Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 236
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ancyk']No przecież ja zagladam:)))
i niezmiennie podziwiam łobuziare:)
Mam nadzieje, że fotki z nad morza będą..

Cumka się bardzo cieszy, ze zaglądacie :) Ooo proszę jak się cieszy - aż zdjęcie nieostre wyszło :eviltong: Ale za to jaka radość :p

a ze spacyra nad morze nici dziś... Towarzystwo zmotoryzowane dało d...y, niezmotoryzowane się wystraszyło, ze -15 jest, a samej jakoś mi się nie chciało 5 km w jedną strone z suczą na piechote dygać w ten mróz, bo by jej dupsko odmarzło :p
Oczywiście jak wreszcie pójdziemy, to jakies foto będzie :cool3:

Posted

U nas wszystko OK, tylko czasu na kompa mało :p
Upajamy się zimą :p Cumka uwielbia harce na śniegu, aż nie wiem, co my będziemy robić jak się zima skończy :eviltong: No, ale narazie jest pięknie, co rusz to nowe dostawy świeżego śniegu. Prawdziwe białe szaleństwo, ona jest niewyżyta!!!!:diabloti: Postaram się wieczorem podrzucić tu jakies foto :)
Aha, i ona chyba jednak troszkę rośnie :p Pomiar wykazuje już +/- 60 cm :multi:

Posted

No to kawał "kruszyny" wam rośnie:))
Cieszymy się z Gobim, że u was wszystko ok. O tak się cieszymy:) Huraaaaaaaa!!:)

Jak się wam zima skończy to zapraszamy do nas.. mam wrażenie że w świętokrzyskim śnieg to "niekończąca się opowieść"
Z racji wykonywanego zawodu i permanentnego przeziębienia mam go już serdecznie dość. Ale fakt, psiska mają frajde (tzn moje psisko). A jak psiska szczęśliwe to nie pozostaje nic innego jak zapas chusteczek higienicznych do co najmniej kwietnia..
czekamy na zdjecia.
Pozdrawiamy.

Posted

Alesz on ma paszczę :eviltong:
Próbuję wstawić fotki, ale cos mi to dogo dziś nie działa... Może Ancyk coś wrzuci, a jak nie, to ja jutro uzupełnię.

Posted

Taaak :p Mi się jeszcze podoba to z języczkiem :eviltong:

No ale fakt, dość juz odkurzania :)
Teraz trochę zimowego szaleństwa, jest równie widowiskowe :p

I wspólny spacer nad morze :p

A potem wspólny odpoczynek na nowym posłanku :razz:

Taaak :) No to teraz czekamy na ahy i ohy :diabloti: :cool3: :eviltong:

Posted

[quote name='Ancyk']A jak reakcja Cumki na wielką wode?[/QUOTE]
Zaraz jak wpadła na plażę, to obszczekała na zapas wszystko i wszystkich ;) "wielką wodą" była zaciekawiona, owszem, ale bez entuzjazmu, bo woda dziś była nudna ;] Płaska, żadnej fali na którą można by szczekać ;) Tak więc porozglądała się ostrożnie i nic poza tym jak narazie. Śnieg i szaleństwa z psami były dla niej ciekawsze ;]

Posted

Eh..... nienawidzę, jak pies się kręci w kółko i gryzie ogon :( To nie jest normalne zachowanie :shake: Kiedy odrobaczałaś towarzycho ? Może robale mają ucztę :-/

Posted

Cóż, nie każdego da się zadowolić :razz:
Zabawy z ogonem w wieku szczenięcym są całkiem normalne i powszechne, z wiekiem to przechodzi.
A insynuacje "robaczane" sobie wypraszamy :mad: Psiarnia jest zdrowa i odrobaczana regularnie.
Młoda goni za ogonem jak jest bardzo nakręcona zabawą :p i nie zawsze jest to JEJ ogon :p bo równie dobrze goni i ciągnie za ogon Borysa :eviltong:

Posted

A to wszystko wina Borysa bo siedzi niczym sfinks i się młodą nie zainteresuje ( i jej ogonem:)) Czy on chociaż mruga? :))
Gobi jak był mały i ogon dopiero co zaczął mu porastać też się bardzo interesował co to jest to z tyłu. Młoda chyba sobie szuka zajęcia bo Borynio to jakiś taki statyczny bardzo:) A zresztą, co będzie z wariatkami gadał:))
Urosła :))
ps. czy można liczyć na więcej filmików??:) pędzę uprażyć popcorn:)))

Posted

[quote name='Patiss']Cóż, nie każdego da się zadowolić :razz:
Zabawy z ogonem w wieku szczenięcym są całkiem normalne i powszechne, z wiekiem to przechodzi.
A insynuacje "robaczane" sobie wypraszamy :mad: Psiarnia jest zdrowa i odrobaczana regularnie.
Młoda goni za ogonem jak jest bardzo nakręcona zabawą :p i nie zawsze jest to JEJ ogon :p bo równie dobrze goni i ciągnie za ogon Borysa :eviltong:[/QUOTE]

Nie obruszaj się - walkę z robalami toczyłam pół roku u schroniskowego psa - odrobaczany regularnie i ... dupa. Od stycznie u mnie, na porządnych dawkach antyrobacza, kilkakrotnie - wydawało się, że nie ma mowy, żeby cos miał. A w maju wyrobił piękne, tłuste, ruszające się glisdy... Błęeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Mój goni ogon jak ma zaparcie :p