Ancyk Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 Pojechali.. Gobi odzyskał legowisko.. ale jakoś szczęśliwy z tego powodu nie jest. Sunia jedzie do Swojego domku i to jest najważniejsze. Quote
Rudzia-Bianca Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Powodzenia wielki szczeniaku :) erka napisał(a): Zreszta juz po głosie mam wstepną ocenę delikwenta:cool3: i bardzo często nawet nie muszę zadawać żadnych pytań, tylko jakoś się wycofuję , czyli zniechęcam i przedstawiam psa w najgorszym świetle, albo mówię,że jest jeszcze wielu chętnych i wybiorę najlepszy dom. Hehe to już wiem dlaczego usłyszałam że Bianca przez okna skakać chciała u pani Ani :) Quote
erka Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Rudzia-Bianca, tu się mylisz:razz:. W przypadku psów trudnych muszę powiedzieć wszystko, co wiem o psiaku, żeby potem nie było rozczarowań:p. Ale , na szczęście dla Bianeczki , nie dałaś się niczym zniechęcić.:loveu: A bohaterce wątku życzymy powodzenia w nowym domku:lol: ! Quote
Rudzia-Bianca Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 erka napisał(a):Rudzia-Bianca, tu się mylisz:razz:. W przypadku psów trudnych muszę powiedzieć wszystko, co wiem o psiaku, żeby potem nie było rozczarowań:p. Ale , na szczęście dla Bianeczki , nie dałaś się niczym zniechęcić.:loveu: A bohaterce wątku życzymy powodzenia w nowym domku:lol: ! Erko to żart oczywiście głupawy, ale nadal mnie gorączka męczy więc mi wybaczcie , ale przyznam szczerze że jak usłyszałam o tym oknie to bliska byłam poddania się nie powiem :) Czy coś wiadomo jak Kaja , gdzie już są ? Quote
Ancyk Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 Rudzia-Bianca napisał(a): Czy coś wiadomo jak Kaja , gdzie już są ? Wyjechali koło 19 więc pewnie nawet nie są w połowie drogi.. Kawał km przed nimi.. Kajusia śpi spokojna, niczym się nie przejmuje.. nawet takie pychotki jak śmierdzący wołowy penisek:)) nie są w stanie jej obudzić.. (współczuje współpodróżnikom fetorku:)) a trzeba wziąć pod uwagę fakt, że młoda jest smakoszem takich cuchnących gryzaków.. czyli urodzony podróżnik.. Quote
Ancyk Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 Dostałam info z domku, pierwsze wrazenia, zapoznanie ze straszym braciszkiem.. wszystko przebiega pomyslnie.. dziewczynka jak zwykle grzeczna.. to taki skrót bo info bylo bardzo obszerne. Wieczorkiem zmienie tytuł. No i bedzie można przeniesc watek do działu: już w nowym domu. Na zawsze. Domku, można już? :) Quote
Patiss Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [quote name='Ancyk'] Wieczorkiem zmienie tytuł. No i bedzie można przeniesc watek do działu: już w nowym domu. Na zawsze. Domku, można już? :) Ja tam nie wiem :p Sami oceńcie :eviltong: http://lh4.ggpht.com/_Kj-IXwBOAyo/Sy-YFSTL83I/AAAAAAAADEg/k_RR0mXWL7M/s800/DSC_3100.JPG http://lh5.ggpht.com/_Kj-IXwBOAyo/Sy-X-hq767I/AAAAAAAADEE/5LBjfdVHfZc/s800/DSC_3105.JPG (nie udaje mi się TU wkleic fotek... :-() Quote
Basia1968 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Jejunkuuuuu jakie ślicznościiiiiiii cudowna rodzinka cudowna!!!!!! Quote
ewelinka_m Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 ii kolejny wątek dzisiejszego dnia, na który aż miło wchodzić! :multi::multi: Kajusia śliczna, ależ się wpasowała i jaka zadowolona rozwala się na łóżku :loveu: Quote
Ancyk Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 Gobi jest zdruzgotany tym co zobaczył.. (tak wygląda zdruzgotany Gobi - widzicie ten smutek w jego oczach??) Ja bardzo proszę w imieniu Gobiego i swoim zwrócić dziewczynce uwagę, że troszkę za szybkawo zapomniała o tych którzy jeszcze wczoraj pozwalali urwać sobie przez nią (dosłownie i w przenośni) głowę i niech chociaż poudaje:) że jej źle, że tęskni i takie tam... :) Quote
Pliszka Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Ale wspaniałe wieści!!!! :) Patiss, zdjęcia boskie! :) Niech się dziewczynka dobrze chowa! :) Quote
Rudzia-Bianca Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Wspaniałe zdjęcia :) Patiss mam nadzieję że zostaniesz na dogo i będziemy jeszcze Kaję oglądać :) Quote
Ancyk Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 A ja bardzo chciałabym podziękować elizie_sk za allegro. I Basi 1968 za wszystkie ogłoszenia ..i ewelince_m za poproszenie elizy_sk o allegro no i elizie_sk, za to, ze nie zabiła ewelinki_m, gdy ta ją o to poprosiła:) i za wszystkie dobre słowa. Dziękuje. A jak się przenosi do innego działu? Quote
Basia1968 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Ancyk Tobie należą sie ogromne podziękowania i Twojemu TZ za to że nie zostawiliście jej bez pomocy :loveu::loveu: JESTEŚCIE KOCHANI!!!!! Quote
Rudzia-Bianca Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Ancyk napisał(a):A ja bardzo chciałabym podziękować elizie_sk za allegro. I Basi 1968 za wszystkie ogłoszenia ..i ewelince_m za poproszenie elizy_sk o allegro no i elizie_sk, za to, ze nie zabiła ewelinki_m, gdy ta ją o to poprosiła:) i za wszystkie dobre słowa. Dziękuje. A jak się przenosi do innego działu? Prawie jak na rozdaniu Oskarów :) Quote
Patiss Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Rudzia-Bianca napisał(a):Wspaniałe zdjęcia :) Patiss mam nadzieję że zostaniesz na dogo i będziemy jeszcze Kaję oglądać :) Nie udaje mi się dodawanie zdjęć... Może Ancyk coś wstawi, wysłałam jej conieco ;) Quote
Ancyk Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 [quote name='Patiss']Nie udaje mi się dodawanie zdjęć... Może Ancyk coś wstawi, wysłałam jej conieco ;) Patiss, a dajesz mi dowolność w wyborze zdjęcia? :)) zaraz Ci odpisze maila, jak ja wstawiam fotki. "conieco" jest super.. oczy się spociły... No i jedno dla Gobiego.. Tęsknimy. Quote
andzia69 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 oba psiury bardzo do siebie pasują:) pewnie dlatego tak wam się spodobała:) Quote
Rudzia-Bianca Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Nie co nieco tylko wszystkie prosimy :) Quote
Patiss Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Ancyk napisał(a):Patiss, a dajesz mi dowolność w wyborze zdjęcia? :)) zaraz Ci odpisze maila, jak ja wstawiam fotki. "conieco" jest super.. oczy się spociły... masz dowolnośc :) Quote
Ancyk Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 I jeszcze pare zdjęć z podróży.. w sumie mogłam chronologicznie, a ja od razu przeskoczyłam do domowej sielanki:) no to jedziemy: Zeberka mnie rozczula.. Quote
Ancyk Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 I już na sopockiej ziemi:) malinosek:) i na zakonczenie... będzie dobrze. Quote
ewelinka_m Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 do moda napisz prośbę o przeniesienie do innego działu ;) a zdjęcia cuuudowne :loveu: Quote
ewab Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 I żyli długo i szczęśliwie:loveu::loveu::loveu:. Ancyk mamy takie jedno szczęście, które mogłoby pocieszyć Ciebie i Gobiego: http://www.dogomania.pl/threads/176057-DT-na-Cito-Uratowana-w-ostatniej-chwili-a-teraz-bez-szans-na-dach-nad-gA-owAE-POMOCY Quote
Recommended Posts