malibo57 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Cholera jasna! Agata, pisałaś do mru? Ja napisze do beki i komety. Quote
mru Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 będziemy jutro w okolicy... o matko! a jaka ona jest? do ludzi jaka? podejdzie? co lubi? reaguje na coś? ale nie mam możliwości wydrukowania plakatu, bo nie ma mnie jutro w pracy :(:(:( kur... a jutro wystrzały i tyle ją zobaczymy... Quote
beka Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 A dookoła lasy...:( Zaraz wysyłam info Gajowej, ona chodzi codziennie z Gajka na spacedry moze ja zauważy.. Plakaty koniecznie trzeba zrobic. Mru das znac do Andy czy mam podjechac? Quote
mru Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 znać dam, jutro jestem i tak ale kurde plakatu nie bede miała! Quote
agata-air Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Plakaty na jutro będą gotowę. Sunie bez problemu złapaliśmy na ulicy, jest łakoma. Myślę, że jeśli się uda ją namierzyć to uda się i złapać. Dziś nie udało mi się nic załatwić prawie, od jutra znów wszytskich hyclów będę maltretować. Quote
malibo57 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Agata, a Beata cos robi? Lataja z parówkami? Kurcze, no siedzę w tej Jeleniej! Ludzi trzeba! Quote
mru Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 jakiś taki pechowy okres, Anioł z Anioła też uciekł niedaleko w Bobrowcu :/ ja będę w okolicy, ale muszę do lecznicy skoczyć porobić psom foty póki jasno i do Hena na spacer ale na pewno będziemy jeździć po okolicy! nagródki mamy w razie co... Quote
agata-air Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Ja postaram sie tam pojechać albo kogoś wysłać. Na pewno ktoś dowiezie plakaty, Wszytskie schrony i hyclów będę molestować. Dobrze choć tyle, że już ma szwy po zabiegu ściągnięte... :( Beata szukała, wołała ale zapadła się pod ziemie. Quote
malibo57 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Jak, do cholery, ona wylazła z tego boksu?! Quote
agata-air Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Tego nie wie nikt.... Nadal żadnego sladu... Quote
malibo57 Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Mam nadzieję, że nie zrobiła sobie krzywdy przy tej okazji:( Nikt jej nie widział? Czy rozwieszono juz ogłoszenia papierowe? I gdzie? Quote
*Gajowa* Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Rozglądałam sie dziś na spacerze ale nie spotkałam żadnego błąkającego się psa, być może byłam w całkiem odległym rejonie. Konstancin jest bardzo rozległy, dużo nieogrodzonych działek, lasów, pól... Szkoda, że na wątku nie znalazła się informacja, w której części w pierwszej kolejności należy szukać. Quote
Inez de Villaro Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Śniła mi się dzisiaj....że była bezpieczna .... Quote
agata-air Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Hotel jest na pogroniczu Konstancina a Jastrzębia. Dziś znajoma jadąca do domu przez Konstancin jeździła i szukała. Ogłoszenia papierowe jedziemy rozwieszać jutro, jestem bez transportu bo sylwester i nikt nie chciał jechac. Quote
mru Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 nie widzieliśmy nigdzie suni, tam jest bardzo niewdzięczny teren do szukania... a ona do hotelu sama nie wróci, nie ma szans, nie będzie się wokół niego kręciła... więc zupełnie nie wiadomo gdzie szukać.. Agata - trzeba plakatów? skąd możemy je wziąć? Quote
malibo57 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Agata, śpisz? Plakaty na cito! Jeśli jeszcze nie wisza nigdzie ogłoszenia, to znaczy, ze akcja szukania jest w lesie:( Quote
*Gajowa* Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Dziś z Gajką przeszukałyśmy lasek przy Cedrowej, okolice "glinianek" od strony ul. Grabowej. Przy Grabowej jest opuszczony budynek gospodarczy /bez okien i drzwi/ prowadziły tam stosunkowo świeże psie ślady /tylko trochę przysypane, a śnieg padał gęsty/. Sprawdziłam w środku, psa nie było ale za to dużo śmieci, puszek i innego syfu jak to w melinie pijackiej. W tym budynku można się jednak schronić przed opadami . Jakiej wielkości jest sunia ? Quote
agata-air Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Sunia jest do kolan.Jest ruda, z czarną maską, ma specyficzne oczy- bardzo wyraźne, jasne....zwracające uwagę. Ma grubą sierść ale nie długą. Widać, że jest jeszcze młodziutka. Zwiała w obroży z odblaskiem i szelkach w kratkę. Mru tak jak mówiłyśmy jutro przywiozę Ci plakaty. Przepraszam, że rzadko piszę ale jestem w doskoku przy kompie. Beata dzis szukała, pytała w sklepach, sąsiadów...nikt nie widział :( Quote
*Gajowa* Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Ja mieszkam stosunkowo niedaleko i koło posesji dziś stał ciemny nieduży psiak ale z odległości 50 metrów nie mogłam dostrzec żadnych szczegółów. Wzięłam smycz i poszłam za nim ale cały czas utrzymywał odległość ok. 100 m i zgubiłam go na ul. Potulickich. Quote
mru Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Agata, ja jutro o 11 ruszam w teren ;) do 12 gdzieś będę na Ursynowie, potem będę w hotelu u Hena nie wiem, gdzie Ci wygodniej podrzucić plakaty Quote
Malwa774 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Bardzo szkoda mi Suni i nic nie moge zrobić, chociaż bym chciała pomóc, więc pomyślałam że zrobie baner: Może w czymś ten baner pomoże. Quote
agata-air Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 SUNIA SIĘ ZNALAZŁA!!! Dziękujemy wszystkim serdecznie za pomoc. Przed chwilą dzwoniła Mru, sunia właściwie sama wróciła do Beaty, Mru znalazła ją w pobliżu- w szeleczkach i obroży. uffff mądra dziewczynka Quote
Recommended Posts