idusiek Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 no i Kosmaty juz w domu. Jeszcze reszta maluchów i mozna po nowe jechac.... Quote
pumcia02 Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 moja znajoma znalazła wczoraj szczeniaka na Puławskiej... Nie ma co z nim zrobic, kot sie na niego rzuca Quote
idusiek Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 a Czpisek szzbciej wrócił niż pojechał- kot się na niego rzuca i na rodzinę tez :( Boszzzz, co za dzien :( Quote
pumcia02 Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 ale bylo duzo tel po niego, wiec to kwestia czasu mam nadzieje Quote
idusiek Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 tak, ale co powiesy tym wszystkim ludziom, którzy go chcieli a jego juz miało nie byc ?:) głupia sprawa... Quote
pumcia02 Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 prawde... w tym nie ma winy psa wiec czym sie przejmowac. dac go jeszcze raz do ogloszen. szybko sie ktos znajdzie :) Quote
auraa Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Tamten kot się na niego rzuca a u mnie z powrotu Cypiska najbardziej ucieszył się mój kociak. Szaleli razem przez cały wieczór. Ucieszyła sie tez pani z Białołęki. Nie wiem czy ktoś się z nią kontaktował. A co z panią z Otwocka? Quote
idusiek Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Pani z Otwocka jest na jutro a pani z Białołeki - jeszcze nie wiem,bo nikt chętny się nie zgłosił... :/ Quote
auraa Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 przed chwilą w sprawie Cypiska dzwonił pan z Mielca Quote
idusiek Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 Krótki w Otrębusach, Cypisek u auryy a Dlugi tez w Otrębusach ;) Quote
auraa Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 no i co z wizytami. Dzwoniła tez pani ze Śródmiescia Quote
idusiek Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 była wczoraj wizyta u Pani w Otwocku - ponoć fajna i chyba Cypisek pojedzie;) Wczoraj wieczorem pojechał Krótki i dzisiaj miało jechać jeszcze coś, ale aż sie boę pisac, zeby się nie okazało, że zapeszę i wróci ... :( Quote
LadyBell Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 a co z Długim? Jak oczko, bez zmian?? Ktoś się o niego pytał?? Quote
idusiek Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 Z oczkiem Długiego bez zmian.więcej nic na razie nie powiem ;) Za to przedwczoraj dzwoniła Ania od Kosmatego nazwanego teraz Szamanem - ze ma białe oczko i czy przypadkiem to nie ma związku z oczkiem Długiego...boszzzz przeraziłam się, bo jest jakas taka choroba, ze oko bieleje.. Ale na szczęście Szaman w cos przywalił i oczko po kropelkach i antybiotyku wraca do normy, ufffff. Szamanek spędza dnie z dziadkiem Ani -ucinają sobie obaj w łożeczku drzemki przy Radiu Maryja :D Generalnie pies z rąk albo z łóżka schodzi tylko na siku i kupę i zabawę prosiaczkami itepe :) Quote
LadyBell Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 idusiek napisał(a):Z oczkiem Długiego bez zmian.więcej nic na razie nie powiem ;) Okey, w takim razie trzymam kciuki i czekam na info ;) Quote
auraa Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Cypisek pojechał. :-(Niech już nie wraca, bo nie wiem jak to zniosę. Pewne znaki wskazują, że to chyba ten dom i ci ludzie. Tamtych sie bał a dziś przywitał panią i dziewczynkę z wielką radością. Biegał za piłeczką i lizał dziewczynkę po twarzy. Oby było dobrze. Pani rzeczywiście bardzo sympatyczna.:lol: Quote
auraa Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 dzwoniłam do pani. Cypisek jest grzeczny. Przespał całą noc obok łóżka a od rana szalał. Quote
idusiek Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 tak, Krótki tez ma się dobrze u swoich nowych ludzi na Śródmieściu :) I Długi też u swoich nowych Państwa na Woli :) a jutro do domku pojedzie kto? Melunia ! Quote
elmira Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Rozchodza sie po domach maluchy.Super! Quote
idusiek Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 auraa, chyba nie. Dzwonili do mnie i jedni i drudzy - adopcje koorydnowały Ania ( długi) i Fela ( Krótki). Z Twoich kontaktów została nam pani z Białołęki, której będziemy czegoś szukać i do mnie dzwonił Pan Mietek w Katowic, który tez brzmi fajnie i trza mu coś z schronie znależć;) Quote
LadyBell Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Idusiek Ty nie strzelaj mi tu z tymi adopcjami jedna po drugiej bo moje słabe serce tego może nie wytrzymać!;) Quote
idusiek Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 hehe, to nie moja zasługa, ja tylko telefony odbierałam , resztę wykonały dziewczyny ;) a informuję,zeby ogłoszen juz im nie robić ;) Teraz Felek, Kokos i Ignaś - trza się spiąć i wypchnąc maluchy dopóki są maluchami ;) Quote
Recommended Posts