stokrotka.100 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 witam :) moze ktos z Was bedzie mogl mi odpowiedziec na to pytanie. ktore polskie laboratoria maja certyfikaty unijne ( bede robila badanie na poziom przeciwcial p/wsciekliznie). czy tylko to w Pulawach, czy sa tez inne z uprawnieniami? bede wysylala szczeniaka do Szwecji (jak wiadomo, tam maja bardzo restrykcyjne przepisy dotyczace wwozenia psa). moj wet twierdzi, ze tez jest jakies lab. w Warszawie i badanie jest tam duzo tansze. robiliscie takie badania w innych osrodkach? jezeli tak to gdzie? Quote
Lady Nona Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Ja też interesuję się tym tematem ale z powodu wyjazdu do kawalera.W Warszawie jest przedstawicielstwo laboratorium Laboklin.Właśnie sprawdziłam,wykonują te badania.Ja będę wysyłać z Wrocławia więc Ty możesz bezpośrednio zlecić do Niemiec jeśli nie jesteś z Warszawy.Podaję stronę: www.laboklin.de Quote
stokrotka.100 Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 bardzo dziekuje :) z pewnoscia skorzystam z podpowiedzi, pozdrawiam .... Quote
Lady Nona Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Jak nie pomóc afgańskiemu krewniakowi w podboju szwedzkiej ziemi!Życzę powodzenia w całej akcji. Quote
Recommended Posts