Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no sunia była z 500 m od hotelu, zupełnie zdezorientowana, nie wiem czy sama by wróciła do Beaty

TZ mówi - to chyba ona i faktycznie to była ona ;) mam foty, podrzucę potem

zawołałam i przyszła, dała się złapać
do samochodu nie chciała wejść
i potem do kojca też nie, ewidentnie łapie stresa jak widzi kojce i psy
ale co no, trudno
kombinowała juz potem w kojcu (wewnętrznym) jak wyjść, ale chyba tam się nie przeciśnie nigdzie...

fajna jest, jak jej dacie na imie? szkoda, że to nie samiec wtedy byłby Houdini ;)

• Replies 160
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ej a ja słyszałam plotę, że sunia ma na imię Zośka! :cool3: prawda to?

Agata - mam dla Ciebie fv od Beaty (za Azę i Hena) i od weta :roll: tylko biuro Vivy było nieczynne ostatnio, a teraz jakoś nie mam chwuli, żeby tam podskoczyć... :roll:

• 2 weeks later...
Posted

Somea tak jak pisałam na drugim wątku fakture wysłano dwa dni temu.

W sobotę będę u Zośki, napstrykam fot, wyjdę na spacer i ruszam z akcją adopcyjną. I tak już się opóźniam....

Posted

agata-air napisał(a):
W tej chwili jest pod opieką grupy Fundacji Viva! (kilka osób zajmujących się psiakami ze swoim subkontem)

A zdajesz sobie sprawę, że psy będące pod opieką fundacji nie łapią się na zwroty za sterylki ze świnki? Czy tego tez nie odczytałaś?

Posted

1. Sunia nie była w chwili sterylki pod opieką fundacji generalnie nadal nie jest. To jest tylko użyczenie konta z którego nic nie wynikło.
2. Płacę za nią z własnych srodków, widnieje konto do wpłat ale nie wpłyneła ani 1 zł
3. Ktoś wkleił tu na wątku, że istnieje taka skarpeta, napisałam, podałam link do wątku i otrzymałam odpowiedź, że skarpeta zapłaci.

Jeśli chcecie się wycofać podrzyjcie fakturę, która dojdzie.

• 1 month later...
Posted

A dzień dobry! :loveu:

Od poniedziałku mieszka w naszym hoteliku Zocha, pewna bardzo sympatyczna, młoda sucz, którą nikt się nie interesuje! :diabloti:

Co się stało z tym wątkiem?! Czemu "umarł"?!

Dziewczyny!
Zośka jest tak super sunieczką, ze już dawno powinna grzać tyłek we własnym domu. Jest naprawdę mądrym i pięknym psem!
Jest posłuszna, przychodzi na wołanie, uwielbia bieganie i szaleństwa z innymi psami. Do kotów ok i do dzieci również. Moje dzieciaki ją uwielbiają! :loveu: Bardzo ładnie chodzi na smyczy.
To naprawdę bardzo wartościowy pies i dziwię się, że nie ma jeszcze domu. :shake:

W jedności siła, także bardzo proszę o podbijanie wątku do góry.
Zaraz pospamuję trochę na pw, przejrzę dział "przygarnę psa", roześlę Zośkę po znajomych.
Potrzebny banerek, allegro i ogłoszenia!!! Kto pomoże??
Nie ma sensu, żeby siedziała tyle czasu w hoteliku. Do roboty, dziewczyny!!!!

Na dzisiaj zamówiłam w lecznicy profender na robale. No i Zocha dostanie, zgodnie z życzeniem Agaty FIPREX p/kleszczom.:loveu:

Zdjęcia:

Posted

[quote name='malibo57']Agata, banerek, plissss.. Na bazarku są.

Agata ma ogromne kłopoty z kompem, musi najprawdopodobniej oddać go do naprawy. Zaraz poproszę Selengę o banerek, na pewno nie odmówi. :p

I koniecznie trzeba robić ogłoszenia dla Zochy. Jest piękna i na 100 % będzie duży odzew.

A póki co zapraszam na film:

Psiaki u DIF :)

:lol:

Posted

Zośka bardzo fajnie zintegrowała się ze szczeniakami, a właściwie już podrostkami przebywającymi u nas. Na początku było nie halo, bo Erka jej nie tolerowała, ale Zocha to sucz która przekona do siebie każdego, nawet takiego zakapiora :evil_lol::

Niestety dzisiaj wytarzała się w rybie, którą wyłowił ze stawu Elfik i jutro czeka nas kąpiel...
A myślałam, że się wywietrzy.... :evil_lol:

Posted

Matko jedyna, ta Agata to psuje wszystkie sprzęty elektroniczne, słowo daję!
Ale ogłoszeniami musi się zająć - ma spisy stron ogłoszeniowych w ilościach ponad standardowych:cool3: