apsik Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Przed chwilą zrobiłem najbardziej aktualne zdjęcie Soni z jej nową zabawką, kto wie jak je mogę pokazać?:shake: Quote
AgaiTheta Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Wyślij do mnie na maila agnieszka.wierzbicka@vp.pl Zamieszcze te zdjęcia i opiszę jak się wstawia :) Quote
AgaiTheta Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Cytuję: "Nasze szczęście ze zdobyczą" Quote
apsik Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 :-o Jestem pod wrażeniem Twojej szybkości:crazyeye: Dzięki, dzięki. Moja Agnieszka pyta czy ta Biała Śnieżynka na zdjęciu to Twoja Boksia - jest Urocza!!! Quote
AgaiTheta Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Tak to moja kruszynka :D tu są też foteczki http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=1347&page=262 Dzięki :) Quote
apsik Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Brak nam słów: toż to cudo prześliczne! Gratulacje i całusy dla Thetuni:loveu: Quote
AgaiTheta Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Dziękujemy Dziękujemy :oops: Jeszcze możemy sie pochwalić takimi foteczkami http://www.forum.boksery.pl/album_personal.php?user_id=794 :D Quote
ata Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 pieknotka:multi: a to dla pani domu:Rose: Quote
apsik Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 :lol: Zdjęcia cudo, widać że boksie są szczęśliwe. I tak ma być!:lol: Quote
marmar Posted February 10, 2006 Author Posted February 10, 2006 Gratuluje ,gratuluje,ach ta miłośc od pierwszego wejrzenia:loveu: jescio troszke Sonieczka nabierze ciałka i bedzie ciezko utrzymac 30 kg na kolankach.Jaka ona cudna,kochana ,brak slow patrzac na takie szczescie.Sonieczko nie zapomnij cioci marmar;) ,wygladasz pieknie. Quote
apsik Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Wrzucam kolejną fotke Soni :loveu: , a jak będzie miała 30kg i tak się zmieści na kolanach. Ona ma nabrać ciała! - to nasz cel, ona będzie zawsze piękna, nie musi być chuda jak modelka. To zdjęcie wczorajsze "Tak mi się chce spać" Jesteśmy z nią happy! ale jak dzisiaj, wcześniej poprzeglądałem inne wątki o innych psinach szukających pomocy to faktycznie: serce się kraje i :-( ... P.S. Dziękuję Ci AgaiTheta za naukę i życzliwe rady:lol: Quote
anilla Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 jaka mina:loveu: proszę mocno wyściskać Sonieczkę od nas!! Pozdrowienia z Żor Quote
marmar Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 Jaka Sonieczka szczesliwa!! Tak to tragedia z psinkami,i to my ludzie im taka krzywde robimy,a one nadal kochaja ,chca ufac i licza na odrobine milosci ze strony czlowieka. Dobrze ze sa ludzie ktorzy kochaja te biedne zwierzatka i chca je ratowac i dac odrobine milosci Quote
apsik Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Jasne że od razu spełnimy Twoje życzenie Anillko! Pamiętaj, jak będziesz się wybierać do Katowic, to daj nam znać, żebyś mogła odwiedzić Sonię!:glaszcze: Quote
joaaa Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Właśnie!! Prosimy o kolejne fotki!!:modla: Quote
ola_k11 Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 no ja to sie chyba musze jakos ukarac:( kilka dni nie zagladalam co u Sonieczki (z braku czasu przez egz a potem odpoczynek)a tu takie rarytasowe zdjecia sie pojawily!!!! no serio cos pieknego, jak ona wyladniala!!! jaka dameska sie z niej zrobila:D jak cialka nabierze to juz wogoel bedzie kolegow zaczepiac:D ps. Apsik witam na dogo:) caluje Sonieczke w same fafluniachy:D i prosze mi ja tam ode mnie mocno wymiachac:D no a o zdjecia kolejne to chyba nie musze sie prosic:D chcemy cala mase nowych zdjec krolewny!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Zu Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 sonieczka jest taka słodka jak siedzi na kolanach!!!! :loveu: ale ona jest jednak malutka, mój Cezar, chociaż wcale nie jest gruby to jednak w porównaniu z nią to taki wałek, jak mi usiądzie na kolanach to już mnie w ogóle zza niego nie widać:evil_lol: Quote
apsik Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Tak, niewątpliwie Sonia zwojowała nasz wszystkich. Żona rozmawia ze mną tylko o Soni. Rozpuszcza ją bez umiaru. I oczywiście najukochańsza jest ta nasza księżniczka :loveu: Sonia ma oczywiście już własny fotel. - jak wracaliśmy autem z pracy, to bez przerwy słyszałem "a teraz do naszej księżniczki, na spacerek, damy jeść, wycałujemy..." - a myślałem że mamy doświadczenie z bokserkami... Quote
apsik Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 A w ogóle to bardzo, bardzo, baaaaaardzo, dziękuję Wam wszystkim kochane dogomaniaczki za takie życzliwe przyjęcie "Rodziny Apsika". Zdjęć Soni będzie do syta, ona jest taka fotogeniczna. Będziemy się pokazywać:lol: Quote
joaaa Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Własny fotel, to podstawa psiego życia w domu! A tak na marginesie chciałam dodać, że dwa psy o wiele lepiej się czują w domu; nie nudzą się i nie tęsknią jak są same, mają się zawsze z kim bawić, itd. :diabloti: Quote
apsik Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Joaa, a Twoje pieski to chłopcy, dziewczynki, czy i to i to (?). W każdym razie, zagadzam się z Tobą. Obawiam się jednak że jeszcze za wcześnie u nas na towarzystwo dla Soni (bo miejsca na fotelach by się znalazło!). Niech Sonia się przyzwyczai, a później, kto wie?. My nie mamy nic przeciwko jeszcze jednemu boksiowi. Hoghw! :p Quote
Recommended Posts