aro Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Tak mi chodzi po głowie rajdówka-objazdówka. 10.04 w Austrii jest Wieselburg, a 11.04 w Niemczech Drezno. Czy ktoś by się pisał na taki wyjazd ? Ps. Zwracam się do grup 3, 4, 6, 7, 8. Quote
madmax Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 My, jeśli tylko będzie interesująca obsada, bardzo chętnie:) również z Warszawy:) Quote
aro Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 Madmax - to co, czekamy na obsady ? ;) Olka - Ciebie zawsze, ale z Jeleniej.... A tak serio, to jeśli będziesz chciała, to musimy pokombinować, bo ode mnie droga jest tak prosta, że taka nadróbka, to chyba zbytnie ryzyko (zważywszy, że to trzy doby w podróży). Trzeba będzie znaleźć kompromis. Prv do mnie masz. Olka_Olga napisał(a):A zabierzesz nas z Jeleniej? Quote
Impresja&Simarilion Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 ja byłabym chętna! z jadą albo dwiema seterkami angileskimi Quote
madmax Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 aro napisał(a):Madmax - to co, czekamy na obsady ? ;) Czekamy, czekamy... narazie żadnych planów na wystawowych na kwiecień nie mamy, więc fajnie byłoby się gdzieś wybrać:) Quote
limnolka Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 ja grupa 3, tez bym chetnie dojechal z bstoku do wwy i pojechal z Wami z jednym pieskiem na obie wystawki. Tylko jaka obsada? Quote
Roksana Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 mam chęć pojechać do Drezna, a jak Austria? bo ich strona związkowa się przeprowadza na inny serwer i nie działa :placz: Quote
Roksana Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 http://www.hundeausstellungen.at/ znalazłam to, ale czekam na potwierdzenie rejestracji Quote
Asiaczek Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 aro napisał(a):Tak mi chodzi po głowie rajdówka-objazdówka. 10.04 w Austrii jest Wieselburg, a 11.04 w Niemczech Drezno. Czy ktoś by się pisał na taki wyjazd ? Ps. Zwracam się do grup 3, 4, 6, 7, 8. No tak, a 5 grupę lekce sobie ważysz, tak? Pzdr. Quote
aro Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 Asiaczku, nie lekce sobie ważę, ani 5, ani Was ;) A sprawa (u mnie ) upadła, bo się okazało, że to termin świąt i z rodziną mam ten czas spędzić, a nie na ringach.... Ps. I po cholerę Wam te parytety ?? Asiaczek napisał(a):No tak, a 5 grupę lekce sobie ważysz, tak? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Po cholerę parytety, powiadasz...? Hm...... Pzdr. Quote
aro Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 Asiaczek napisał(a):Po cholerę parytety, powiadasz...? Hm...... Pzdr. No, po cholerę skoro my i tak stosujemy się do Waszych zaleceń... ;) A tak serio - ponoć mój kalendarz się posypał, bo był błędny. I jednak święta nie wypadają w ten weekend. Well, wracam do tematu - są chętni na taki wyjazd ? Pewnie obsady sędziowskie już są. Quote
Asiaczek Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Ja zzrezygnowałam z Wieselburga... Pzdr. Quote
aro Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 Asiaczek napisał(a):Ja zzrezygnowałam z Wieselburga... Pzdr. Wow, baski siedzą w domu .... ;) Ps. Asiaczku, pewnie i tak gdzieś się spotkamy ;) Quote
Recommended Posts