Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 187
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie można zrobić mu nowych zdjęć?
Odnośnie DT: Nie wiem jak często MAPA POMOCY dogo jest aktualizowana, ale przeszukałyście już kontakty z tamtej mapy na domki tymczasowe???? Może tam coś znajdziecie? Link do mapy na dole mojego podpisu.

Posted

wikuwiku napisał(a):
Naprawdę musi zniknąć, ironia losu. potrzebny tymczas od jutra rana. KTOŚ CHĘTNY?

Poprostu wiedziałam! To jest masakra... Zostaje jedynie włosy z głowy rwać...

Posted

Selenga napisał(a):
Znalazłam trochę rzeczy na bazarek, mogę je przeznaczyć na Pixelka. Mogę mu tez zrobić allegro, ale nie dam rady wyróżnić, przegięłam z deklaracjami i nie uciągnę więcej

zapłace za wyróznienie

Posted

karkakarka napisał(a):
witam, czy znalazł się ktoś chętny na DT dla Pixelka?

Obawiem się, że nie :( Nikt nic tu nic nie pisał o chęci dania Pixelkowi DT :( A na hotelik wciąż za mało jest deklaracji finansowych :( Kalaudus__ jak się sprawy mają? Opisz proszę jaki jest stan aktualny spraw Pixelka i jego finansów.

Posted

nie przeczytalam jeszcze całego wątku ale może moznaby z nimi jeszcze porozmawiac. czy nie ma dyskusji? zabierac i basta?

ja mam alergie na sierść kota i w domu ...kota i psa (obecnie dwa chwilowo). po alergii ani śladu. przeprowadzono badania, ktore dowiodły , że kontaklt z różnymi alergenami daje efekt ochronny. niech adoptują tez kota!!!

Posted

Czy nikt mnie już nie pokocha?? :(

Mam na imię Pixel. Jeszcze kilka miesięcy temu miałem swoją rodzinę. Swoją Panią, która mnie karmiła i wyprowadzała na spacerki oraz rodzeństwo - dzieci mojej Pani, które się ze mną bawiły... Coś się jednak stało... Nie wiem co... Nagle postanowili się mnie pozbyć... przestali kochać :( Zagrozili schroniskiem :( Podobno chodziło o jakieś "uczulenie na sierść", ale ja nie rozumiem co to "uczulenie". Nie rozumiem co zrobiłem źle :( Wiem tylko, że zostałem sam, :( że nikt mnie już nie kocha i nie bawi się ze mną :( Tułam się z domu do domu i czekam... Czekam na prawdziwy dom. Bardzo chcę mieć rodzinę. Rodzinę, którą pokocham i która będzie kochać mnie... i już mnie nie zostawi. Może Ty chciałbyś/chciałabyś być moją rodziną?
Jestem młodym 11-miesięcznym, średniej wielkości i drobnej budowy pieskiem. Mam krótką, milutką sierść w kolorze biszkoptowym. Jestem grzeczny i miły :) Nie brudzę w domu, ładnie chodzę na smyczy. Lubię zabawy z dziećmi.

Jeśli chciałbyś/chciałabyś mnie poznać zadzwoń do Klaudii:
tel: 785 549 189
mail: zaadoptuj.zwierzaka@interia.pl
gg: 3964166

To przykładowy tekst ogłoszenia dla Pixelka. Jeśli Wam odpowiada to proponuję ponanosić tylko poprawki i UZUPEŁNIĆ go o więcej informacji o piesku. Bardzo mało o nim z tego tekstu można się dowiedzieć, ale nic więcej nie wiem.