie. kto chętny? ja moge niestety dopiero w sobotę. jesli nie mieszka daleko ode mnie, to ostatecznie jutro, ale jeszcze nie jestem umówiona.
kto ze mną podskoczy?

Posted

sleepingbyday napisał(a):
hej ho! miła wiadomośc z rana.
mam domek chcący zosię :-).

co prawda do sprawdzenia i monitorowania, bo domek nigdy nie miał psa -ale zawsze jakis ruch w interesie.

dom trzeba sprawdzić. w wawie. kto chętny? ja moge niestety dopiero w sobotę. jesli nie mieszka daleko ode mnie, to ostatecznie jutro, ale jeszcze nie jestem umówiona.
kto ze mną podskoczy?

Wiesz, że Cię koffam?! :p
Już działamy ! :lol:

Posted

A więc tak:

Zosia pojedzie do domu najprawdopodobniej w najbliższy weekend. Teraz jest wymiana okien, która potrwa ze dwa, trzy dni, potem Zosia może jechać.
Wizytę przed adopcyjną zrobiła APSA (bardzo dziękujemy :loveu:) i dom wypadł naprawdę bardzo dobrze!
Wysłałam pani zdjęcia Zosi oraz ten filmik:

Po prostu... Zośka! :)