Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 154
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak, suczka jest w pomieszczeniu. Zaziębiła się ostatnio i nie wychodzi na dwór. Są dwie osoby, które zainteresowały się suczką - jedna z Gdynia, druga z Gdańska. Nie wiem na jakim etapie są rozmowy.

Posted

Karolcia, alegro małej sie skończyło-moze dałabys jeszcze raz, wyróznione-ja pokryje koszt[podaj konto] -bo strasznie mi tej małej szkoda-ale mój TZ-hobbysta hoduje rybki w oczkach wodnych w ogródku:cool3: wiec nie są to warunki dla niewidomej suni:shake: bo przyznam ze rozmyslałam nad takim rozwiazaniem-chociaz rodzina by mnie zjadła[3 psy i 3 koty]

Posted

jasne, podaj nr konta i ile-bo sie nie znam:oops:
tak mi ta sunia zalazła...-wiele bym dała zeby znalazła dom, zamierzam powiesić ogłoszenia w swojej okolicy-chociaż nie mam oszałamiających sukcesów ,chyba tylko jednego psa wyadoptowałam z ogłoszenia "na drzewie" ,a wydawałoby sie ,ze potencjalnych domów fura[ modna podwarszawska miejscowość]:shake:
jeszcze pytanko:jak duza będzie Pacynka?[tak na oko]
-zrobiłam jej ogłoszenie niestety moja drukarka tak obrzydliwie drukuje ....-wyszła jak bulterier

Posted

z mapy dogo to:[FONT=Arial Narrow]czarok (Jolanta)[/FONT]
[FONT=Arial Narrow]Woj. lubuskie[/FONT]
[FONT=Arial Narrow]Miasto:Krosno Odrzańskie[/FONT]
[FONT=Arial Narrow]Tel.kom.:[/FONT]
[FONT=Arial Narrow]E-mail:czarok(&)wp.pl[/FONT]
[FONT=Arial Narrow]GG:3088789
albo:
[/FONT][FONT=Arial Narrow]medar (Jerzy)[/FONT]
[FONT=Arial Narrow]Woj. lubuskie[/FONT]
[FONT=Arial Narrow]Miasto:Krosno Odrzańskie[/FONT]
[FONT=Arial Narrow]Tel.kom.:medar(&)neostrada.pl[/FONT]
[FONT=Arial Narrow]E-mail:[/FONT]
[FONT=Arial Narrow]GG:1965792
chociaż to spory kawałek od Kostrzyna
[/FONT]

Posted

no to wstrzymajmy się chwile z wyróżnianiem tego allegro, Karola zmień tytuł wątku,że szukamy kogoś z tamtych okolic. Skontaktowałaś się już z osobami, które wymieniła mimiś? może znają kogoś bliżej.

Posted

Nie wiem tak naprawdę od czego zacząć.
Pacynia w domu zachowuje się generalnie jak szczeniak, biega, charsa, bawi się....
Wpadła do domu, obleciała, obwąchała czasem się oczywiście uderzyła, potknęła, na coś wpadła, potem już kojarzyła gdzie co jest. To a propo nie widzenia.
Jej brak równowagi mnie dobił, radzi sobie, ale... chwilami jest ok, ale chwilami nawet jak siedzi to prawie, że sie kołysze. Ma trudności z podrapaniem się, z odwracaniem do tyłu podczas siedzenia.
Kieruje się wyłacznie za głosem, dźwiękami.
Po zjedzeniu jedzonka czatowałam żeby mi niespodzianki nie zostawiła... poszłyśmy raz - nic, i patrzę w domu kręci się, przymierza, zdąrzyłyśmy przed blok ;) hehe kapcie, kurtka w pogotowiu. A siusiu to jej się zdarza częściej.

WYJĄTKOWY PSIAK!

Posted

Karolcia , dzięki,ze ja zabrałaś! moze te schorzenia da sie leczyć- państwo Pacynki pewnie skonsultują sie z wetem. wklej zdjęcia, pliss:multi:
trzymam kciuki za dobry domek dla bidulki!

Posted

I foto:
Pierwsze chwile.. wlot do kuchni:

Ah zapomniałam, mój kocur obrażony, wiadomo ;] A Pacynke parę razy potraktował pazurem.. a ta biedna jak się zetkną to się poddaje ;p Bawić się z nim chce.

Teraz słodko śpi :)