Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 77
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przecież chcemy żeby było wiadomo gdzie psiak trafił a nie chodzi o adopcje ze schronu w nieznane.
A w rozmowie przecież można się wszystkiego dowiedzieć.

Posted

Nie mam w zwyczaju wysylac psiaka nie wiadomo gdzie.Domy sa sprawdzane, nie mialam jeszcze zwrotu/ tfu, tfu/. A ze schroniska adopcje byly i sa. Nie o wszystkim mam czas tu pisac. Najgorzej jak mam chetnych z drugiego konca Polski. W efekcie trace czas na dziesiatki telefonow, a ludzie i tak rezygnuja.

Posted

bahlsa napisał(a):
jeśli Pani pofatygowała się do schronu po sunię, to może organizować wizytę p.adopcyjną i transport suni do Krakowa?
Ta Pani to odzew z allegro?

ta pani powiedziała ze jakąs sunie sobie tam wybierze jak juz tam zajechała....

Posted

pytał sie ktos o allegro suni ale jakos zajrzało mi sie na komentarze goscia i pisze tam: "swir i oszust":-o
no juz tam nie ma kto zaglądac???????:angryy:
a z reszta jak sie na to to odpowiada?bo ja nie zakładałam allegro suni....

Posted

Tak, ja zrobilam Allegro wczoraj.

Dostalam pierwszy e-mail w sprawie Dziczki i przekazalam go na skrzynki z danych kontaktowych. Po czym dostalam odpowiedz od Wioletty, ale juz ją przekazalam zainteresowanej osobie. Co do komentarza w Allegro ze to swir i oszut, to dopiero teraz to sprawdzilam i rzeczywiscie nie wiem czy brac ta osobe pod uwage... Ja bym jednak odradzala, bo sunia musi miec NAJEPSZY domek na swiecie! A jest mloda i sliczna i napewno taki znajdzie.

Posted

Monika55, jeśli byłby jakiś sensowny domek ale z daleka np z tego Szczecina to jest podobna sunia w Obornikach Wlkp. k. Poznania. Też ma takie wielkie uszyska, a sama jest malutka coś w typie yorka.