Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 147
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tamten kot się na niego rzuca a u mnie z powrotu Cypiska najbardziej ucieszył się mój kociak. Szaleli razem przez cały wieczór. Ucieszyła sie tez pani z Białołęki. Nie wiem czy ktoś się z nią kontaktował. A co z panią z Otwocka?

Posted

była wczoraj wizyta u Pani w Otwocku - ponoć fajna i chyba Cypisek pojedzie;)

Wczoraj wieczorem pojechał Krótki i dzisiaj miało jechać jeszcze coś, ale aż sie boę pisac, zeby się nie okazało, że zapeszę i wróci ... :(

Posted

Z oczkiem Długiego bez zmian.więcej nic na razie nie powiem ;)

Za to przedwczoraj dzwoniła Ania od Kosmatego nazwanego teraz Szamanem - ze ma białe oczko i czy przypadkiem to nie ma związku z oczkiem Długiego...boszzzz przeraziłam się, bo jest jakas taka choroba, ze oko bieleje..
Ale na szczęście Szaman w cos przywalił i oczko po kropelkach i antybiotyku wraca do normy, ufffff.
Szamanek spędza dnie z dziadkiem Ani -ucinają sobie obaj w łożeczku drzemki przy Radiu Maryja :D
Generalnie pies z rąk albo z łóżka schodzi tylko na siku i kupę i zabawę prosiaczkami itepe :)

Posted

Cypisek pojechał. :-(Niech już nie wraca, bo nie wiem jak to zniosę. Pewne znaki wskazują, że to chyba ten dom i ci ludzie. Tamtych sie bał a dziś przywitał panią i dziewczynkę z wielką radością. Biegał za piłeczką i lizał dziewczynkę po twarzy. Oby było dobrze. Pani rzeczywiście bardzo sympatyczna.:lol:

Posted

auraa, chyba nie.
Dzwonili do mnie i jedni i drudzy - adopcje koorydnowały Ania ( długi) i Fela ( Krótki).

Z Twoich kontaktów została nam pani z Białołęki, której będziemy czegoś szukać i do mnie dzwonił Pan Mietek w Katowic, który tez brzmi fajnie i trza mu coś z schronie znależć;)

Posted

hehe, to nie moja zasługa, ja tylko telefony odbierałam , resztę wykonały dziewczyny ;)

a informuję,zeby ogłoszen juz im nie robić ;)

Teraz Felek, Kokos i Ignaś - trza się spiąć i wypchnąc maluchy dopóki są maluchami ;)