kamilqax95x Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 [IMG]http://szczecin.schronisko.net/images/adopcja/1/normal/39842.jpg[/IMG] [B]płeć:[/B] pies [B]wiek:[/B] 3 lata [B]rasa:[/B] mieszaniec [B]boks:[/B] K-22 [B]numer:[/B] 1592/09 [B]miasto:[/B] Szczecin [B]sterylizacja:[/B] nie [B]szczepienia:[/B] nie [B]odrobaczenie:[/B] nie [B]charakter i opis: [/B] Pies trafił do naszego Schroniska 11.12.2009, został przywiązany do naszej bramy, posiada numer czip. Oraz [IMG]http://szczecin.schronisko.net/images/adopcja/1/normal/39439.jpg[/IMG] [B]płeć:[/B] pies [B]wiek:[/B] 2 lata [B]rasa:[/B] mieszaniec [B]boks:[/B] K-12 [B]numer:[/B] 1562/09 [B]miasto:[/B] Szczecin [B]sterylizacja:[/B] nie [B]szczepienia:[/B] nie [B]odrobaczenie:[/B] nie [B]charakter i opis: [/B] Pies trafił do naszego Schroniska 04.12.2009, został dowieziony przez samochód interwencyjny z ul.Wiśniowej. Posiada numer czip. Ma tłuszczaka na lewej łapie. Quote
dii Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Na obu zdjęciach jest ten sam pies , czy pomyłka w zdjęciach czy opisie ? Quote
Sventata Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Ja dzwoniłam do schroniska w środę i powiedzieli, że psa znalezionego 4 grudnia już nie ma. Właściciel sie zgłosił. Więc o co come on?? Ma taką charakterystyczną narośl, guzek, że chyba to ten sam pies a nie 2?? Czy zbieg okoliczności?? A poza tym nie rozumiem?? Po co sie czipy robi? Żeby odnaleść właścicieli?? Chociaż w tym kraju na wszystkim robi sie biznes.. Obowiązek Czipowania a i tak nic nikt nie wie- czeski film. Quote
aicrew Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 To na bank ten sam pies z tego cco zrozumiałam to najpierw go ktoś z kwarantanny odebrał a potem przywiązał do bramyn ale ja widziałam te 2 boksery i stwierdzam że to jeden i ten sam Quote
Sventata Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 A co sie stało?? Właściciel sie znalazł czy jak?? Pies zostaje przywiązany do bramy schroniska a potem znika? Z tego co wiem to może go zabrać tylko właściciel inaczej trwa 2 tyg kwarantanna. YYYyyy Quote
Recommended Posts