marmar Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 ale zawsze można podnosić wątek...co niniejszym czynie nie tracąc nadziei... Nie mozemy stracic nadzeji,jak ja starcimy co one bez nas zrobia:-( Quote
Zu Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 no to znowu w górę!!! to niemożliwe, zeby taka śliczna boksia nie mogła znaleźć domku... Quote
AgaiTheta Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Aniu, zdjęcia aktualne bardzo prosimy!!! I napisz jak sunia do dzieci? trzymajcie... Quote
anilla Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 byliśmy dzisiaj u doktora bo Sońka ma kłopoty z kupką :( dietka i tabletki a jak wszystko dobrze pójdzie to w niedziele się odrobaczamy ;) Quote
AgaiTheta Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Anillko, zdjątka proszę i coś o kontaktach z dziećmi :) Quote
anilla Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 co do zdjęć to muszę uprosić Małgosię bo ja niestety nie posiadam cyfrówki a do dzieci.... Może niech za odpowiedź wystarczy to że bez obaw wychodzę z pokoju w którym siedzi teraz mały z kolegą a Sońka leży sobie przy nich i patrzy tymi swoimi pięknymi ślepkami:loveu: Quote
Zu Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 boksery w ogóle kochają dzieci i są strasznie opiekuńcze, więc chyba nie trzeba się obawiać...ja nie znam ani nie znałam boksera, który by nie kochał dzieci Quote
AgaiTheta Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 To teraz zdjęcia, Małgosiu, zdjęcia i..... ...trzymajcie kciuki. Quote
AgaiTheta Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Zu, podobno sunia z Opola nie toleruje dzieci, więc lepiej się upewnić, niż później oddawać, prawda? :roll: Quote
Zu Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 napewno ale to jest chyba rzadkość..przynajmniej ja mogę stwierdzić na podstawie moich doświadczeń że boksery są bardzo łagodne w stosunku do dzieci i pozwalają sobie robić wszystko...ale oczywiście upewnić się trzeba zawsze;) Quote
Małgośka z Boksą Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 co do zdjęć to nie ma sprawy, służę pomocą, Aniu czekam na propozycję Quote
anilla Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 wiesz Gosiu że u nas drzwi dla Ciebie otwarte są zawsze ;) kiedy tylko chcesz i masz czas;) Quote
Zu Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 jak tam nasza słodka...pewnie śpi i chrapie w najlepsze Quote
Małgośka z Boksą Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 z pięknisią sie zobaczę jutro, będą zdjęcia, tak to jest, u Anillki ma jak u Pana Boga za piecem.....ale to dom tymczasowy, choc Sonia jeszcze o tym nie wie.....:shake: nadal dobry dom poszukiwany Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Do góry do góry Tak wsoko aż pod dach.. Quote
anilla Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 hej - własnie wróciłam z pracy:mdleje: pięknisia śpi sobie pod naszą nieobecność nawet do michy nie zagląda Kupa wreszcie zdrowa !!!! Takze za dwa dni wybijamy robaki (których i tak mam nadzieję nie ma) i czekamy jak sie sytuacja rozwinie.... Quote
marmar Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 Anulka,gdy było cosik nie tak z kupka proponuje Intenstinala(nie wiem czy dobrze napisałąm nazwe,ale tak sie wymawia),swietnie sie sprawdza w takich dolegliwosciach i nie tylko. Quote
Zu Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 ja też polecam itestinal Royal Canina, Cezar mi strasznie chorował zeszłej zimy, miał biegunkę non-stop, schudł i zmarniał, teraz jest na tej diecie i jest ok.. Quote
Recommended Posts