michal31dg Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Witam, zacznę od tego. Miałem 11 letnią jamniczkę, stwierdzono u niej Zespół Cushinga,niestety choroba została za późno wykryta i mimo wszelkich starań piesek odszedł:(. Jako podstawowy lek podawany był Vetoryl, dwa dni przed śmiercią pieska kupiłem kolejne opakowanie Vetorylu, niestety jak sie okazalo na darmo, że jest to bardzo drogi lek a mnie sie nie przyda, może komus z państwa akurat jest potrzebny., dlatego też jeżeli jest ktos zainteresowany bardzo prosze o kontakt na maila. Zaznaczę ze jest to dawka 30 mg, opakowanie 30 szt. nigdy nie otwierane, kupione około 2 tyg. temu. Quote
KiwiK Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 michal31dg napisał(a):Witam, zacznę od tego. Miałem 11 letnią jamniczkę, stwierdzono u niej Zespół Cushinga,niestety choroba została za późno wykryta i mimo wszelkich starań piesek odszedł:(. Jako podstawowy lek podawany był Vetoryl, dwa dni przed śmiercią pieska kupiłem kolejne opakowanie Vetorylu, niestety jak sie okazalo na darmo, że jest to bardzo drogi lek a mnie sie nie przyda, może komus z państwa akurat jest potrzebny., dlatego też jeżeli jest ktos zainteresowany bardzo prosze o kontakt na maila. Zaznaczę ze jest to dawka 30 mg, opakowanie 30 szt. nigdy nie otwierane, kupione około 2 tyg. temu. Witam, mój piesek tez musi brać vetoryl - napisz w jakiej cenie chciałbys odstąpić lek, szkoda wyrzucać:-( Bardzo wpółczuję straty przyjaciółki. Na samą myśl, że mój piesek (też 11-letni jakmniczek) kiedyś umrze - już płaczę. Pozdrawiam. Quote
Recommended Posts