mimiś Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 mam nadzieję,że niunia si3edzi w ciepłym miejscu-bo pogoda zabójcza Quote
martka1982 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Tak, suczka jest w pomieszczeniu. Zaziębiła się ostatnio i nie wychodzi na dwór. Są dwie osoby, które zainteresowały się suczką - jedna z Gdynia, druga z Gdańska. Nie wiem na jakim etapie są rozmowy. Quote
martka1982 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Niestety w sprawie suczki ucichło całkowicie:( Quote
mimiś Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 szkoda, tak mi sie ta psineczka podoba.. -a jest ogłaszana cały czas? musi sie znależć dobry domek, a jak z diagnozą -co mówi wet? Quote
Karolcia_ko5 Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 Ogłoszenia jakie ja robiłam są na pierwszej... Quote
mimiś Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Karolcia, alegro małej sie skończyło-moze dałabys jeszcze raz, wyróznione-ja pokryje koszt[podaj konto] -bo strasznie mi tej małej szkoda-ale mój TZ-hobbysta hoduje rybki w oczkach wodnych w ogródku:cool3: wiec nie są to warunki dla niewidomej suni:shake: bo przyznam ze rozmyslałam nad takim rozwiazaniem-chociaz rodzina by mnie zjadła[3 psy i 3 koty] Quote
Karolcia_ko5 Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 Oj ja nie robiłam allegro. Myślę, że martka odnowi jak tylko się pojawi.. Chyba sporo pracy miała teraz. Quote
martka1982 Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Ja jej będę odnawiać allegro cały czas,aż do skutku Quote
martka1982 Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Nasz mała kruszynka sama w schronisku:( tak się super zapowiadało, byłam pełna nadziei,że któraś z tych kobiet zdecyduje się przygarnąć Pacynkę....:( Quote
mimiś Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 martka, widocznie trzeba czasu,Pacynka "chwyta za serce",myslę,że znajdzie się ktoś jeszcze ,ktos kto da jej dom Quote
martka1982 Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 mimiś nadal chcesz wyróżnić jej allegro? Quote
mimiś Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 jasne, podaj nr konta i ile-bo sie nie znam:oops: tak mi ta sunia zalazła...-wiele bym dała zeby znalazła dom, zamierzam powiesić ogłoszenia w swojej okolicy-chociaż nie mam oszałamiających sukcesów ,chyba tylko jednego psa wyadoptowałam z ogłoszenia "na drzewie" ,a wydawałoby sie ,ze potencjalnych domów fura[ modna podwarszawska miejscowość]:shake: jeszcze pytanko:jak duza będzie Pacynka?[tak na oko] -zrobiłam jej ogłoszenie niestety moja drukarka tak obrzydliwie drukuje ....-wyszła jak bulterier Quote
Karolcia_ko5 Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Czy mielibyśmy kogoś z Kostrzyna nad Odrą, lub okolic do wizyty przed adopcyjnej w sprawie Pacynki? Zaraz też będę szukała. Bo zgłosiła się do mnie pani zainteresowana malutką. Quote
mimiś Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 z mapy dogo to:[FONT=Arial Narrow]czarok (Jolanta)[/FONT] [FONT=Arial Narrow]Woj. lubuskie[/FONT] [FONT=Arial Narrow]Miasto:Krosno Odrzańskie[/FONT] [FONT=Arial Narrow]Tel.kom.:[/FONT] [FONT=Arial Narrow]E-mail:czarok(&)wp.pl[/FONT] [FONT=Arial Narrow]GG:3088789 albo:[/FONT][FONT=Arial Narrow]medar (Jerzy)[/FONT] [FONT=Arial Narrow]Woj. lubuskie[/FONT] [FONT=Arial Narrow]Miasto:Krosno Odrzańskie[/FONT] [FONT=Arial Narrow]Tel.kom.:medar(&)neostrada.pl[/FONT] [FONT=Arial Narrow]E-mail:[/FONT] [FONT=Arial Narrow]GG:1965792 chociaż to spory kawałek od Kostrzyna [/FONT] Quote
martka1982 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 no to wstrzymajmy się chwile z wyróżnianiem tego allegro, Karola zmień tytuł wątku,że szukamy kogoś z tamtych okolic. Skontaktowałaś się już z osobami, które wymieniła mimiś? może znają kogoś bliżej. Quote
mimiś Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 ico ico?[IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/cool3.gif[/IMG] dzieje sie coś? Quote
Karolcia_ko5 Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 Dzieje się. Pacynka za dnia jedzie do domu, bo w schronie chorubsko. Jeżeli państwo będą mogli po sylwestrze to przeczeka u mnie żeby nic nie złapała. Quote
Karolcia_ko5 Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 Pacynka jest u mnie. Pani jeszcze do mnie nie dzwoniła. Quote
Karolcia_ko5 Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 Właściciele w czwartek - piątek mogą ją zabrać. Do tego czasu oczywiście będzie u mnie. Zaraz wkleje foto i moje zpostrzeżenia co do jej zachowania w domu. Quote
Karolcia_ko5 Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 Nie wiem tak naprawdę od czego zacząć. Pacynia w domu zachowuje się generalnie jak szczeniak, biega, charsa, bawi się.... Wpadła do domu, obleciała, obwąchała czasem się oczywiście uderzyła, potknęła, na coś wpadła, potem już kojarzyła gdzie co jest. To a propo nie widzenia. Jej brak równowagi mnie dobił, radzi sobie, ale... chwilami jest ok, ale chwilami nawet jak siedzi to prawie, że sie kołysze. Ma trudności z podrapaniem się, z odwracaniem do tyłu podczas siedzenia. Kieruje się wyłacznie za głosem, dźwiękami. Po zjedzeniu jedzonka czatowałam żeby mi niespodzianki nie zostawiła... poszłyśmy raz - nic, i patrzę w domu kręci się, przymierza, zdąrzyłyśmy przed blok ;) hehe kapcie, kurtka w pogotowiu. A siusiu to jej się zdarza częściej. WYJĄTKOWY PSIAK! Quote
mimiś Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Karolcia , dzięki,ze ja zabrałaś! moze te schorzenia da sie leczyć- państwo Pacynki pewnie skonsultują sie z wetem. wklej zdjęcia, pliss:multi: trzymam kciuki za dobry domek dla bidulki! Quote
Karolcia_ko5 Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 I foto: Pierwsze chwile.. wlot do kuchni: Ah zapomniałam, mój kocur obrażony, wiadomo ;] A Pacynke parę razy potraktował pazurem.. a ta biedna jak się zetkną to się poddaje ;p Bawić się z nim chce. Teraz słodko śpi :) Quote
Recommended Posts