Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 386
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To problem,jakby odwazył się na konfrontcję, to pewnie, by odpuściła.
Możesz próbować odwracać uwagę i nagradzać, jak kot się pojawia.
Wtedy ona obecność kota będzie kojarzyła z przyjemnością i zwracaneim uwagi na Ciebie. Kot-nagroda od Ciebie.
Jeżeli chciałabyś,żeby została u Ciebie, to ja bym spróbowała popracować z klikerem. Ale musisz mieć cierpliwość i trochę czasu.
Ale boksery uczą się błyskawicznie.

Posted

Jeżeli chciałabyś,żeby została u Ciebie, to ja bym spróbowała popracować z klikerem. Ale musisz mieć cierpliwość i trochę czasu.
Ale boksery uczą się błyskawicznie.

Wczesniej ANilla wspominała,ze Sonia jest w domku tymczasowym u niej,niestety Dziewczyna nie ma warunków,Sonia siedzi w domku po 12 godz. sama,dlatego musi bardzo szybko znalezc domek.Socjalizazcja z kicia mysle ze by sie powiodła.

Posted

Marmar powtórzę się. Musicie działać na swoim terenie, może jakieś ogłoszenie do prasy? Na samej dogo ciężko znaleźć domek, a boksiów teraz namnożyło się jak nigdy :(

Posted

Marmar powtórzę się. Musicie działać na swoim terenie, może jakieś ogłoszenie do prasy? Na samej dogo ciężko znaleźć domek, a boksiów teraz namnożyło się jak nigdy

Działamy na naszym terenie również,przeprowadzamy rozmowy ,sa ogloszenia,ale ciezko o odpowiedni domek.
Z dogo kilka osob sie odezwało i zdecydowało na adopcje psiaczka ,kontaktowali sie bezposrednio w
AZylu.
Boksiów sie namnozyło przez idiotyzm ludzki z tzw"masowej produkcji boksiów",nie ma co sie wgłebiac w ten temat ...,szkoda nerwów

Posted

Ania, mi się też chcę płakać jak patrzę na jej zdjęcia, tak bym ją chciała wziąć do siebie, jest taka śliczniutka z tym białym na pyszczku..no ale nie mogę wziąć na stałe, bo de facto byłby to 3 pies w rodzinie, ja mieszkam sama z bokserem Cezarem w małym mieszkaniu, Cezar nie może sam zostawać w domu więc odprowadzam go do mamy, która mieszka z babcią i mopsem Karolkiem..nie mogę im zwalić na głowę jeszcze jednego boksera...tymbardziej, że wyjeżdżam często (chociaż przysięgam, że bym chciała, no ale to byłby szczyt nieodpowiedzialności)..

Posted

my to tylko my i nic nie możemy zrobić, chyba, żebyśmy się sklonowały, wtedy byłaby szansa dla tych psiaków..ale zawsze można podnosić wątek...co niniejszym czynie nie tracąc nadziei...