joaaa Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Przecież widać, że to malutkie, delikatne kobietki :p :p :p Na fotelu ok. 73kg . Bokserka ma 11lat a dożyczka 3. Ale to za duża różnica wieku! Mysza chce się bawić a Bunia juz nie zawsze ma siłę i tamta ją tarmosi, i przewraca. Więc nie czekajcie zbyt długo! :lol: Quote
apsik Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Sorry, jasne że tylko kobietki tak blisko - ploteczki itp., Walentynkowe uściski dla nich proszę przekazać, a szczególnie dla Buni - bo podziwiamy jej piękne latka (nasz boksio był dożył 10-ciu lat i cały czas za nim tęsknimy:-( - dobrze że jest Sonia:loveu: ), ale dla obu dam :buzi: Quote
joaaa Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Dziękuję, przekażę :lol: I nawzajem dla Sonii! Quote
ola_k11 Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 och jaka piekna ta dameska na fotelu:) chcemy wiecej zdjec Soni zeby sie napawac jej urokiem i szczesciem:) Quote
Agga Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 [quote name='joaaa']Własny fotel, to podstawa psiego życia w domu! A tak na marginesie chciałam dodać, że dwa psy o wiele lepiej się czują w domu; nie nudzą się i nie tęsknią jak są same, mają się zawsze z kim bawić, itd. :diabloti: Piekny widok:multi: bardzo pasują do siebie:p Quote
Patia Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Zapraszam Sonię do galerii Metamorfozy http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=21924 Quote
apsik Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Byliśmy w Galerii. Pomył jest super!!! Gratulacje! Quote
apsik Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Hmmm, na zdjęcia Soni nie trzeba mnie namawiać, ona jest wymarzoną modelką! mam charakter, co nie!?:mad: ale, ładnie mi w tej obróżce, co? - dostałam ją od mojej kochanej ciotki Anilli, dzięki, dzięki Ci Anilko :iloveyou: Quote
joaaa Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Wydaję mi się, że już musiała pracować w modelingu! :evil_lol: Agga napisał(a):Piekny widok:multi: bardzo pasują do siebie:p Na tym fotelu nie bardzo pasują! Pewnie fotel za mały. :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 [quote name='apsik'] ładnie mi w tej obróżce, co? - dostałam ją od mojej kochanej ciotki Anilli, dzięki, dzięki Ci Anilko :iloveyou: :loveu: :loveu: Piękna Jestem!! Quote
marmar Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 Sonieczko jaka Ty cudowna jestes! Quote
anilla Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 morducha przekochana :loveu: - wiedziałam że w czerwonym będzie jej do twarzy ;) jak tam miejsca po odleżynach- czy zaczyna się już pokazywać nowa sierść?? pozdrowienia Quote
Małgośka z Boksą Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Jejku, jaka metamorfoza.....wtedy taka biedna, wystraszona; jak ją zabieraliśmy do samochodu, to wiedziała, że jedzie do dobrych ludzi....w samochodzie było cieplutko i ona taka biedaczka wdychała ile sił, to ciepłe powietrze....; a teraz jaka dama, a co najwazniejsze, to istotka, której ktoś oddał swoje wielkie serce.....Za co jeszcze raz dziękuję..... Proszę o więcej zdjęć :cool3: Quote
RyBa Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Ale cudeńko :lol: :evil_lol: :loveu: :cool3: Pozdrawiam Goliad i robert s;) Quote
joaaa Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Prosimy o nowe zdjęcia! :modla: :modla: :modla: Quote
apsik Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Bardzo się cieszymy że powoli Sonia wraca do siebie, odleżyny zarastają sierścią. Nadal jest jednak dzika i nieufna: "raz Ty, raz Ja" nie pozwala sobie na żadne poufałości: "dziękuję" i żyje w ciągłym napięciu: "relax" no i świata za nią nie widzimy!:diabloti: Quote
AgaiTheta Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Wyjątkowa rodzino Apsików - jesteście pofifrani, to miłe :megagrin: :megagrin: :megagrin: :hand: Quote
apsik Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Wszystkim boksiom i innym psiakom: dobrej nocy, dobrych ciotek, dobrych domków, pełnych misek, dobrych snóóówwwww.... Wszystkim cioteczkom teeeżżżżżż........:sleep2: Quote
joaaa Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 widzę, że to wyjątkowo dziki i zestresowany pies! :cool3: :cool3: :cool3: Quote
RyBa Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 [quote name='apsik']Bardzo się cieszymy że powoli Sonia wraca do siebie, odleżyny zarastają sierścią. Nadal jest jednak dzika i nieufna: "raz Ty, raz Ja" nie pozwala sobie na żadne poufałości: "dziękuję" i żyje w ciągłym napięciu: "relax" no i świata za nią nie widzimy!:diabloti: No nie Ale mniamniuśne zdjątka oooooooo żeby tak wszystkie psy miały tyle nieufności:evil_lol: żyły w takim napięciu :lol: :loveu: to by było super:razz: ;) Pozdrawiam Goliad i robert s;) Quote
ola_k11 Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 ona jest po prostu piekna!!! a Wy jestescie cudowni... Quote
anilla Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 i co tam słychać u Sonieczki - jak tam po wizycie u weta?? Quote
anilla Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 apsiki!! gdzie się podziewacie - a ja tu czekam na wieści!!!:placz: Quote
apsik Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 anilla napisał(a):apsiki!! gdzie się podziewacie - a ja tu czekam na wieści!!!:placz: Witam, już wcześniej bym dał znać, ale jak ładuję Dogomanię, to pojawiaja się komunikat "gotowe, ale wystąpiły błędy na stronie" - nie wiem nawet, czy ta odpowiedź przejdzie. W każdym razie u Soni wszystko O.K. Zupełnie wszystkich zawojowała. Dzisiaj mija trzeci tydzień jej pobytu u nas, mam zdjęcia, ale, jak wspomniałem, coś się pochrzaniło z przeglądarką :(Jak będzie w porządku, to wszystko nadrobimy. Pozdrowienia :) Quote
RyBa Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 O dzięki za informacje o piesku:eviltong: ale czekamy na zdjątka z niecierpliwieni:loveu: Pozdrawiamy Goliad i robert s;) Quote
Recommended Posts