Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

NIC :(:(:(:( Zero....
Pacynia jest u mnie została dziś w domu na 8h! nie miałam wyjścia.Tata wyszedł po 9, o 13 do niej zajrzał a ja wróciłam 15.30...
Wyszła ze swojego kojczyka, który jej zrobiłam w kuchni. W domu nic nie pogryzła ;) Załatwiła się no bo ile mogła wstrzymywać.
Więc ten pierwszy dzień grzeczniucha.
I dziś byłyśmy na kolejnym szczepieniu. Kupiłyśmy dwie zabaweczki bo u mnie mało ;)

• Replies 154
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Karolciu...nie chcę krakać...ale kiepsko widzę tę adopcję. czy w takim razie Pacyna moze zostac u ciebie na DT?ja mogę sfinansować małej allegro, porobić ogłoszenia w swojej okolicy. musi sie ten domek znależć. zostałas z tym pasztetem sama,czy ktoś ci pomaga? sunieczka ma mnóstwo wdzieku i z tego co piszesz nie jest kłopotliwa, twoje obserwa\cje są bezcenne dla potencjalnego domu.

Posted

Właściciele się nie odzywają, wierzę, że się nie rozmyślili, może coś się wydarzyło, chociaż wszyscy wiecie jak odrazu się myśli, dali nadziei i tyle. Tylko, że ja po tych rozmowach to jestem przekonana, że oni się nie rozmyślili :( Może jestem naiwna.. eh nie wiem.
Pacynia jak na razie mieszka u mnie, nie zostawie jej, a już napewno nie dam do schroniska!!!!!
Mała znów mnie zaskoczyła, ładnie dziś położyła się na posłanku, często z niego schodziła i kładła się na podłodze, a dziś ładnie na kocyk i lulu..
Słodka, kochana psina.

Posted

Mała znów mnie dziś zaskoczyła.
Skomlała mi coś, nie wiedziałam o co jej chodzi. Nie przypuszczałam, że chodzi o siusiu, bo zawsze szła i popuszczała po prostu. No i wyszłam z nią, a tu proszę siusiu i kupka za jednym razem;) Oby tak dalej. Po spacerze wyprużniona dostała jakiejś wariacji znowu, zaraz wkleje filmik.
Swoją drogą im więcej widzę, jakie robi postępy jak się uczy i zachowuje.. z jednej strony mnie to cieszy, że widzę jak sobie radzi, ale z drugiej nie :( Bo to nie ja mam to obserwować i się tym cieszyć. To jej nowi właściciele..........
Cioteczki trzeba jej szukać domku koniecznie. I więcej osóbek na wątek zebrać.

Posted

Martka [moze nie dostałas pw], muszę mieć imię i nazwisko do przelewu z inteligo[na allegro dla Pacyny]
-z robie jej ogłoszenia po okolicy, bo nie ma na co czekać.ludzie niestety tak postępują ...czasami. -miałam podobną syt.pare lat temu: wszystko dogadane, jechali po sunię z Piaseczna -ja czekam cały wieczór i nic.a jak sie w końcu dodzwoniłam to sie okazało ,ze przestraszyli się bo napisałam,że mała jest po leczeniu-że będzie chorować i kłopot.. tylko dlaczego po prostu nie powiedzą prawdy-to mnie wkurza. a Pacynia jest cudna