Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 160
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zosia to bardzo sprytna laska jest :diabloti:!

Dzisiaj jak już rozdałam dzieciaki do przedszkola/szkoły i przyjechałam do domu.. wchodzę... patrzę nie wierząc oczom?!: Zośka lata po domu z podkulonym ogonem:crazyeye: Jakim prawem, pytam sama siebie.. przecież "zabramkowałam" ją w pokoju hotelowym przed wyjściem...
No cóż ... Dała radę i sforsowała bramkę a efekty jak widać:

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/f896af4195ab8a77.html

:diabloti::diabloti::diabloti:

Nigdy wcześniej to się nie zdarzyło. Zawsze jak wychodzę, bodaj na zakupy, izoluję od siebie psy. Zocha była ze szczeniakami na górze (szczeniaki w klatce kenelowej), Pinia i Norka w tzw. waiatrołapie, Ronia w salonie a Pepo w naszej "sypialni".
A teraz Zocha mnie zaskoczyła.... I muszę COŚ wymyślić.... :PROXY5:

Posted

A co to nikt nie zagląda do Zochy?

Zosia jest bardzo mądrym psem. Szybko załapała kiedy i gdzie ma iść. Wie, że po porannym spacerze ma iść na górę a po wieczornym na dół. W ciągu dnia siedzi ze szczeniakami na górze rozwalając wersalkę a w nocy śpi na dole, bo moje dzieci nie mogły by spać spokojnie.
Bardzo fajnie zgrała się ze szczeniakami i ze spaceru te trzy psiaki przychodzą schechłane do granic możliwości :evil_lol:.
Zocha uwielbia smakołyki i za jeden z nich zrobi wszystko.
Bardzo łapczywie je. Śmiesznie obejmuje miskę łapami i wciąga wszystko błyskawicznie, rozglądając się na boki czy aby nikt jej nie zabierze żadnej chrupki. Mam wrażenie, że jest ciągle głodna.

Agata! Czy już są gotowe ogłoszenia dla Zosi?

Posted

sorki za offa

http://www.dogomania.pl/threads/1819...9#post14308489

ciotki, leciutko astowaty Buli szuka ostatnie 40zł deklaracji, aby mógł się wybrać do domowego dt, gdzie trzeba zapłącić tylk o100zł za jedzonko miesięcznie dla niego. Dostaliśmy już kaganiec, bo tam jest obowiązek w kagańcu psiaka w parku prowadzać, zbieramy jednorazowe na kontrolę podstawową u weta i tylko te 40zł brakuje stałych, by mógł jechać. pomóżcie cosik, rzućcie grosik!

Posted

Ziutka napisał(a):
Ciocia Agata wsiąkła ;) albo znowu komp się jej popitolił ;)

Komp jej się popitolił. Może czytać dogo ale nie może się logować bo wszystko jej się rozjeżdża.

Dzisiaj z nią rozmawiałam ze trzy razy i zapomniałam zapytać o ogłoszenia.

Zośka została zabezpieczona fiprexem p/kleszczom.
Niestety mamy ich wysyp i nawet moja córka dzisiaj wydłubała sobie jednego z głowy. :shake:

Posted

zuzka napisał(a):
Ślicznotka z tej Zosieńki

A jak mądra! :diabloti:

Lubi przeskakiwać bramkę jaką oddzielone są psy w pokoju hotelowym i buszować po całym domu, rozwalać w tym czasie śmieci i wyżerać kotom z misek, lubi spać na stole i mojej wersalce, i obżerać moje kwiaty a właściwie ich resztki. Oczywiście wszystko jak mnie nie ma w domu, bo jak jestem to jest jak aniołek.

Posted

[quote name='Soema']DIF dopytaj Agatę czy miała zwrot za sterylkę, czy nie.

Bardzo Cię proszę o podanie telefonu na pw lub maila: anndif@gmail.com
T prośba od agaty!
Przekażę jej a ona na pewno się z Tobą skontaktuje.
Ma ogromne kłopoty z komputerem i nie może się logować na dogo!!