Karolcia_ko5 Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 Witamy! ;)......... Podnosimy. Quote
Olga7 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 No WLASNIE -taki sliczny ,uroczy NIETOPEREK :) ... CUDNA JEST TA PACYNKA !!:p TO BARDZO MLODA SUNIA - JESLI BYLYBY pieniądze na leczenie okulistyczne -operację -pewnie mogla by odzyskać wzrok . Może znajdzie się tez cudem ktoś ,kto pokocha tę silczna sunię i adoptuje ją oraz pokryje sam koszty takiego leczenia ...? Cuda też sią zdarzają ponoć ..:p Quote
majku33krakow Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 olga7 napisał(a):No WLASNIE -taki sliczny ,uroczy NIETOPEREK :) ... CUDNA JEST TA PACYNKA !!:p TO BARDZO MLODA SUNIA - JESLI BYLYBY pieniądze na leczenie okulistyczne -operację -pewnie mogla by odzyskać wzrok . Może znajdzie się tez cudem ktoś ,kto pokocha tę silczna sunię i adoptuje ją oraz pokryje sam koszty takiego leczenia ...? Cuda też sią zdarzają ponoć ..:p jakie koszty sa leczenia jej? Quote
martka1982 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Karola a ona była diagnozowana przez okulistę czy tylko przez naszego weta? sama nie wiem jaka dokładnie była diagnoza, nie wiem czy jest dla niej szansa na to,że będzie widzieć. Psiaki od nas jeżdżą do okulisty do Wrześni ale niestety nazwisko wyleciało mi z głowy. Może Karola będzie wiedziała czy on zdiagnozował Pacynkę Quote
Karolcia_ko5 Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 Osobiście diagnozował ją nasz wet. I po podaniu objawień przez telefon ;/ okuliście. Stwierdził, że taka się urodziła.. a nawet jeśli nie to już ma to od pierwszych chwil i raczej nie da się zbytnio coś zrobić z tym, ale musiał by ją obejrzeć osobiście. Pacynia dostaje teraz Vitaminum B Compositum i Osteo VIT. Quote
Karolcia_ko5 Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 A tak wyleguje się popołudniami hehe Quote
mimiś Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Karolcia, jak ty ją oddasz? mozna ja zjeść-sama słodycz Quote
Karolcia_ko5 Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 hehe nie wiem. Serce mi pęknie!!! Słuchajcie jest sprawa. Mój przyjaciel postara się załatwić kontakt do dobrego okulisty w Wawie. Tylko potrzebne finanse na to. Proszę, pomożecie. Musi obejrzeć ją okulista. Quote
mimiś Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 to myslę,ze chodzi o dr Garncarza-on ma klinike zajmującą sie tylko okulistyka .widze z watków warszawskich ,ze dziewczyny jeżdza do niego.a kto by znia pojechał-ty, Karolciu?- ja z 50zł na poczatek -mam juz kupe zobowiązań psich, mąż mnie zastrzeli jak zobaczy wyciągi:evil_lol: ale ta Pacynia od pierwszego zdjęcia tak mnie.... Quote
Karolcia_ko5 Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Ja z kimś, już kogoś załatwie ;) Tylko kasy nie mam. Trzeba ściągnąć tu cioteczki.... Quote
Olga7 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Karolcia -a nie możecie zostawić Pacynki u siebie na zawsze ?:razz: Ona tak slodka i takie cudne uszka ma i kopytka -jak kózka ..:p.a my bysmy moze uzbierali na jej badanie i operację jakoś ..? Cudna ta Pacynka jest ! Ja postaram się choć 10 zl na to dorzucić -poki co .Jakos ciotki uzbierają moze ... Quote
Karolcia_ko5 Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Wiem wiem, że chcieli byście żeby została, ale to wyłącznie DT... Ale zrobię dla niej co tylko mogę. Wasza pomoc też jest konieczna. Quote
Olga7 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Karolcia -a jak podleczymy wzrok moze -albo i nie -to zostawicie Pacynke u siebie ? bo potem bedziesz żalowac resztę zycia -ze takiego psa już wiecej nie spotkasz ...No .. Karolcia ...??;):evil_lol: Quote
Olga7 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Karolcia_ko5 napisał(a):Kolejne zdjęcia Pacyni. Te cudne uszka i kopytka Pacynki -sa niepowtarzalne ...:) Quote
Olga7 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Karolcia_ko5 napisał(a):I foto: Pierwsze chwile.. wlot do kuchni: Ah zapomniałam, mój kocur obrażony, wiadomo ;] A Pacynke parę razy potraktował pazurem.. a ta biedna jak się zetkną to się poddaje ;p Bawić się z nim chce. Teraz słodko śpi :) No i te sliczne kopytka i usmiech Pacynki ..:) Quote
majku33krakow Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 te zdjecie w poscie 116 jest swietne jak nasłuchiwała czy ktos idzie. Quote
Karolcia_ko5 Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 hehe tu widzę namowy na Pacynke... naprawdę choćbym bardzo chciała, to nawet nie chce, pomoge jej i kocham ją, ale nie zostawie. Będzie ciężko, dlatego chce znaleźć jej dobry dom....... Quote
mimiś Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 no,cioteczki [i wujku majku33:lol:]- ZRZUTA!! aha ,widzę,ze konto Tozu -Karolciu-czy cała zebrana kasa pójdzie na Pacynę?[bo czasen lepiej zbierac na prywatne konto, organizacje biora jakis procent na koszta] Quote
Karolcia_ko5 Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 Hallo Hallo ludzie JEST DOMEK DLA PACYNI W ŁODZI!! :multi: :multi: Być może pod koniec tego tygodnia się pożegnamy! ;) Oj mała będzie tęskno..................... :razz: Quote
mimiś Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 to genialnie! chociaz ...ale bedziesz tęsknić... Quote
majku33krakow Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 [quote name='Karolcia_ko5']Hallo Hallo ludzie JEST DOMEK DLA PACYNI W ŁODZI!! :multi: :multi: Być może pod koniec tego tygodnia się pożegnamy! ;) Oj mała będzie tęskno..................... a co ze wzrokiem jej ?bedzie miała w tej sprawie konsultacje? Quote
Karolcia_ko5 Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 Myślę, że to do uzgodnienia z nowym domkiem... Quote
rita60 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Karolcia_ko5 napisał(a):Hallo Hallo ludzie JEST DOMEK DLA PACYNI W ŁODZI!! :multi: :multi: Być może pod koniec tego tygodnia się pożegnamy! ;) Oj mała będzie tęskno..................... :razz: Malenka zostanie moja ziomalka:razz: Quote
Recommended Posts