kelpie87 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Czytałam twój drugi wątek i sie nie dziwię że nie wiesz co i kto do ciebie pisał. Na tymczas to ja chcę ją wziąść, a CHCIEĆ a MÓC to dwie różne sprawy niestety... Quote
divia_gg Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Zapraszam na mega bazarek na kieleckie psiaki. Zapraszam do zakupów jak i podnoszenia, coby nie zaginął w czeluściach dogo... http://www.dogomania.pl/threads/176812-MEGA-bazar-na-KIELCE-RA-A-ne-rA-A-noA-ci-Ubrania-torebki-ksiAE-A-ki-itp?p=13809549#post13809549 Quote
iwop Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 kelpie, a ja się bardzo dziwię, że skasowałaś swój post w którym piszesz, że zdecydowałaś z mama o tymczasie dla małej tylko, że masz pogrzeb więc porozmawiamy w tym tygoidniu. Wówczas pytałaś jak ze szczepieniem i sterylką. Raczej mi się to nie przyśniło... Quote
kelpie87 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Nic nie kasowałam, to była prywatna wiadomość. My z mamą jesteśmy zdecydowane, ale jest tata który ma decydujący głos, i który nie ma ochoty pomagać żadnym nieswoim zwierzakom. Quote
iwop Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 Rozumiem, że ty nie decydujesz kelpie, ale pisałas wyraźnie , że ją bierzesz , więc nie sugeruj, że mi się myla wątki... Tym bardziej, że dla "mojej" suczki propozycja tymczasu padła dopiero dzisiaj, więc nic mi się nie myli. W akżdym razie podam ci jutro na pribva numer do osoby, która się nia zajmuję. ja kończę swoją działalność. Quote
iwop Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 kelpie wyraźnie przestała się interesować suczka... Mała została zaadoptowana na jeden dzień, po jednym dniu nowi własciciele wywalili ja. Powód: "Bo jednak woleliby psa, a nie suczkę.." Oto Ostrowiec. Quote
divia_gg Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Czyli mysza dalej na ulicy? Robic dalej jej allegro? Bo w sumie wejsc ma mala sporo...A oglasza ja ktos w ogole? Wiem, ze nie ma czasu pewnie na to - sama robie ogloszenia dla kilku, wiec nie bardzo w tej kwestii moge pomoc. Robie dalej to allegro - choc tak pomoge i pozapraszam pare osob na watek moze... Quote
divia_gg Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Zrobilam jej na ślask, wiec jakjest mozliwosc to moze na inne wojewodztwa - małopolski, łodzkie czy mazowieckie. Jak tam uznasz za stosowne. A to jest to co ja robilam, wiec stamtad mozesz wziac wszystko. No i jest jak widzialas na szczeniakowym.;) http://allegro.pl/item885249328_mieszkam_na_ulicy_czekam_na_dom_mloda_sunia_sam.html Quote
iwop Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 słuchaj ja kończe działałnośc na dogo z powodów zdrowotnych.... Mogę dac na priva telefon do dziewczyny, która się ni a zajmuje. Psiunia jest bardzo biedna i boimy się, że w koncy ja złapia i wywiozą do schronu... jakis tymczas chociaz by się przydał.... Quote
iwop Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 Ja nie wiem czy tylko ja tak mam, ale własciwie to odpisuje na priva nie widząc co piszę bo tekst jest zasłaniany przez jakiś panel... Quote
divia_gg Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 no kawalek urwalo Twojej wiadomosci... Quote
iwop Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 bo ja nic nie widze co pisze. Naprawde - właściwie widze tylko kawałek ostatniego wyrazu... Ktos mi przysłał zaproszenie do znajomych, ale nie widze kto... Quote
kelpie87 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Oczywiście że się NIE interesuję nią i NIE chciałabym wiedzieć gdzie ona jest. Ostatni raz widziałam ją w niedzielę. Dzisiaj poszłam zobaczyć co się z nią dzieje (od razu uprzedzam pytania: wczoraj jej nie szukałam bo mnie nie było cały dzień w Ostrowcu) i co widzę: buda pusta, miski zabrane psa nie ma. Niech więc osoby które się iteresują, wyjaśnia mi gdzie jest suczka! Quote
ewab Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 O jeżu mam nadzieję, że sunia nie zaginęła, bo wysłałam o niej info do pana. Mam wrażenie, że byłby to dobry domek. Quote
iwop Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 Nie zginęla... Na razie jeszcze siedzi pod garażami albo w klatce jednego z bloków... Quote
divia_gg Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 No to moze jest jakas szansa...O rety - oby;) Quote
divia_gg Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Podniose malucha cytatem;) "Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta." — George Bernard Shaw Quote
kelpie87 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 To znaczy gdzie jest? Bo przy garażach nie ma po niej śladu, a bloków w okolicy dużo, trudno zajrzec do każdej klatki po kolei. Mogę tylko chodzic i się rozglądać. Dopóki jej nie zobaczę na własne oczy to nie uwierzę że nic jej się nie stało. Dlaczego nie mieszka już w tej budzie przy garażach? Czy ktoś ją karmi? Quote
kelpie87 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 No znalazłam ją. Przyszła do garaży za jednym panem. Zaczepiłam go i sie dowiedziałam że psica noce spędza na klatce schodowej w bloku. Do swojej budy rzadziej przychodzi. Tylko z jedzeniem źle. Pan powiedział że wcześniej to całe pielgrzymki chodziły, a teraz czasami jej ktoś coś da, ale nieregularnie. Wyraźnie schudła. Quote
Recommended Posts