Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 386
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj spotkaliśmy się na chwilkę z Anią i Sonią....:lol: Na mnie zareagowała entuzjastycznie, ale jak Krzysiek do niej podszedł, to z radości się posikała :evil_lol: tak, on ma w sobie ten zwierzecy magnetyzm....hihihi
Jeśli chodzi o formę Soni, to w ciągu dwóch tygodni Ania zrobiła z nią cuda.....nie widac już kości miednicznych, sunia wazy 21 kg przepięknie.....i ta forma psychiczna, chodząca radość.....
Dodam, iż Boksa i Sonia nie przypadły sobie do gustu......:mad: :mad: :mad: niedobre suczony

Ania dziękuję, że tak o nia dbasz, gdyby nie TY, pewnie nie byłoby jej juz dzisiaj na tym świecie, a tu widzisz ile miłości i ciepła od Ciebie otrzymała....ona Cię kocha to widać :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']dalej nie ma nikogo kochającego boxię:shake:

Zainteresowani są, ale to Ania powinna sie wypowiedzieć, a jak wiem, ona jest w strasznej rozterce, bo zdąrzyli sie do siebie przywiązać......
Nie martwcie się o Sonię, przynajmniej ona jest w dobrych rękach

Posted

no to fajnie, że są chetni..ale oczywiście decyzja należy do Ani i wierzę że podejmie najlepszą decyzję z możliwych...

Posted

stało się... Sonieczka pojechała do stałego domku. Domku gdzie ma zakochaną od pierwszego wejrzenia Panią i 3 Panów do kochania. Domku z ogródkiem, gdzie nie będzie czesto sama. Domku miłośników bokserów.
Wszystkiego najlepszego Soniu...

Posted

Cieszmy sie ,ze istnieja ludzie którzy kochaja te biedne zwierzaki po przejsciach,daja im szanse na nowe i kochane zycie,ktorego wczesniej nie zaznały.
Wielkie podziekowania dla Aniulki ,za pomoc i milosc , zaangazowanie sie ,a takze odwaze sie napisac za uratowanie jej zycia,wszyscy wiedzielismy w jakim stanie Sonieczka trafiła do Ani.
Wielkie dzieki Aniu!!!!Jestes WILEKA !!!!

Posted

Nie wiem co napisać, łzy wzruszenia troszkę mnie zamgliły :lol:
Cieszę się bardzo :multi:

Aniu dziękuję i trzymaj się.

Soniu życzę Ci szczęścia i ciepła po kres dni :loveu:

Posted

jestem właśnie po rozmowie z nowym państwem Soni - są zachwyceni, Sonieczka poraziła ich swoją osobowością;), myśle że lepiej trafić nie mogła :klacz:
Państwo dziękują wszystkim osobom, które przyczyniły sie do tego że Sonia jest z nimi!!
Dziewczyny dziękuję!!!!:calus:

Posted

:lol: :lol: :lol:
Bardzo się cieszę!
Aniu, jeszcze raz wielkie dzięki za wszystko.
I dziewczynom, i Tomkowi.

Ale kotu chyba będzie brakowało atrakcji :evil_lol:
Musisz chyba pomyśleć o następnym biedaku :cool3:

Posted

ANIU serce masz usłane różami:iloveyou: :cool2: :calus: bez twojego poświęcenia soni by mogło nie być na tym padole :loveu: pozdrawiamy i bardzo się cieszymy ze następny boksio znalazł swoje przeznaczenie:multi:

Miłego dnia dla wszystkich
Goliad i robert s;)

Posted

jestem właśnie po kolejnej rozmowie z nową rodzinką Soni - wierzcie mi - oby każdy z piesków w potrzebie znalazł taki dom:loveu:
Sonia się bawi, apetyt jej dopisuje i oczywiście najbardziej zakochana jest w Panu - ucieli sobie dzisiaj razem popołudniową drzemkę ;) także jak na razie wszystko ok - Państwo zachwyceni - jakże by inaczej bo Sonieczka to super psiak ;)

joaaa zdjęcia obiecane ;)