Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

;-) Psinka jest chyba w coraz lepszej formie i niestety objawia się to także wzrostem zainteresowania kotem.
Kota dzisiaj w zasadzie nie widziałam - ciągle się chowa i syczy jak Sonia za blisko podejdzie :-( Nie jest dobrze.

U mnie socjalizacja trwała prawie miesiac,co kicius sie pojawił to pies za nim....zdarzało sie ,ze wpadali na siebie i gonitwa po domu.Najgorzej było w nocy,kicius podchodził do psa,pies sie budził iw nogi,kicia skok do łozka, a pies za nim.:lol: Bałam sie jak diabli ,ale wet doradzał"zostaw je ,nie ingeruj i udało sie,jedli z jednej miski,spali razem.

• Replies 386
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sonieczka to "gotowy" pies - wszystko wie co dobrze wychowany pies powinien wiedzieć - poprzedni właściciel musiał jej wiele czasu poświęcić ale życie czasami zmusza d0o trudnych wyborów :(

Posted

Anilla,jeżeli masz czas i cierpliwość na socjalizcję suczki z kotem, to mogę Ci trochę podpowiedzieć. Ale Twoja rola jest główna, musisz mieć chęć i przede wszysktim cieeeeeeeeeerpliwość i czas!?

Posted

po dzisiejszym naszym spotkaniu....po krótkiej zabawie....po tym jak jadłaś kosteczki jeszcze trudniej mi zaakceptować, że nie mogę Cie zostawić.....ja się z Tobie zauroczyłam....a tu klops......:shake: :shake: :shake: :shake:
Na szczęście narazie masz Anulkę.....ale Ty myszko potrzebujesz domku na zawsze......i to kochającego i odpowiedzialnego.....

Posted

Sonieczka potrzebuje dobrego, odpowiedzialnego domku , w którym nie mam nawet śladu kota;) Dzisiaj przeżyłam chwilę grozy na spacerku -Sonieczka rzuciła się na jakiego piwnicznego biedaka, kot fruwał na balkon. :shake: Domku bez kotów gdzie jesteś ??