Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 386
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

co do zdjęć to muszę uprosić Małgosię bo ja niestety nie posiadam cyfrówki
a do dzieci....
Może niech za odpowiedź wystarczy to że bez obaw wychodzę z pokoju w którym siedzi teraz mały z kolegą a Sońka leży sobie przy nich i patrzy tymi swoimi pięknymi ślepkami:loveu:

Posted

boksery w ogóle kochają dzieci i są strasznie opiekuńcze, więc chyba nie trzeba się obawiać...ja nie znam ani nie znałam boksera, który by nie kochał dzieci

Posted

napewno ale to jest chyba rzadkość..przynajmniej ja mogę stwierdzić na podstawie moich doświadczeń że boksery są bardzo łagodne w stosunku do dzieci i pozwalają sobie robić wszystko...ale oczywiście upewnić się trzeba zawsze;)

Posted

hej - własnie wróciłam z pracy:mdleje: pięknisia śpi sobie pod naszą nieobecność nawet do michy nie zagląda
Kupa wreszcie zdrowa !!!! Takze za dwa dni wybijamy robaki (których i tak mam nadzieję nie ma)
i czekamy jak sie sytuacja rozwinie....

Posted

Anulka,gdy było cosik nie tak z kupka proponuje Intenstinala(nie wiem czy dobrze napisałąm nazwe,ale tak sie wymawia),swietnie sie sprawdza w takich dolegliwosciach i nie tylko.

Posted

ja też polecam itestinal Royal Canina, Cezar mi strasznie chorował zeszłej zimy, miał biegunkę non-stop, schudł i zmarniał, teraz jest na tej diecie i jest ok..