Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czytałam twój drugi wątek i sie nie dziwię że nie wiesz co i kto do ciebie pisał.
Na tymczas to ja chcę ją wziąść, a CHCIEĆ a MÓC to dwie różne sprawy niestety...

• Replies 161
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kelpie, a ja się bardzo dziwię, że skasowałaś swój post w którym piszesz, że zdecydowałaś z mama o tymczasie dla małej tylko, że masz pogrzeb więc porozmawiamy w tym tygoidniu. Wówczas pytałaś jak ze szczepieniem i sterylką. Raczej mi się to nie przyśniło...

Posted

Nic nie kasowałam, to była prywatna wiadomość.
My z mamą jesteśmy zdecydowane, ale jest tata który ma decydujący głos, i który nie ma ochoty pomagać żadnym nieswoim zwierzakom.

Posted

Rozumiem, że ty nie decydujesz kelpie, ale pisałas wyraźnie , że ją bierzesz , więc nie sugeruj, że mi się myla wątki... Tym bardziej, że dla "mojej" suczki propozycja tymczasu padła dopiero dzisiaj, więc nic mi się nie myli. W akżdym razie podam ci jutro na pribva numer do osoby, która się nia zajmuję. ja kończę swoją działalność.

Posted

kelpie wyraźnie przestała się interesować suczka...

Mała została zaadoptowana na jeden dzień, po jednym dniu nowi własciciele wywalili ja. Powód: "Bo jednak woleliby psa, a nie suczkę.." Oto Ostrowiec.

Posted

Czyli mysza dalej na ulicy? Robic dalej jej allegro? Bo w sumie wejsc ma mala sporo...A oglasza ja ktos w ogole? Wiem, ze nie ma czasu pewnie na to - sama robie ogloszenia dla kilku, wiec nie bardzo w tej kwestii moge pomoc. Robie dalej to allegro - choc tak pomoge i pozapraszam pare osob na watek moze...

Posted

słuchaj ja kończe działałnośc na dogo z powodów zdrowotnych.... Mogę dac na priva telefon do dziewczyny, która się ni a zajmuje. Psiunia jest bardzo biedna i boimy się, że w koncy ja złapia i wywiozą do schronu... jakis tymczas chociaz by się przydał....

Posted

bo ja nic nie widze co pisze. Naprawde - właściwie widze tylko kawałek ostatniego wyrazu...

Ktos mi przysłał zaproszenie do znajomych, ale nie widze kto...

Posted

Oczywiście że się NIE interesuję nią i NIE chciałabym wiedzieć gdzie ona jest.
Ostatni raz widziałam ją w niedzielę. Dzisiaj poszłam zobaczyć co się z nią dzieje (od razu uprzedzam pytania: wczoraj jej nie szukałam bo mnie nie było cały dzień w Ostrowcu) i co widzę: buda pusta, miski zabrane psa nie ma.
Niech więc osoby które się iteresują, wyjaśnia mi gdzie jest suczka!

Posted

To znaczy gdzie jest? Bo przy garażach nie ma po niej śladu, a bloków w okolicy dużo, trudno zajrzec do każdej klatki po kolei. Mogę tylko chodzic i się rozglądać. Dopóki jej nie zobaczę na własne oczy to nie uwierzę że nic jej się nie stało.
Dlaczego nie mieszka już w tej budzie przy garażach? Czy ktoś ją karmi?

Posted

No znalazłam ją. Przyszła do garaży za jednym panem. Zaczepiłam go i sie dowiedziałam że psica noce spędza na klatce schodowej w bloku. Do swojej budy rzadziej przychodzi. Tylko z jedzeniem źle. Pan powiedział że wcześniej to całe pielgrzymki chodziły, a teraz czasami jej ktoś coś da, ale nieregularnie. Wyraźnie schudła.