Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 386
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Akurat! wcale nie zapomniały, tak łatwo nas się nie pozbędziecie:p.
Po prostu staram się :mad: (jak dotąd bezskutecznie) nauczyć Apsikową, czyli Agnieszkę do samodzielnego wpisywania :user: się na forum, a ona tylko je przegląda i z przejęciem komentuje Wasze, dogomaniackie akcje.
A że nie zapomnieliśmy, to na dowód fotka sprzed 5 minut jak chociażby nasza Punia myśli i wspomina Cię Anilko:bye:

no i obiecujemy się poprawić!

dobrze już? ;)

Posted

Dziękujemy, owszem wszystko coraz lepiej, Punia na coraz większym luziku (nie wiem jakie są granice tego:cool3:. Rano wskakuje do łózka, domaga się czułości i zabawy, i tak to się działo codziennie przed szóstą rano!. Po zmianie czasu mieliśmy nadzieję ze ułoży się to trochę bardziej wygodnie i się ułożyło: teraz Punia nas budzi gdzieś około 04:40, tak że mamy duuuuużo dłuższy dzień:evil_lol:
A teraz zaczęło padać i nie pójdziemy do ogródka, ani na spacer, no to na razie i moc :loveu:

Posted

jak sie ciesze ,ze apsiki o nas pamietaja:multi: :multi: :multi: :multi: ,Pani apsikowa,troszke wiary w siebie i prosimy dolaczyc do nas;) ,Punia tez swymi cudnymi łapkami moze cosik wystukac na klawiatruce:evil_lol: .
Jaka ona piekna patrze na te zdjecia,nie ta sunia ,gdy ja pierwszy raz ujrzałam,słaniajaca sie na nogach wypełzała z budy ...wybaczcie ale patrze na nia łzy sie cisna z radosci i zaraz wraca ta straszna wizja z pierwszego spotkania.
Cudo ,cudo kofane :loveu: :loveu: :loveu: z Puni i Panstwa Apsikow

Posted

boksiedwa napisał(a):
Widać, że myszka ma dobrze. Musicie ją nauczyc, że łóżko słuzy do spania i jak już sie wślizgnie pod kołdrę to ma sie przytulic i spać a nie pobudke robić :lol:

Tak, Punia chyba sobie wzięła te słowa do serca bo dzisiaj spała :sleep:, że aż miło! :razz:

Posted

marmar napisał(a):
jak sie ciesze ,ze apsiki o nas pamietaja:multi: :multi: :multi: :multi: ,Pani apsikowa,troszke wiary w siebie i prosimy dolaczyc do nas;) ,Punia tez swymi cudnymi łapkami moze cosik wystukac na klawiatruce:evil_lol: .
Jaka ona piekna patrze na te zdjecia,nie ta sunia ,gdy ja pierwszy raz ujrzałam,słaniajaca sie na nogach wypełzała z budy ...wybaczcie ale patrze na nia łzy sie cisna z radosci i zaraz wraca ta straszna wizja z pierwszego spotkania.
Cudo ,cudo kofane :loveu: :loveu: :loveu: z Puni i Panstwa Apsikow

Jasne że Punia może "cosik wystukać na klawiaturze", proszę bardzo! To napisała Punia własnymi pazurkami:
,ytytd frerfg bvgff
każdy boksio jest wszechstronnie uzdolniony!:diabloti:
w wolnym tłumaczeniu, jest to:
- Całuję wszystkie drogie Ciotki z Dogomanii!:Rose:

Posted

Jasne że Punia może "cosik wystukać na klawiaturze", proszę bardzo! To napisała Punia własnymi pazurkami:
,ytytd frerfg bvgff
każdy boksio jest wszechstronnie uzdolniony!:diabloti:
w wolnym tłumaczeniu, jest to:
- Całuję wszystkie drogie Ciotki z Dogomanii!

Puniu dziekujemy dziekujemy,ciocia marmar tak se teraz mysli,była w katowicach po kicie anillki i mogła zajrzec do Punieczki,wymizac ,ale gapa ze mnie:oops: :oops: :oops: :oops:

Posted

[quote name='apsik']A że nie zapomnieliśmy, to na dowód fotka sprzed 5 minut jak chociażby nasza Punia myśli i wspomina Cię Anilko:bye:

dobrze już? ;)

bardzo dobrze ;)
mordusia moja przesłodka :loveu:
ja tez o niej często myślę - Mały też ją wspomina - i o nowej wspaniałej rodzince też
pozdrawiamy;)

a teraz się pochwalę naszym nowym domownikiem - zachwycaliście się Julką - a zobaczcie to cudo ;) - schroniskowa Zuzia w całej (prawie) krasie

Posted

marmar napisał(a):
Puniu dziekujemy dziekujemy,ciocia marmar tak se teraz mysli,była w katowicach po kicie anillki i mogła zajrzec do Punieczki,wymizac ,ale gapa ze mnie:oops: :oops: :oops: :oops:

Oj gapa z cioci Marmar!, ale serdecznie zapraszamy:loveu:, jak się da to z Anillką i już się cieszymy na odwiedziny:cunao:, Punia z apsikami

Posted

Julka była na początku zachwycona ze wreszcie jakiś towarzysz który nie szczeka;) Ale okazało się że to jeszcze gówniara i chce się bawić zaś Zuzia to stateczna kobieta i szybko wybiła (łapą) Julci głupoty z głowy ;)

Posted

anilla napisał(a):
Julka była na początku zachwycona ze wreszcie jakiś towarzysz który nie szczeka;) Ale okazało się że to jeszcze gówniara i chce się bawić zaś Zuzia to stateczna kobieta i szybko wybiła (łapą) Julci głupoty z głowy ;)

No ładnie, biedna Julka, ale pewno Zuzia jeszcze się rozrusza:razz:, bo np. Punia, jak już się przyzwyczaiła, to ze statecznej boksi zrobiła się zabawowa że hej! A proces przyzwyczajania i zwiększania stopnia zabawawości wciąż jest w toku...:diabloti:
Całuski dla Kocic:loveu: od Puni i apsików.

Posted

apsik Oj gapa z cioci Marmar!, ale serdecznie zapraszamy:loveu:, jak się da to z Anillką i już się cieszymy na odwiedziny:cunao:, Punia z apsikami

dziękujemy za zaproszenie,obowiązkowo z Anillka ,nadeszła wiosna,choc dzis snieg za oknami :placz: ,proszę bardzo Panstwa Apsików o wysciskanie i wycałowanie Puni i jescio jedna prosba ,prosze o przekazanie,ze ciocia marmar bardzo bardzo teskni za Punia.
Dziekuję z góry;) .
a może by tak foteczka kolejna;) marmarek kocha foteczki Punieczki

Posted

[quote name='marmar']proszę bardzo Panstwa Apsików o wysciskanie i wycałowanie Puni i jescio jedna prosba ,prosze o przekazanie,ze ciocia marmar bardzo bardzo teskni za Punia. Meldujemy że Punia została wyściskana, wycałowana i wymiziana;)

[quote name='marmar']a może by tak foteczka kolejna;) marmarek kocha foteczki Punieczki zawsze do usług - sesja: wyjątki śniadaniowe:

Może być z dżemem:

da, nie da?

uf, dała:

i sami widzicie, jak muszę się z tymi apsikami męczyć:mad:, ale trochę już, przynajmniej apsikową wychowałam, no nie?:diabloti:

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Księżniczka Punia cięzko pracuje: po tym jak zobaczyła naszych piłkarzy na Mudial, postanowiła dać im przykład:
1. Bramkarzom - że jednak można każdy strzał obronić: Punia wyłapie każdą piłkę (podpatrywała J.Dudka ;)) :

2. Innym leniuchom :mad::angryy: na boisku, że jak jest potrzeba to można się sprężyć i pogonić za piłką:

no, a wogóle to moc :loveu: dla wszystkich.
A na mundialu - będzie dobrze :multi::Poland::multi::Poland::multi::Poland::multi::Poland::multi::Poland::multi:
Wasza Punia z apsikami :bye:

Posted

Hi hi hi, widzę, że nie tylko Punia daje radę z piłką, moja wiedźma dwa dni po sterylizacji chciała również zabawiać się w mistrzostwa piłki nożnej :diabloti:

A poza tym Wasze suczydełko wspaniale wygląda, forma dopisuje, rewelacja.
Pozdrawiam

Posted

[quote name='Bodziulka']To ją trzeba było podesłać Janasowi przed wyborem kadry :evil_lol:
Tak, tylko czy potrafiłby zapewnić Puni właściwe warunki regeneracji sił?:cool3: