mru Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 no sunia była z 500 m od hotelu, zupełnie zdezorientowana, nie wiem czy sama by wróciła do Beaty TZ mówi - to chyba ona i faktycznie to była ona ;) mam foty, podrzucę potem zawołałam i przyszła, dała się złapać do samochodu nie chciała wejść i potem do kojca też nie, ewidentnie łapie stresa jak widzi kojce i psy ale co no, trudno kombinowała juz potem w kojcu (wewnętrznym) jak wyjść, ale chyba tam się nie przeciśnie nigdzie... fajna jest, jak jej dacie na imie? szkoda, że to nie samiec wtedy byłby Houdini ;) Quote
luka1 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 mru napisał(a):... fajna jest, jak jej dacie na imie? szkoda, że to nie samiec wtedy byłby Houdini ;) to może HAIDI ? Quote
malibo57 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Mru, jak Wy to robicie, ze zawsze jesteście na czas i na miejscu? Coś mi mówiło, że jak ktoś pomoże, to tylko Wy:loveu: Quote
mru Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 ej a ja słyszałam plotę, że sunia ma na imię Zośka! :cool3: prawda to? Agata - mam dla Ciebie fv od Beaty (za Azę i Hena) i od weta :roll: tylko biuro Vivy było nieczynne ostatnio, a teraz jakoś nie mam chwuli, żeby tam podskoczyć... :roll: Quote
malibo57 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 No dokładnie! Zośka - leośka. Jakie ona ma ogłoszenia? gdzie? Quote
Soema Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Czy ona była na świnkę ciachana? Czy ktoś inny pokrył koszt sterylki? Quote
agata-air Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 Somea piszę ci pw, wet jeszcze nie dał mi faktury. Sunia jest Zośka, ma zrobioną gratkę i allegro, będzie miała robione inne ogłoszenia przez mgie :) Quote
Soema Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 I co z sunią, co z fakturą? Bo jest kolejna ciężarna suka, a Waszej faktury nie ma.. Quote
agata-air Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 Somea tak jak pisałam na drugim wątku fakture wysłano dwa dni temu. W sobotę będę u Zośki, napstrykam fot, wyjdę na spacer i ruszam z akcją adopcyjną. I tak już się opóźniam.... Quote
Soema Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Agata, czy sunia jest pod opieką jakiejś Fundacji? Quote
agata-air Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 W tej chwili jest pod opieką grupy Fundacji Viva! (kilka osób zajmujących się psiakami ze swoim subkontem) Quote
zerduszko Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 agata-air napisał(a):W tej chwili jest pod opieką grupy Fundacji Viva! (kilka osób zajmujących się psiakami ze swoim subkontem) A zdajesz sobie sprawę, że psy będące pod opieką fundacji nie łapią się na zwroty za sterylki ze świnki? Czy tego tez nie odczytałaś? Quote
agata-air Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 1. Sunia nie była w chwili sterylki pod opieką fundacji generalnie nadal nie jest. To jest tylko użyczenie konta z którego nic nie wynikło. 2. Płacę za nią z własnych srodków, widnieje konto do wpłat ale nie wpłyneła ani 1 zł 3. Ktoś wkleił tu na wątku, że istnieje taka skarpeta, napisałam, podałam link do wątku i otrzymałam odpowiedź, że skarpeta zapłaci. Jeśli chcecie się wycofać podrzyjcie fakturę, która dojdzie. Quote
Hotel KADIF Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 A dzień dobry! :loveu: Od poniedziałku mieszka w naszym hoteliku Zocha, pewna bardzo sympatyczna, młoda sucz, którą nikt się nie interesuje! :diabloti: Co się stało z tym wątkiem?! Czemu "umarł"?! Dziewczyny! Zośka jest tak super sunieczką, ze już dawno powinna grzać tyłek we własnym domu. Jest naprawdę mądrym i pięknym psem! Jest posłuszna, przychodzi na wołanie, uwielbia bieganie i szaleństwa z innymi psami. Do kotów ok i do dzieci również. Moje dzieciaki ją uwielbiają! :loveu: Bardzo ładnie chodzi na smyczy. To naprawdę bardzo wartościowy pies i dziwię się, że nie ma jeszcze domu. :shake: W jedności siła, także bardzo proszę o podbijanie wątku do góry. Zaraz pospamuję trochę na pw, przejrzę dział "przygarnę psa", roześlę Zośkę po znajomych. Potrzebny banerek, allegro i ogłoszenia!!! Kto pomoże?? Nie ma sensu, żeby siedziała tyle czasu w hoteliku. Do roboty, dziewczyny!!!! Na dzisiaj zamówiłam w lecznicy profender na robale. No i Zocha dostanie, zgodnie z życzeniem Agaty FIPREX p/kleszczom.:loveu: Zdjęcia: Quote
Soema Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Agata, czy faktura dotarła do AFN i została opłacona? Quote
Becia66 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Piękna suczynka faktycznie. Za ogłoszenia trzaby się brać, fajny tekst, o super zdjęcia pewnie DIF sie juz postara. DIFuś ale masz ogród duży.....:crazyeye: Quote
Hotel KADIF Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 [quote name='malibo57']Agata, banerek, plissss.. Na bazarku są. Agata ma ogromne kłopoty z kompem, musi najprawdopodobniej oddać go do naprawy. Zaraz poproszę Selengę o banerek, na pewno nie odmówi. :p I koniecznie trzeba robić ogłoszenia dla Zochy. Jest piękna i na 100 % będzie duży odzew. A póki co zapraszam na film: Psiaki u DIF :) :lol: Quote
Hotel KADIF Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Zośka bardzo fajnie zintegrowała się ze szczeniakami, a właściwie już podrostkami przebywającymi u nas. Na początku było nie halo, bo Erka jej nie tolerowała, ale Zocha to sucz która przekona do siebie każdego, nawet takiego zakapiora :evil_lol:: Niestety dzisiaj wytarzała się w rybie, którą wyłowił ze stawu Elfik i jutro czeka nas kąpiel... A myślałam, że się wywietrzy.... :evil_lol: Quote
malibo57 Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Matko jedyna, ta Agata to psuje wszystkie sprzęty elektroniczne, słowo daję! Ale ogłoszeniami musi się zająć - ma spisy stron ogłoszeniowych w ilościach ponad standardowych:cool3: Quote
Recommended Posts