deptusie Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 [quote name='smoczepole']Zauważ Neutralko, że po poście Wioli można mniemać, że będzie nas do pląsów dwie. Byle tylko Aslan po moich tańcach nie zbaraniał! Ależ ciekawie zapowiada się nadchodzący sezon! Ale sama zobacz, jaka to przyjaciółka: poświęci się i będzie pląsać ze mną![/QUOTE]Hej -SIOSTRZYCZKO-"nie ze mną te numery BRUNER"- CO TY MYSLISZ,ŻE TAK ŁATWO ci ze mną pójdzie-ja jak ten DETEKTYW-INWEKTYW-z boczku sobie stanę, poobserwuję, jakie beda reakcje płci przeciwnej(oj będą) i ewentualnie z doskoku się przyłączę-powtarzam ewentualnie. Także DZIEWCZYNY szykujmy się do przyszlego sezonu wystawowego-ja kieruję swoje kroki do wypożyczalni po film z tzw serii BOLLYWOOD-kuzynka uszyje mi strój i będę śmigać na początek z gołym brzuchem przed.....odtwarzaczem DVD hi hi hi. Jakbysmy WSZYSTKIE SIĘ ZEBRAŁY-SŁUCHAJCIE- PRZYĆMIŁYBYSMY TE NASZE POMKI-SĘDZIA STRACIŁBY ROZUM-CIEKAWA JESTEM CZYM KIEROWAŁBY SIĘ PODCZAS WYBORU W KLASACH -BO CHYBA nie: -wysokością w kłębie, -eksterierem, -umaszczeniem itd . Hmmmm,ewentualnie mógłby zwrócić uwagę na "krowią" postawę,kontowania hmmm,wiem ,no i oczywiście RUCH KOCHANIEŃKIE RUUUUCH. GWARANTUJĘ WAM ,IŻ W SWOJEJ OCENIE BYŁBY BARDZO SKRUPULATNY I DOKŁADNY-WŁASNYMI "RĘCAMI" -SPRAWDZIŁBY WSZYSTKO- Neutralko- mówię oczywiscie o Panach Sędziach. Słuchajcie MOJE DROGIE -NOMINACJE NA CRUFT-a 2011 muuuroooowaaaaneeee he he he Quote
smoczepole Posted December 12, 2009 Author Posted December 12, 2009 :loveu: Wiolcia, ryłam ze śmiechu z tym twoim BOOLLYWOODEM! Piotr pyta z niepokojem, widząc barwne szaty i wygibasy brzucha przed DVD: - Co ty żono robisz?! - A do wystawy się przygotowuję, kochanie, do wystawy. Taaak... To by była nowa jakość psich wystaw... Quote
filonek_bezogonek Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 hmmm szczerze mówiąc tez bym chętnie zobaczyła ten wyczyn w tuilach i dzwonkami na biodrach w Twoim - Mariolciu - wydaniu :) Czy to dla Aslanka czy to dla sędziego czy to dla publicznosci - warto byłoby to zobaczyć :) Liczę, że nie jesteś gołosłowna i nie dasz się prosić zęby nam zaprezentował na jakiejś wystawie taniec brzucha.... Quote
Karma Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Witam, to jest support z wystawy 2xCACIB w Debrecenie. Także to już było. Quote
filonek_bezogonek Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 patrząc na przekrój wiekowy chciało by się parafrazować słowa .... " tańczyć każdy może ...." Quote
deptusie Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 ULU -DZIEKUJEMY ZA ZDJĘCIA INSTRUKTARZOWE ALE MOJA KUZYNKA USZYJE MI LEPSZE WDZIANKO-NO I DZIEWCZYNY-łe co tam Debrecen- to POLKI NAJPIĘKNIEJSZE KOBITKI NA ŚWIECIE -HURRRRA. MAM NADZIEJĘ,ŻE DOŁĄCZYSZ ULA DO NAS. NAMAWIAM WAS MOJE DROGIE-może przy najbliższej SWIATOWEJ WYSTAWIE-KTÓRA BEDZIE ORGANIZOWANA W POLSCE(SA TAKIE PLANY) -WYSTĄPIMY WSZYSTKIE NA RINGU HONOROWYM-HA HA HA Quote
smoczepole Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 WOW! Ula, dzięki za te fotki! Ale czuję się oszukana. To był NASZ pomysł! A tu patrz, ukradli go. Filonku! Zatańczę, kurka wodna, zatańczę! A, co tam. Quote
smoczepole Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 A to jest Aslanciuńcio w szczerym polu, zupełnie nieznudzony. Może dlatego, że ciągle goni azawaczkę Torinkę, pannę z domu del Cantico. Quote
smoczepole Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 A to jest Aslanciuńcio w szczerym polu, zupełnie nieznudzony. Może dlatego, że ciągle goni azawaczkę Torinkę, pannę z domu del Cantico. Quote
Neutralka Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Na zdjęciach z tańczącymi paniami wcale nie ma pomeranianów, więc kogo one zabawiały???????? Nasuwa się proste rozwiązanie - aby zabawić Aslanka, zabieraj ze sobą na wystawy piękną azawaczkę, a wystawy okażą się dla niego pasmem atrakcji a nie nudą. Quote
filonek_bezogonek Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 albo biegaj i z azawaczkę i Aslanem jednocześnie na wystawach i proponuję podłoże z murawy ...... zarty żartami - niektóre psy wiedzą co dobre i nie dadzą się oszukać zabawianiem na wystawach. Aslan do nich należy. Quote
smoczepole Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 Nie na darmo nazywamy go "panem kierownikiem":). Stefano kiedyś cudnie określił wyraz aslankowego pyszczka: - Wiesz... on wygląda jakby był wiecznie wkurzony... Dodam tylko, że w domu nie ma tego wystawowego krzywego uśmiechu. jak widać na powyższych fotografiach. Quote
Recommended Posts