Hotel KADIF Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 [quote name='Selenga']Zamówione przez DIF banerki Czy już Ci kiedyś mówiłam, że jesteś BOSKA?:loveu: Dzięki wielkie! Pobierać, ciotki, do podpisów!!! :cool3: Quote
Hotel KADIF Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Zosia to bardzo sprytna laska jest :diabloti:! Dzisiaj jak już rozdałam dzieciaki do przedszkola/szkoły i przyjechałam do domu.. wchodzę... patrzę nie wierząc oczom?!: Zośka lata po domu z podkulonym ogonem:crazyeye: Jakim prawem, pytam sama siebie.. przecież "zabramkowałam" ją w pokoju hotelowym przed wyjściem... No cóż ... Dała radę i sforsowała bramkę a efekty jak widać: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/f896af4195ab8a77.html :diabloti::diabloti::diabloti: Nigdy wcześniej to się nie zdarzyło. Zawsze jak wychodzę, bodaj na zakupy, izoluję od siebie psy. Zocha była ze szczeniakami na górze (szczeniaki w klatce kenelowej), Pinia i Norka w tzw. waiatrołapie, Ronia w salonie a Pepo w naszej "sypialni". A teraz Zocha mnie zaskoczyła.... I muszę COŚ wymyślić.... :PROXY5: Quote
Hotel KADIF Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Troszkę zdjęć z dnia dzisiejszego: Zaglądajcie do wątków z mojego podpisu, bo tam również wklejam zdjęcia Zosieńki :loveu:! :p Quote
Hotel KADIF Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 A co to nikt nie zagląda do Zochy? Zosia jest bardzo mądrym psem. Szybko załapała kiedy i gdzie ma iść. Wie, że po porannym spacerze ma iść na górę a po wieczornym na dół. W ciągu dnia siedzi ze szczeniakami na górze rozwalając wersalkę a w nocy śpi na dole, bo moje dzieci nie mogły by spać spokojnie. Bardzo fajnie zgrała się ze szczeniakami i ze spaceru te trzy psiaki przychodzą schechłane do granic możliwości :evil_lol:. Zocha uwielbia smakołyki i za jeden z nich zrobi wszystko. Bardzo łapczywie je. Śmiesznie obejmuje miskę łapami i wciąga wszystko błyskawicznie, rozglądając się na boki czy aby nikt jej nie zabierze żadnej chrupki. Mam wrażenie, że jest ciągle głodna. Agata! Czy już są gotowe ogłoszenia dla Zosi? Quote
Hotel KADIF Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 A co tam... Hopnę sunię.. Niech nie spada Quote
Soema Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Ponawiam pytanie, czy sterylizacja była opłacana z Funduszu sterylkowego? Quote
kora78 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 sorki za offa http://www.dogomania.pl/threads/1819...9#post14308489 ciotki, leciutko astowaty Buli szuka ostatnie 40zł deklaracji, aby mógł się wybrać do domowego dt, gdzie trzeba zapłącić tylk o100zł za jedzonko miesięcznie dla niego. Dostaliśmy już kaganiec, bo tam jest obowiązek w kagańcu psiaka w parku prowadzać, zbieramy jednorazowe na kontrolę podstawową u weta i tylko te 40zł brakuje stałych, by mógł jechać. pomóżcie cosik, rzućcie grosik! Quote
Ziutka Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 DIF napisał(a): Agata! Czy już są gotowe ogłoszenia dla Zosi? Ciocia Agata wsiąkła ;) albo znowu komp się jej popitolił ;) Quote
Hotel KADIF Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Ziutka napisał(a):Ciocia Agata wsiąkła ;) albo znowu komp się jej popitolił ;) Komp jej się popitolił. Może czytać dogo ale nie może się logować bo wszystko jej się rozjeżdża. Dzisiaj z nią rozmawiałam ze trzy razy i zapomniałam zapytać o ogłoszenia. Zośka została zabezpieczona fiprexem p/kleszczom. Niestety mamy ich wysyp i nawet moja córka dzisiaj wydłubała sobie jednego z głowy. :shake: Quote
Hotel KADIF Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 zuzka napisał(a):Ślicznotka z tej Zosieńki A jak mądra! :diabloti: Lubi przeskakiwać bramkę jaką oddzielone są psy w pokoju hotelowym i buszować po całym domu, rozwalać w tym czasie śmieci i wyżerać kotom z misek, lubi spać na stole i mojej wersalce, i obżerać moje kwiaty a właściwie ich resztki. Oczywiście wszystko jak mnie nie ma w domu, bo jak jestem to jest jak aniołek. Quote
Soema Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 DIF dopytaj Agatę czy miała zwrot za sterylkę, czy nie. Quote
Hotel KADIF Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 [quote name='Soema']DIF dopytaj Agatę czy miała zwrot za sterylkę, czy nie.[/QUOTE] Dopytam oczywiście! Zaraz dzwonię zwłaszcza, że mam też inne sprawki do obgadania.... Quote
Hotel KADIF Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='Soema']DIF dopytaj Agatę czy miała zwrot za sterylkę, czy nie. Bardzo Cię proszę o podanie telefonu na pw lub maila: anndif@gmail.com T prośba od agaty! Przekażę jej a ona na pewno się z Tobą skontaktuje. Ma ogromne kłopoty z komputerem i nie może się logować na dogo!! Quote
Hotel KADIF Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='Soema']Już ślę ;)[/QUOTE] Dostałam i przekazałam!! Dzięki! :p Quote
Hotel KADIF Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Haaaalooooo!!!! Jest tu ktoś, oprócz mnie i Zośki??!!:mad: Quote
Ziutka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='DIF']Haaaalooooo!!!! Jest tu ktoś, oprócz mnie i Zośki??!!:mad:[/QUOTE] Jestem ja... :) Quote
Hotel KADIF Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Ziutka napisał(a):Jestem ja... :) To zaglądaj, Ziutuś, bo Zośka-Leośka to fajna baba i zasługuje na super domek. A nikt nie zagląda do wątku!:-( Quote
Hotel KADIF Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Bazarek na Elfika i Erkę: Przepiękne wiosenne szaliczki i chusty :p Quote
Hotel KADIF Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 I podrzucę, chociaż nie lubię..... A nuż się co trafi ślicznej Zoście-Leośce ..... :evil_lol: Quote
Hotel KADIF Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Selenga napisał(a):ja tez podrzucę Dziękujemy bardzo! :p Quote
Hotel KADIF Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Oj, Zosiu, Zosiu! Nic się u Ciebie nie dzieje na wątku.... :shake: Ale za to życie w realu masz bogate::loveu: Quote
Recommended Posts