Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nareszcie dobre wieści!
Mam nadzieje że przypadna sobie do gustu i że państwo się nie rozmyślą po jakimś czasie. Troche szkoda że już jej nie zobacze i że nie poszaleje z moją psicą, ale najważniejsze że będzie miała dom!
Mam nadzieje że państwo nie zamierzają od razu wracać po nocy przez całą Polskę. Troche by to bylo niebezpieczne.

• Replies 161
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nareszcie dobre wieści!
Mam nadzieje że przypadna sobie do gustu i że państwo się nie rozmyślą po jakimś czasie. Troche szkoda że już jej nie zobacze i że nie poszaleje z moją psicą, ale najważniejsze że będzie miała dom!
Mam nadzieje że państwo nie zamierzają od razu wracać po nocy przez całą Polskę. Troche by to bylo niebezpieczne.

Posted

Bardzo dziekuję wszystkim za pomoc! :0

Pani z Wejcherowa, która zakochała się w suczce, zdecydowała, że dzisiaj po nia przyjeżdza (razem z mężem). Są juz w drodze. W ostrowcu będą koło 20. Mała koło 19 zostanie przyprowadzona do mnie do domu (mam nadzieję, że moje wariatki jej nie zdjedza) i tutaj poczeka na nowych państwa. :)

Dzisiaj był cudowny dzień - rano malutki kotek, pojechał do super domku do Tarobrzega (będzie mieszkał z jamniczkiem), a teraz suczka.....
Porobię zdjęcia małej to je potem wstawię. Trzymacjie kciuki ciotki :)

Posted

ciesze sie, że suncia znalazla domek.

Cioteczki znacie jakąs fundacje, organizacje , ktora pomaga owczarkom niemieckim???? przepraszam, ze wykorzystuje wątek ale...pilnie potrzebna pomoc

Posted

Iwop....bardzo się cieszę..... o tylko takich szczęsliwych dni życzę Tobie.....i nam wszystkim. Czekamy na relacje ze spotkania suni z nowym Pańciostwem. Może jakieś fotki? Pozdrawiam cieplutko....

Posted

Jednak sunia będzie mieć swych kochających ludzi i dobry domek -a to glównie dzięki iwop /i innym ciotkom też/.
Tych państwa nie zrazila nawet daleka ,zimowa droga -z drugiego konca Polski .I tak powinno być.
Sunia ma w sobie b.dużo uroku ,ktoremu trudno się oprzeć -jak widać nawet na fot. Oby wszystko ulożylo się pomyślnie.

Posted

Suczka nazywa się teraz Bianka. :) Koło 22 przyjechali po nią wspaniali ludzie :) Miłość do zwierząt to dla nich dzień codzienny...
Oto zdjęcia Bianki z godzin oczekiwania u mnie:

• 2 weeks later...