Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 386
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:-o Jestem pod wrażeniem Twojej szybkości:crazyeye:
Dzięki, dzięki.
Moja Agnieszka pyta czy ta Biała Śnieżynka na zdjęciu to Twoja Boksia - jest Urocza!!!

Posted

Gratuluje ,gratuluje,ach ta miłośc od pierwszego wejrzenia:loveu: jescio troszke Sonieczka nabierze ciałka i bedzie ciezko utrzymac 30 kg na kolankach.Jaka ona cudna,kochana ,brak slow patrzac na takie szczescie.Sonieczko nie zapomnij cioci marmar;) ,wygladasz pieknie.

Posted

Wrzucam kolejną fotke Soni :loveu: , a jak będzie miała 30kg i tak się zmieści na kolanach. Ona ma nabrać ciała! - to nasz cel, ona będzie zawsze piękna, nie musi być chuda jak modelka.
To zdjęcie wczorajsze "Tak mi się chce spać"

Jesteśmy z nią happy! ale jak dzisiaj, wcześniej poprzeglądałem inne wątki o innych psinach szukających pomocy to faktycznie: serce się kraje i :-( ...
P.S. Dziękuję Ci AgaiTheta za naukę i życzliwe rady:lol:

Posted

Jaka Sonieczka szczesliwa!!
Tak to tragedia z psinkami,i to my ludzie im taka krzywde robimy,a one nadal kochaja ,chca ufac i licza na odrobine milosci ze strony czlowieka.
Dobrze ze sa ludzie ktorzy kochaja te biedne zwierzatka i chca je ratowac i dac odrobine milosci

Posted

Jasne że od razu spełnimy Twoje życzenie Anillko! Pamiętaj, jak będziesz się wybierać do Katowic, to daj nam znać, żebyś mogła odwiedzić Sonię!:glaszcze:

Posted

no ja to sie chyba musze jakos ukarac:( kilka dni nie zagladalam co u Sonieczki (z braku czasu przez egz a potem odpoczynek)a tu takie rarytasowe zdjecia sie pojawily!!!! no serio cos pieknego, jak ona wyladniala!!! jaka dameska sie z niej zrobila:D jak cialka nabierze to juz wogoel bedzie kolegow zaczepiac:D

ps. Apsik witam na dogo:) caluje Sonieczke w same fafluniachy:D i prosze mi ja tam ode mnie mocno wymiachac:D

no a o zdjecia kolejne to chyba nie musze sie prosic:D chcemy cala mase nowych zdjec krolewny!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

sonieczka jest taka słodka jak siedzi na kolanach!!!! :loveu: ale ona jest jednak malutka, mój Cezar, chociaż wcale nie jest gruby to jednak w porównaniu z nią to taki wałek, jak mi usiądzie na kolanach to już mnie w ogóle zza niego nie widać:evil_lol:

Posted

Tak, niewątpliwie Sonia zwojowała nasz wszystkich. Żona rozmawia ze mną tylko o Soni. Rozpuszcza ją bez umiaru. I oczywiście najukochańsza jest ta nasza księżniczka :loveu:

Sonia ma oczywiście już własny fotel.

- jak wracaliśmy autem z pracy, to bez przerwy słyszałem "a teraz do naszej księżniczki, na spacerek, damy jeść, wycałujemy..." - a myślałem że mamy doświadczenie z bokserkami...

Posted

A w ogóle to bardzo, bardzo, baaaaaardzo, dziękuję Wam wszystkim kochane dogomaniaczki za takie życzliwe przyjęcie "Rodziny Apsika". Zdjęć Soni będzie do syta, ona jest taka fotogeniczna. Będziemy się pokazywać:lol:

Posted

Własny fotel, to podstawa psiego życia w domu!

A tak na marginesie chciałam dodać, że dwa psy o wiele lepiej się
czują w domu; nie nudzą się i nie tęsknią jak są same, mają się zawsze z kim bawić, itd. :diabloti:

Posted

Joaa, a Twoje pieski to chłopcy, dziewczynki, czy i to i to (?). W każdym razie, zagadzam się z Tobą. Obawiam się jednak że jeszcze za wcześnie u nas na towarzystwo dla Soni (bo miejsca na fotelach by się znalazło!). Niech Sonia się przyzwyczai, a później, kto wie?. My nie mamy nic przeciwko jeszcze jednemu boksiowi. Hoghw! :p