xmartix Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 na uwiezi byłby tylko w godzinach pracy a potem spuszczany?? i miałby swojego człowieka cały czas przy sobie jednego? Quote
czerda Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 no jednego nie , tam ludzie pracują na zmiany , ale wszyscy lubią psy - jedna szczególnie Quote
xmartix Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 ale ktoś jeden karmi? bo jak tak to pieskowi tak źle wtedy tam nie ma.. nawet jak trochę na uwięzi jest, pomyślcie o tylu psach na wsi co nawet spuszczane nie są, można im zasugerować żeby zamiast uwięzi kojec zrobili? Quote
czerda Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 właśnie myślałam że jutro pojadę się rozejrzeć i poproszę tz który zrobił budę żeby kojec zrobił Beata którz tam pracuje blisko mieszka , kocha psy i .. to może jednak nie taki zły pomysł , a i szukać kogoś będzie łatwiej jak on będzie na miejscu -żeby go pokazać Quote
kora78 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 no to chyba nie tak najgorzej... a można jako darmowy hotelik traktować :) Quote
Bjuta Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 zmieniłam szczeniaczka na Kazana http://www.allegro.pl/item865740813_kazan_pies_w_typie_ogara.html Quote
mari23 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 [quote name='Bjuta']zmieniłam szczeniaczka na Kazana http://www.allegro.pl/item865740813_kazan_pies_w_typie_ogara.html wielkie buziaczki dla Ciebie, Bjutko ! oby z takim skutkiem, jak dla szczeniaczka! Quote
kizimizi Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 http://forum.goncze.eu/viewtopic.php?p=86913#86913 może miłośnicy rasy pomogą Kazanowi. Quote
czerda Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 dzięki , kiedyś wydzwaniałam do hodowców , obiecali pomoc ..... ale to ogłoszenie świetnie , wstępuje we mnie nadzieja! Quote
kizimizi Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Trzeba ja mieć! Bardzo często pomagający tylko konkretnym rasowm zwierzakom, nie biorą udziału na dogo (bo zazwyczaj ich denerwuje) i zakladaja swoje, mniejsze fora. Quote
mari23 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 biedak Kazan coś nie ma szczęścia, nikt nie dzwoni, nikt nie pyta, nikt go nie chce... ... czerda zarezerwowała mu miejsce u Zuzi - od lutego... chyba przyszła pora na deklaracje dla Kazana - oby sie nie przydały, ale jednak trzeba i o tym pomysleć... czy ktos pomoże Kazanowi? my z czerdą oczywiście też będziemy wpłacać ! Quote
Bjuta Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 To niestety wg. ludzi jest już "stary pies"... No ale w końcu w typie rasy - może się ktoś znajdzie... Quote
kora78 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 ja mogę,ale naprawdę niewiele :( zdeklarować Quote
Bjuta Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Bardzo dziękujemy!!! Każde "niewiele" się liczy! Quote
kora78 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 tylko moje niewiele, to nie takie, jak Twoje "coś" :P Quote
czerda Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 ja powoli tracę wiare i przygotowuję się do tego ,ze będzie w hoteliku , ten w którym jest nie jest taki zły ale drogi i nie na dłużej , jutro zrobię wszędzie ogłoszenia i alegro które kończy się jutro martwi mnie to że on się zmienił , tak psychicznie i przyzwwyczaił do tego pana z hotelu Quote
kizimizi Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Ale trzeba go będzie w końu zabrać. U Zuzi na pewno będzie mu dobrze a koszt dużo niższy. W końcu właściciela się znajdą na niego też. Trzeba rozreklamować ten wątek i znajdą sie deklaracje. Spokojnie. CZedra, pisz w 1 poscie, ze zbieramy na hotel u Zuzi i opisz w jakiej sytuacji jest pies, z etylko wy płacicie, ze właścicielki maja go gdzies itp. A myślę, zę te dziewczyny powinny dołożyć coś do hotelu. Jest z nimi jakiś kontakt? Skad one są? Quote
czerda Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 dziwczynu mają po 70 lat i robiły tylko problemy , dowiedziałyśmy się też że to któryś z kolei pies którego oddały zresztą między nimi jest zależność i myślę że ma to wpływ na psa który z nimi jest , to są 2 siostry nie będziemy ich już o nic prosic , osobiście mam ich dość , przynosiły serki hohland dla niego , płakały , galerniczki wrażliwości , ale go nie wzięły ostatno chciały dac 100 zł (dla tego pana u którego jest za to że się nim opiekuje ) --powiedziała , że ten pan ne opiekuje się nim za darmo , tylko za 600zł miesięcznie -wycofały się Quote
kizimizi Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 No to babki!:angryy: Napisz CZerda wszystko w 1 poscie bo jak zbiera sie deklaracje to dobrze, zeby wszystko jasne było, a zwłaszcza: gdzie jest pies (wałbrzych rozumiem) kto jest jego wlaścicielam kto opłaca ten hotel dopisz ze ma miejsce u Zuzi tylko kasy brak I koniecznie w tytule, ze Kazan zbiera na hotel. Ogólnie mozna by zmienić tytuł na bardziej chwytliwy i bardziej opisujący jego sytuację, np. Otruty Kazan zbiera na hotel, Miał umrzeć zatruty teraz zbiera na hotel, Oddany i zapomniany przez swoje "Panie", Kazan zbiera na hotel Quote
Bjuta Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Otruty Kazan zbiera na hotel, To wg mnie najlepsze! Mari, ja oczywiście wznowię mu allegro! Quote
czerda Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 ja nie mogę edytować tego postu nie jest mój , ale zaraz poszukam -też zakładałam KAzanowi wątek Quote
czerda Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/176662-ogaropodobny-piAE-kny-pies-szuka-domu zmienić ten mogłam zmienić , ale czy ktos go przeczyta? Quote
kizimizi Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Czerda ale psy, które zbierają na hotel, są do adopcji czy podobnie są w dziale PSY W POTRZEBIE i tam trzeba nowy wątek KAzanowi założyć jeśli nie można tego postu modyfikować. Ja mogę zrobić mu nowy wątek tylko czy ich juz za duzo nie jest? żebym bana nie dostała Quote
czerda Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 no ale wyjścia nie ma , muszę zamknąć swój wątek i Jan Rodez też , ale trudno mi sie z nią skontaktować , spróbuje , więc możesz to zrobić ? Quote
Recommended Posts