marmar Posted January 24, 2006 Author Posted January 24, 2006 ;-) Psinka jest chyba w coraz lepszej formie i niestety objawia się to także wzrostem zainteresowania kotem. Kota dzisiaj w zasadzie nie widziałam - ciągle się chowa i syczy jak Sonia za blisko podejdzie :-( Nie jest dobrze. U mnie socjalizacja trwała prawie miesiac,co kicius sie pojawił to pies za nim....zdarzało sie ,ze wpadali na siebie i gonitwa po domu.Najgorzej było w nocy,kicius podchodził do psa,pies sie budził iw nogi,kicia skok do łozka, a pies za nim.:lol: Bałam sie jak diabli ,ale wet doradzał"zostaw je ,nie ingeruj i udało sie,jedli z jednej miski,spali razem. Quote
Alicja Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Ja też liczę na to że wszystko się ułoży i sunia się zadomowi ;) Quote
anilla Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Sonieczka to "gotowy" pies - wszystko wie co dobrze wychowany pies powinien wiedzieć - poprzedni właściciel musiał jej wiele czasu poświęcić ale życie czasami zmusza d0o trudnych wyborów :( Quote
anilla Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Ktoś sie bardzo interesuje Sonią. Trzymajcie kciuki.... Quote
AgaiTheta Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Trzymamy Trzymamy !!!!! Aniu tylko sprawdźcie ich w szerz, w zdłuż i na wskroś ;) Quote
Alicja Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Aniu my trzymamy kciuki , a ty rękę na pulsie;) Quote
anilla Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 jeżeli ten domek by wypalił to ręczę za niego obiema rękami ;) Quote
anilla Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 kot dzisaj mieszka na szafie - chyba kuwete też mu tam dam - bo michy z jedzeniem już ma :( Quote
joaaa Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Anilla,jeżeli masz czas i cierpliwość na socjalizcję suczki z kotem, to mogę Ci trochę podpowiedzieć. Ale Twoja rola jest główna, musisz mieć chęć i przede wszysktim cieeeeeeeeeerpliwość i czas!? Quote
RyBa Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Anilla trzymamy kciuli i łapki Goliad i robert s;) Ciepłego dzionka dla Wszystkich:lol: Quote
AgaiTheta Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Anilla, czekamy i trzymamy kciki i pazurki! Quote
anilla Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 szukamy dobrego domku dla wspaniałego psa ;) Quote
Alicja Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 :shake: i nadal nikt nie chce tej kochanej dziewczynki Quote
Małgośka z Boksą Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 po dzisiejszym naszym spotkaniu....po krótkiej zabawie....po tym jak jadłaś kosteczki jeszcze trudniej mi zaakceptować, że nie mogę Cie zostawić.....ja się z Tobie zauroczyłam....a tu klops......:shake: :shake: :shake: :shake: Na szczęście narazie masz Anulkę.....ale Ty myszko potrzebujesz domku na zawsze......i to kochającego i odpowiedzialnego..... Quote
anilla Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Sonieczka potrzebuje dobrego, odpowiedzialnego domku , w którym nie mam nawet śladu kota;) Dzisiaj przeżyłam chwilę grozy na spacerku -Sonieczka rzuciła się na jakiego piwnicznego biedaka, kot fruwał na balkon. :shake: Domku bez kotów gdzie jesteś ?? Quote
anilla Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 aaa i jeszcze jedna ciekawostka ;) Sonia uwielbia mężczyzn...:loveu: Quote
Recommended Posts