eliza_sk Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Cudne zdjęcia, a tu jaki rezydent ucieszony z nowej koleżanki: http://images42.fotosik.pl/152/2a80f2e0c8156112med.jpg Quote
eliza_sk Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Ancyk napisał(a):A ja bardzo chciałabym podziękować elizie_sk za allegro. I Basi 1968 za wszystkie ogłoszenia ..i ewelince_m za poproszenie elizy_sk o allegro no i elizie_sk, za to, ze nie zabiła ewelinki_m, gdy ta ją o to poprosiła:) i za wszystkie dobre słowa. Dziękuje. A jak się przenosi do innego działu? Ancyk nie ma za co, cała przyjemność po mojej stronie jak widzę takie szczęśliwe zakończenie :loveu: Ewelinka wie, że ja nie zabijam i nigdy nie odmawiam - niech nie robi ze mnie potwornickiej :evil_lol: W ciągu 2 ostatnich tygodniu to już druga duża sunia, która odnalazła swoich ludziów z mojego allegro - ma ktoś coś dużego trzeciego, bo na małe coś nie ma wzięcia :eviltong: ? Quote
ewelinka_m Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 eliza_sk napisał(a): Ewelinka wie, że ja nie zabijam i nigdy nie odmawiam - niech nie robi ze mnie potwornickiej :evil_lol: W ciągu 2 ostatnich tygodniu to już druga duża sunia, która odnalazła swoich ludziów z mojego allegro - ma ktoś coś dużego trzeciego, bo na małe coś nie ma wzięcia :eviltong: ? hahaha pani potwornicka :evil_lol: Ewelinka wie, dlatego zawsze po prośbie chodzi :evil_lol: :calus: Quote
Ancyk Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 Sunia ma nowe imię.. :) A co do nowego tymczasu, to musze odmówić. Może czasowo dałabym rade, ale emocjonalnie nie bardzo. No i TZ kategorycznie odmawia współpracy.. nie chce się przywiązywać. Ale z chęcią pomożemy finansowo. POzdrawiam. Quote
Patiss Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Dzis mój TZ postanowił smoka wyprać :razz: Cumka w kąpieli potem było przeciąganie liny :razz: a na koniec portrecik :p Quote
Ancyk Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 Pięknota..:) prałam ją u siebie raz, ale na drugi dzień wylądowała na ulicy.. znowu.. trzeba przyznać, że wszelkie zabiegi pielegnacyjne znosiła ze stoickim spokojem.. to miła odmiana po moim panikarzu.. Cumka.. :) Quote
eliza_sk Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 A sunia nic tylko w pościelach z jednego boku na drugi się przerzuca :) Quote
Ancyk Posted December 24, 2009 Author Posted December 24, 2009 Pozwole sobie wkleić zdjęcia Cumki i jej braciszka. Nie mogę się powstrzymac:) Kloniki:) Życze Wszystkim Wesołych Świąt!!! Quote
Ancyk Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Kolejna porcja zdjęć, tym razem zachowam prawidłową kolejność.. (kolejność nie jest bez znaczenia) Komentarz do zdjęć jest zbędny... (tzw zagrycha..) A później to.. Quote
Ancyk Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 A na drugi dzień człowiek (pies) ma wyrzuty sumienia i najchętniej by się pod ziemie zapadł... Czyli święta można uznać za udane. Quote
Ancyk Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 No tak, ciotki się dopraszały zdjęć, a teraz to nie ma kto oglądać.. Quote
Basia1968 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 po prostu rewelacja!!!!! one faktycznie wyglądają jak brat i siostra:evil_lol::evil_lol::loveu::loveu: śliczne po prostu śliczne:loveu::loveu: Quote
gameta Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 I nawet ta zła ja :) Też oglądam i się cieszę. Jeszcze bardziej będę się cieszyć, jak młoda będzie po sterylce... Quote
Betbet Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 no ja tak samo, dajcie znać jak tylko zaplanujecie już zabieg bo my inaczerj nerwicy ciężkiej dostaniemy;) Quote
erka Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Miło tu zajrzeć dla relaksu po tych wszystkich tragicznych wątkach:). Quote
ewab Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 No... doszła psina do siebie po tych rozpustnych świętach:). Quote
Ancyk Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Ostatnie wiesci o Cumce: " jest paskudna, ma gruby tyłek, krzywe nogi, żyga w samochodzie, sika z radości, goni wlasny ogon" ale i tak ją kochają. :) Pozdrawiam. Quote
Pliszka Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Hihihi, ja się wcale nie dziwię, że kochają, bo jest boska :) Quote
Patiss Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Nudnawo tu trochę... Może kilka zdjęć małej zołzy ożywi sytuację :p Na początek mały słodziak nowa nadzieja NBA Łóżeczkowe igraszki Bawmy się !! z braciszkiem no comments...:p z ulubioną zabawką aaale była impreza... no i łóżko zajete... tak spię w nocy:p aniołek czegoś tu chyba brakuje...:cool3: gramy!! i tak dalej... :p pozdrawiamy Quote
Kana Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Boże jaka ona jest wspaniala!!! Uwielbiam takie wielkopsy ! Quote
wieso Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 sa jeszcze takie miejsca na swiecie gdzie zdarzaja sie cuda..... ciesze sie ze Was znalazlam.... bede zagladac i podziwac..... pozdrawiamy Quote
Recommended Posts