Karolcia_ko5 Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 NIC :(:(:(:( Zero.... Pacynia jest u mnie została dziś w domu na 8h! nie miałam wyjścia.Tata wyszedł po 9, o 13 do niej zajrzał a ja wróciłam 15.30... Wyszła ze swojego kojczyka, który jej zrobiłam w kuchni. W domu nic nie pogryzła ;) Załatwiła się no bo ile mogła wstrzymywać. Więc ten pierwszy dzień grzeczniucha. I dziś byłyśmy na kolejnym szczepieniu. Kupiłyśmy dwie zabaweczki bo u mnie mało ;) Quote
mimiś Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Karolciu...nie chcę krakać...ale kiepsko widzę tę adopcję. czy w takim razie Pacyna moze zostac u ciebie na DT?ja mogę sfinansować małej allegro, porobić ogłoszenia w swojej okolicy. musi sie ten domek znależć. zostałas z tym pasztetem sama,czy ktoś ci pomaga? sunieczka ma mnóstwo wdzieku i z tego co piszesz nie jest kłopotliwa, twoje obserwa\cje są bezcenne dla potencjalnego domu. Quote
martka1982 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Karola ja mogę allegro odnowić, tylko powiedz Quote
mimiś Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 zaglądam co jakis czas..jeszcze mam nadzieję Quote
Karolcia_ko5 Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 Właściciele się nie odzywają, wierzę, że się nie rozmyślili, może coś się wydarzyło, chociaż wszyscy wiecie jak odrazu się myśli, dali nadziei i tyle. Tylko, że ja po tych rozmowach to jestem przekonana, że oni się nie rozmyślili :( Może jestem naiwna.. eh nie wiem. Pacynia jak na razie mieszka u mnie, nie zostawie jej, a już napewno nie dam do schroniska!!!!! Mała znów mnie zaskoczyła, ładnie dziś położyła się na posłanku, często z niego schodziła i kładła się na podłodze, a dziś ładnie na kocyk i lulu.. Słodka, kochana psina. Quote
Karolcia_ko5 Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 martka odnów, nawet jeśli coś wyjdzie jednak to nie wiadomo ile się to pociągnie... Quote
martka1982 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Ok, to odnowię jej allegro. To wy ogłoszenia też odnówcie Quote
Karolcia_ko5 Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 Ja w ogłoszeniach nic nie zmieniałam powinny być ważne, jeszcze sprawdze. Quote
clint_cu Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Pacynka zachowuje się tak jak normalny, widzący pies. Myślę, że wzrok zastąpiły inne zmysły. Ale zastąpiły wspaniale:) Quote
Sabina02 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Cudna psia dzidzia! Trzeba by bylo skonsultowac sie z Dr. Garncarzem w sprawie jej oczkow. To wpanialy wet okulista. Quote
mimiś Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 śliczna i przefajna.Karolciu, ja obiecałam opłacić niuni wyróznione allegro-jeśli chcecie podajcie kwotę i konto. Quote
Karolcia_ko5 Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 To do martki... bo ja się allegro akurat nie zajmuję;) Quote
Ag_konin Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Pacynia jest świetna, taka wesoła... i tak bardzo zależna od człowieka.. Oby tamten dom się naprawdę nie rozmyślił :( Quote
Karolcia_ko5 Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 Trochę się martwię... ale wiem, że jeżeli okaże się to jednym wielkim ekhem.. to naprawdę nie wiem komu dalej zufam, o tych ludzi płynęło tyle dobrego!! :( OBYM SIĘ MYLIŁA. Quote
martka1982 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Ja już się nie łudzę, to nie jest normalne,że "zniknęli kompletnie" Quote
Karolcia_ko5 Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 Eh ;(.. Jak na nią patrzę chwilami to serce ściska. Jutro zabieram się za ogłoszenia. Quote
Karolcia_ko5 Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 Banerek mojej śliczności. Nie podlinkowany. Częstować się do syta! ;) Quote
Karolcia_ko5 Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 Mała znów mnie dziś zaskoczyła. Skomlała mi coś, nie wiedziałam o co jej chodzi. Nie przypuszczałam, że chodzi o siusiu, bo zawsze szła i popuszczała po prostu. No i wyszłam z nią, a tu proszę siusiu i kupka za jednym razem;) Oby tak dalej. Po spacerze wyprużniona dostała jakiejś wariacji znowu, zaraz wkleje filmik. Swoją drogą im więcej widzę, jakie robi postępy jak się uczy i zachowuje.. z jednej strony mnie to cieszy, że widzę jak sobie radzi, ale z drugiej nie :( Bo to nie ja mam to obserwować i się tym cieszyć. To jej nowi właściciele.......... Cioteczki trzeba jej szukać domku koniecznie. I więcej osóbek na wątek zebrać. Quote
Karolcia_ko5 Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=yDzsJN0D6_E Quote
martka1982 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 hihihi! no nie mogę jaki dzikusek kochany! Quote
rita60 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 martka1982 napisał(a):hihihi! no nie mogę jaki dzikusek kochany! A jaki wulkan energii:loveu:nawet kotek schodzi jej z drogi:razz: Quote
mimiś Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Martka [moze nie dostałas pw], muszę mieć imię i nazwisko do przelewu z inteligo[na allegro dla Pacyny] -z robie jej ogłoszenia po okolicy, bo nie ma na co czekać.ludzie niestety tak postępują ...czasami. -miałam podobną syt.pare lat temu: wszystko dogadane, jechali po sunię z Piaseczna -ja czekam cały wieczór i nic.a jak sie w końcu dodzwoniłam to sie okazało ,ze przestraszyli się bo napisałam,że mała jest po leczeniu-że będzie chorować i kłopot.. tylko dlaczego po prostu nie powiedzą prawdy-to mnie wkurza. a Pacynia jest cudna Quote
Karolcia_ko5 Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 Podnoszę moje maleństwo. Eh... Quote
Recommended Posts