Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 160
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

będziemy jutro w okolicy... o matko!

a jaka ona jest? do ludzi jaka? podejdzie? co lubi? reaguje na coś?

ale nie mam możliwości wydrukowania plakatu, bo nie ma mnie jutro w pracy :(:(:(

kur... a jutro wystrzały i tyle ją zobaczymy...

Posted

A dookoła lasy...:(
Zaraz wysyłam info Gajowej, ona chodzi codziennie z Gajka na spacedry moze ja zauważy..
Plakaty koniecznie trzeba zrobic.
Mru das znac do Andy czy mam podjechac?

Posted

Plakaty na jutro będą gotowę. Sunie bez problemu złapaliśmy na ulicy, jest łakoma. Myślę, że jeśli się uda ją namierzyć to uda się i złapać. Dziś nie udało mi się nic załatwić prawie, od jutra znów wszytskich hyclów będę maltretować.

Posted

jakiś taki pechowy okres, Anioł z Anioła też uciekł niedaleko w Bobrowcu :/

ja będę w okolicy, ale muszę do lecznicy skoczyć porobić psom foty póki jasno i do Hena na spacer
ale na pewno będziemy jeździć po okolicy! nagródki mamy w razie co...

Posted

Ja postaram sie tam pojechać albo kogoś wysłać. Na pewno ktoś dowiezie plakaty, Wszytskie schrony i hyclów będę molestować. Dobrze choć tyle, że już ma szwy po zabiegu ściągnięte... :( Beata szukała, wołała ale zapadła się pod ziemie.

Posted

Rozglądałam sie dziś na spacerze ale nie spotkałam żadnego błąkającego się psa, być może byłam w całkiem
odległym rejonie. Konstancin jest bardzo rozległy, dużo nieogrodzonych działek, lasów, pól...
Szkoda, że na wątku nie znalazła się informacja, w której części w pierwszej kolejności należy szukać.

Posted

Hotel jest na pogroniczu Konstancina a Jastrzębia. Dziś znajoma jadąca do domu przez Konstancin jeździła i szukała. Ogłoszenia papierowe jedziemy rozwieszać jutro, jestem bez transportu bo sylwester i nikt nie chciał jechac.

Posted

nie widzieliśmy nigdzie suni, tam jest bardzo niewdzięczny teren do szukania... a ona do hotelu sama nie wróci, nie ma szans, nie będzie się wokół niego kręciła... więc zupełnie nie wiadomo gdzie szukać..

Agata - trzeba plakatów? skąd możemy je wziąć?

Posted

Dziś z Gajką przeszukałyśmy lasek przy Cedrowej, okolice "glinianek" od strony ul. Grabowej. Przy Grabowej jest opuszczony budynek gospodarczy /bez okien i drzwi/ prowadziły tam stosunkowo świeże psie ślady /tylko trochę przysypane, a śnieg padał gęsty/. Sprawdziłam w środku, psa nie było ale za to dużo śmieci, puszek i innego syfu jak to w melinie pijackiej. W tym budynku można się jednak schronić przed opadami .
Jakiej wielkości jest sunia ?

Posted

Sunia jest do kolan.Jest ruda, z czarną maską, ma specyficzne oczy- bardzo wyraźne, jasne....zwracające uwagę. Ma grubą sierść ale nie długą. Widać, że jest jeszcze młodziutka. Zwiała w obroży z odblaskiem i szelkach w kratkę.
Mru tak jak mówiłyśmy jutro przywiozę Ci plakaty.
Przepraszam, że rzadko piszę ale jestem w doskoku przy kompie. Beata dzis szukała, pytała w sklepach, sąsiadów...nikt nie widział :(

Posted

Ja mieszkam stosunkowo niedaleko i koło posesji dziś stał ciemny nieduży psiak ale z odległości 50 metrów
nie mogłam dostrzec żadnych szczegółów. Wzięłam smycz i poszłam za nim ale cały czas utrzymywał odległość ok. 100 m i zgubiłam go na ul. Potulickich.

Posted

Agata, ja jutro o 11 ruszam w teren ;) do 12 gdzieś będę na Ursynowie, potem będę w hotelu u Hena
nie wiem, gdzie Ci wygodniej podrzucić plakaty

Posted

SUNIA SIĘ ZNALAZŁA!!! Dziękujemy wszystkim serdecznie za pomoc. Przed chwilą dzwoniła Mru, sunia właściwie sama wróciła do Beaty, Mru znalazła ją w pobliżu- w szeleczkach i obroży. uffff mądra dziewczynka