Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam, mam w planach kupno psiaka, początkowo planowałem kupno huskiego lub malamuta ale z powodu ostrego sprzeciwu mojego ojca musiałem zrezygnować z tej rasy. Przypadkiem wpadłem na strone o Akitach i zakochałem sie w tej rasie mozna powiedzieć ze od pierwszego wejrzenia :roll: . Mam pytanie czy ktos moze wie czy w okolicach katowic lub częstochowy jest jakis hodowca tych pięknych psiaków. I jeszcze jedno jak rozmawiać chodowcą aby go do siebie nie zrazić ;). Pozdrawiam

• 3 weeks later...
Posted

Kosmo napisał(a):
Witam, mam w planach kupno psiaka, początkowo planowałem kupno huskiego lub malamuta ale z powodu ostrego sprzeciwu mojego ojca musiałem zrezygnować z tej rasy. Przypadkiem wpadłem na strone o Akitach i zakochałem sie w tej rasie mozna powiedzieć ze od pierwszego wejrzenia :roll: . Mam pytanie czy ktos moze wie czy w okolicach katowic lub częstochowy jest jakis hodowca tych pięknych psiaków. I jeszcze jedno jak rozmawiać chodowcą aby go do siebie nie zrazić ;). Pozdrawiam

o to tak jakbym czytała o sobie kilka lat temu.. tylko mi huskiego mama zabroniła kupić ;)

Posted

heh z moim ojcem to same problemy :(. Ubzdurał sobie że o piesku z rodowodem moge zapomnieć :puppydog: bo on nie da tyle kasy za psa grrrr ale mnie zezłościł teraz... :angryy:. a żeby było śmieszniej to najbliższa hodowla sprzedaje szczenieta tylko z rodowodami... Znacie moze jakieś hodowle w rejonie Częstochowy lub Krakowa? Jeszcze powierce dziure w brzuchu ojcu ale nie wiem czy to cos da... Pozdrawiam

Posted

W Częstochowie jest hodowla Imaginacja, ale chyba bardzo dawno nie było tam miotu. Zawsze jednak można zadzwonić - tylko namiarów nie mam, można zadzwonić do ZK albo poszukać w necie.
A w Krakowie jest hodowla Z Doliny Wiązów, ma stronę internetową, znajdziesz na pewno w google.

Posted

[quote name='weihaiwej']W Częstochowie jest hodowla Imaginacja, ale chyba bardzo dawno nie było tam miotu. Zawsze jednak można zadzwonić - tylko namiarów nie mam, można zadzwonić do ZK albo poszukać w necie.
A w Krakowie jest hodowla Z Doliny Wiązów, ma stronę internetową, znajdziesz na pewno w google.

O ile wiem to są dużo lepsze hodowle akit w Polsce !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Weihaiwej czy ty w ogóle masz jakiekolwiek pojęcie o akitach?????? Wtrącasz się wszędzie, gdzie tylko mozna i zawsze głupoty wypisujesz :angryy:

Posted

Oczywiście, że są lepsze hodowle w Polsce. Ale pytanie było konkretne: Częstochowa albo Kraków. Może zamiast mnie tak "konstruktywnie" krytykować, odpowiesz na pytania Kosmo, "znawco"?

Posted

weihaiwej napisał(a):
Oczywiście, że są lepsze hodowle w Polsce. Ale pytanie było konkretne: Częstochowa albo Kraków. Może zamiast mnie tak "konstruktywnie" krytykować, odpowiesz na pytania Kosmo, "znawco"?

dziecinko nie pozwalaj sobie za dużo

Posted

[quote name='Kosmo']heh z moim ojcem to same problemy :(. Ubzdurał sobie że o piesku z rodowodem moge zapomnieć :puppydog: bo on nie da tyle kasy za psa grrrr ale mnie zezłościł teraz... :angryy:. a żeby było śmieszniej to najbliższa hodowla sprzedaje szczenieta tylko z rodowodami... Znacie moze jakieś hodowle w rejonie Częstochowy lub Krakowa? Jeszcze powierce dziure w brzuchu ojcu ale nie wiem czy to cos da... Pozdrawiam

A co w tym śmiesznego :roll: