apsik Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Wreszcie, jest OK - zainstalowałem inną przeglądarkę, ale to nie ważne... Spieszę, jak obiecałem ze "świeżą" fotką Soni - Puni. Punia śpi w swojej klatce - ze względu na bezpieczeństwo domowników :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Oj, biedactwo - przykryli kołderką ale podusi pod główkę nie położyli :diabloti: Quote
Małgośka z Boksą Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: chyba padnę, biedna Punia, chyba podamy Was do Tozu, że tak słabo o nią dbacie, podusi pod głową nie ma, toż to skandal :diabloti: Quote
apsik Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 [quote name='Małgośka z Boksą']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: chyba padnę, biedna Punia, chyba podamy Was do Tozu, że tak słabo o nią dbacie, podusi pod głową nie ma, toż to skandal :diabloti: I Bodziulkę i Małgośkę z Boksą! Bardzo Was przepraszamy :oops:, prosimy o wybaczenie:modla::modla::modla:, tylko nie TOZ!, czy już dobrze? :loveu::smilecol: Quote
apsik Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Bodziulka napisał(a):Oj, biedactwo - przykryli kołderką ale podusi pod główkę nie położyli :diabloti: Przepraszamy, już się poprawiliśmy! jest podusia!:lol: Quote
Aganiok Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 NO! Od razu widać, że pies z podusią jest bardziej zadowolony od psa bez podusi :lol: ;) Quote
Małgośka z Boksą Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 No, narazie możecie spać spokojnie :diabloti: ale będę śledziła dalsze losy suni :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Toż to moja ulubienica, to w końcu ona mnie ugryzła (biedactwo sobie szwy porozrywało po sterylce i z bólu mnie dziabnęła, ale przyszłam do niej po wybaczenie z kością i jakoś mi uszło to na sucho :cool3: :cool3: ) Wspaniały pies....:loveu: i z tego co widzę opiekunowie też niczego sobie ;) Quote
apsik Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Witam i uprzejmie donoszę: roboty mam huk! muszę zdominować rodzinę Apsików :mad:. Jakoś mi to idzie :cool3: nie jest mi za wygodnie, ale jaki On jest zadowolony!!! - niech sobie ma... - ale później muszę się zdrzemnąć - dosłownie padam z nóg :razz:: :sleeping::sleeping::sleeping::sleeping::sleeping::sleeping::sleeping::sleeping::sleeping: Quote
apsik Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Co tu dużo mówić, Punia jest najlepsza na świecie i naj...., naj....., naj... A że przepiękna i fotogeniczna to jest oczywiste. Patrzcie :crazyeye: i podziwiajcie. Kalendarz Pirelli się nie umywa :cool3: a jak będzie wiosna i trawka zielona... Czego Wam wszystkim życzymy. A jutro, w niedzielę upływa czwarty tydzień naszej radości z bycia z Punią. Więcej dogomaniaków i pomocy dla psów w potrzebie, i będzie więcej takiej radości!:loveu: I dla Anilli i wszystkich którzy pomogli Puni :iloveyou: Quote
Małgośka z Boksą Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Strasznie się cieszę, że ona znalazła dobry dom; mnie przeraża to, że wszystko to takie błędne koło, jedne znajdują dobre domy, a drugie w tym samym czasie trafiają na bruk.... Quote
Bodziulka Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 :megagrin: :megagrin: :megagrin: :roflt: :roflt: :hand: Quote
marmar Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 To juz miesiac a jak szybko minał ,wspaniale oby wiecej takich domków było Quote
Zu Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 super oglądać takie foty!!!! :loveu: a obróżkę ma taką samą jak Bubu i moja Buba... od razu widać co w modzie u boksów:lol: Quote
anilla Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 [quote name='apsik']Co tu dużo mówić, Punia jest najlepsza na świecie i naj...., naj....., naj... A że przepiękna i fotogeniczna to jest oczywiste. Patrzcie :crazyeye: i podziwiajcie. Kalendarz Pirelli się nie umywa :cool3: a jak będzie wiosna i trawka zielona... Czego Wam wszystkim życzymy. A jutro, w niedzielę upływa czwarty tydzień naszej radości z bycia z Punią. Więcej dogomaniaków i pomocy dla psów w potrzebie, i będzie więcej takiej radości!:loveu: I dla Anilli i wszystkich którzy pomogli Puni :iloveyou: BOSKA!!!!:loveu: Quote
Bodziulka Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Zu napisał(a):super oglądać takie foty!!!! :loveu: a obróżkę ma taką samą jak Bubu i moja Buba... od razu widać co w modzie u boksów:lol: Chciałam taką Boxowi kupić, ale ma za potężną szyję :shake: a takiej "na styk" przecież mu nie założę... Gdyby ktoś wiedział, gdzie dla "boksera, który nigdy nie zaznał głodu schroniskowego" (czytaj: chyba mała dieta by się przydała ;)) mogę znaleźć taką czerwoną plecionkę w wawie, to dajcie znać ;) to tak nie natemat Soni :lol: Quote
anilla Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 czy moja ulubiona boksia znalazła już jakieś ślady wiosny???? Quote
apsik Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 anilla napisał(a):czy moja ulubiona boksia znalazła już jakieś ślady wiosny???? Przepraszamy, długo się nie odzywaliśmy - szukaliśmy śladów wiosny, niestety bezskutecznie, na razie, ale znajdziemy!:mad: Dzisiaj to spałam (po obiedzie): ale później jakiś natrętny paparazzi mnie obudził :razz:: i już nie śpię i przesyłam :calus: Quote
Bodziulka Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 ojojojojojojojojojoj :loveu: :loveu: :loveu: biedactwo atakowane przez paparazzi :mad: to trzeba do TOZ-u zgłosić ;):lol: Quote
marmar Posted March 18, 2006 Author Posted March 18, 2006 Bodziulkaojojojojojojojojojoj :loveu: :loveu: :loveu: biedactwo atakowane przez paparazzi :mad: to trzeba do TOZ-u zgłosić ;-):lol: oby wiecej tych atakow było;) :loveu: :loveu: :loveu: ,mnie ciagle mało,jak cudownie ogladać takie fotki:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Bodziulka Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 marmar napisał(a):oby wiecej tych atakow było;) :loveu: :loveu: :loveu: ,mnie ciagle mało,jak cudownie ogladać takie fotki:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol: :evil_lol: A jaką Ty masz fajną szczerzujkę w awatarze :loveu: Quote
Recommended Posts